чотка тємаT5-R писав: я + дівчина і всьо...

в мене до того тепер дитина добавилася

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
чотка тємаT5-R писав: я + дівчина і всьо...
всерівно це супер.Felix писав: в мене до того тепер дитина добавилася
дякуюT5-R писав: Вітаю з поповненням
)))) та то сраний гугл мапс... через Зубру проклав))) ясно що тудою ніхто ломитись не буде))) старі карти набагато кращі були і простіші в плані планування маршруту..Felix писав: та, такій старт від чукаріна додає феєрічнасті
просто там є варіант з халявним житлом. дві квартири на певний час звільняються.Felix писав: єдине шо лічно я до афін манав їхати - чуток даліковато
100%S_V_B писав: Машиною нам дорога туди назад плюс по греції накатали 2700 км вийшла десь до 500€. Це на 4-х людей думаю дуже лоукости + громадський транспорт + оренда авто на Закінтосі вийшли б значно дорожче))))
погоджуюсь! я рахував витрати на 4х людей якщо їхати автобусами різних фірм. Виходить набагато дорожче, ніж на авто. Плюс захотів поїсти - став і поїв. Захотів пос..ати - став пос..авFelix писав: я не знаю чому не дешево... може на крузаку 4-літровому недешево по автобану 150 валити...
але я трохи іншої думки про подорожі машиною.. впадло тут писати зараз розрахунки, але для мене дешевше на авто... ну і найголовніше - відчуття ссвободи і незалежності від всяких там розкладів параходів і самальотів нічим не купиш...
ну не знаю... ми їздили двома парами - набагато веселіше, ніж просто двом тусуватись))T5-R писав: Я особисто не їжджу компаніями, мене це напрягає...я не таксіст щоб пакувати повний салон тулубами я + дівчина і всьо...
в такому випадку тут даже не абсуждаєтсаtiestovm писав: єдине шо лічно я до афін манав їхати - чуток даліковато
просто там є варіант з халявним житлом. дві квартири на певний час звільняються.
аналогічноtiestovm писав: погоджуюсь! я рахував витрати на 4х людей якщо їхати автобусами різних фірм. Виходить набагато дорожче, ніж на авто. Плюс захотів поїсти - став і поїв. Захотів пос..ати - став пос..ав
зато в македонії не дуже дорожчий ніж в нас ))) і в болгарії, і в албаніїtiestovm писав: В Румунії та Србії газ в два рази дорожчий, ніж в нас. От тобі і лоукости))))))
кстаті дізіль на тій трасі згрубша рішає, ібо дає довший запас ходу, а в македонії дізіль фактично в наші грошіt309 писав:Не в два а в 1.675
Чому якщо розхід 5 літрів то зразу бензопилка? В мене повноцінний седан с класу з комфортним і просторим салоном, великим багажником і розходом 5 літрів, то шо мені тепер траву косити?T5-R писав:якщо їхати бензопилкою з розходом у 5 літрів, то звичайно шо дешевоFelix писав: я не знаю чому не дешево... може на крузаку 4-літровому недешево по автобану 150 валити...
але я трохи іншої думки про подорожі машиною.. впадло тут писати зараз розрахунки, але для мене дешевше на авто... ну і найголовніше - відчуття ссвободи і незалежності від всяких там розкладів параходів і самальотів нічим не купиш...
але як ти кажеш, зручність, відчуття свободи та багато інших переваг. машиною подорожувати дуже класно.
Я особисто не їжджу компаніями, мене це напрягає...я не таксіст щоб пакувати повний салон тулубамия + дівчина і всьо...
Бельгія,Бундес газ по 0.89євроцента...дорожче канкрєтно чим в насFelix писав: бельгії і німеччині
особисто в мене ще є знижка на ОККО. От і виходить в два разиt309 писав:Не в два а в 1.675
плануємо виїзд 08.08. Але ще навіть віз нема. Черга на липень.Felix писав: коли плануєш рулити? може по дорозі до мене в парілію скатінас завалиш?
цікаво, а в гугл мапс показуються платні ділянки? які там ціни? як платити? я в Болгарію їздив - не була там платних доріг. Вінєтки-мінєткі я не рахую..Felix писав: кстаті, можу підказати як в македонії обхати платну ділянку (вона десь третину їх автостради займає)
Бо розхід як у бензопилкиJarevych писав: Чому якщо розхід 5 літрів то зразу бензопилка?
Я теж тим питанням себе мучаю. Але мабуть поїду по вище викладеному маршруту.. Питання ще в тому - як спланувати маршрут, щоб вночі не їхати, а ночувати тільки один раз. Рано зранку виїхати, проїхати десь якомога більше до 1000 км. і тоді десь ночувати... щоб потім за другий день до вечора вже добратисьAlexWatson писав:чи через Сербію - Мкедонію як виклали вище.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей