так я прочитав в журналі автоцентр..
що думаєте з цього приводу??
кажуть шоб поставити на ВАЗ задні дискові тормоза можна поставити задню балку від гольфа.. хтось щось чув про то??? правда ту балку найти то просто пісец яким фартовим треба бути :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Это тормоза 15 диаметра, Брембо Макс, стоят дорого больше 1000 у.о. (за комплект), сколько сами диски, х.з. Но главное что под сток не встанут, надо другие скобыigorok писав:ці бліни шо на фото, то це з 12ки чи шо(їх ціна?)
а де і коли можна на то подивитись?Zhdan писав: можна подивитись в живу на моїй десятці
Кожен день на Водогінній 2.igorok писав:а де і коли можна на то подивитись?Zhdan писав: можна подивитись в живу на моїй десятці
StaleVar писав:Zhdan, ти які супорти ставив назад??lucas???
В Киеве их офис находиться !!!!В 2005 работая в Киеве у них на складах мало что было что сейчас не знаю!!!!!Solaris писав:колодки і диски EBC???
Я брав в Андревка- не памятаю як ннік правильно пишеться.Solaris писав:де купити тормозні колодки і диски EBC???
andrew писав:Zhdan дожилися :)
http://forum.2112.ru/showthread.php?p=147221Black писав: интересует торг машевские видел в 95 комке на зелёной типа прогресивные кто про них что скажет и посоветует???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей