Організація та планування подорожей

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
До Греції на власному авто
Enter
Стать:чоловік
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 2 рази
Re: До Греції на власному авто

Повідомлення Enter » Нед, 31 травня 2015, 20:31

AlexWatson, без кондиціонера важко, але терпимо. Мені два роки назад на зворотній дорозі з Болгарії витік фреон, по Румунії трошки жестяково було бо температура була вище +35

Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Нед, 31 травня 2015, 22:42

Добре шо підняли тему...

І так... забудьте, то шо я писав раніше про цьогорічні плани... Якшо нічо не поміняється до кінця тижня, то наступну суботу в ночі стартую на грецію :ninja
буду старатися ділитися інофрмацією троха 8-)

Total
Дякував (ла): 0
Подякували: 2 рази

Повідомлення Total » Пон, 01 червня 2015, 22:55

AlexWatson,
Тут багато шо залежить....
Якщо їдеш ч.з ніч, то без кондера не страшно. Якшо вдень, особисто для мене це пекло. Тому якшо з нічною їздою проблем не має, тобто їдеш і тебе не вирубує то можеш сміло їхати ;)

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Вів, 02 червня 2015, 09:26

Total писав: Якщо їдеш ч.з ніч, то без кондера не страшно. Якшо вдень, особисто для мене це пекло.
не знаю як кому, але прікол в тому, що кондер далеко не на 100% допомагає і в день, коли через скло сонце гріє нехіло :sing ну і дуже довго їхати з кандером шось зараз мені не в кайф стало...

tiestovm
Ім'я:Віталій
Подякували: 0

Повідомлення tiestovm » Вів, 02 червня 2015, 10:43

tiestovm писав: як краще в Афіни їхати зі Львова? Гугл пропонує через Будапешт - він в Гуглі по часу найкоротший. Та і автобанів там більше. Хто що скаже?
Хто їздив? В кого які варіанти?

S_V_B
Номер:0990

Повідомлення S_V_B » Вів, 02 червня 2015, 11:28

Їхав румунія-сербія-македонія-греція. Важливо тут зробити македонську зелену карту, на кордоні за неї хочуть 70€ :D і була черга по неї. На рахунок кондюка, без нього не уявляю як можна пересуватись по греції вдень)

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Вів, 02 червня 2015, 12:56

tiestovm писав: tiestovm написав:
як краще в Афіни їхати зі Львова? Гугл пропонує через Будапешт - він в Гуглі по часу найкоротший. Та і автобанів там більше. Хто що скаже?

Хто їздив? В кого які варіанти?
через будапешт і угорські автобани і далі на південь через Новий Сад - Белград і далі на Македонію і Грецію - справді найшвидший шлях, але за одної умови: якщо валити весь час з максимально допустимими швидкостями.
Недоліки того шляху два: - відповідно вищий розхід і доволі таки більша вартість платних доріг виходить
S_V_B писав: Їхав румунія-сербія-македонія-греція.
я так розумію - ти їхав Сату Маре - Тімішоара і далі на Смередево? Як та мпо Румунії обстановка?
S_V_B писав: Важливо тут зробити македонську зелену карту, на кордоні за неї хочуть 70€ і була черга по неї.
є така тєма, але не до кінця зрозумів тебе- ти маєш на увазі, що окрему зелену карту робити треба? чи перевірити, щоб в нашій зеленій карті була включена Македонія? :sing
Ібо я той момент уточнявв наших страховщиків - в нашому зразку земленої карти Македонія включена :-) на відміну від польської зеленої карти :sing

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Вів, 02 червня 2015, 12:56

і да: скікі бухла з собою можна везти? :D :D :D
румуни шось домахуютса?

tiestovm

Повідомлення tiestovm » Вів, 02 червня 2015, 16:00

Felix писав: але не до кінця зрозумів тебе- ти маєш на увазі, що окрему зелену карту робити треба? чи перевірити, щоб в нашій зеленій карті була включена Македонія?
я також не дуже поняв.. якщо у Львові я купую зелену карту і там є вказана Македонія - то цього достатньо чи Македонці ще хочуть своє щось втулити?

Щодо маршруту - пару годин мене не врятує - головне щоб якісна дорога була. На автобані ставлю круїз і розхід буде апсолютно прийнятний. І гнати не обов*язково. От щодо плат за дороги - тут треба думати.

Готовий їхати і через Румунію. Але не думаю, що через перевали буде розхід менший.

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Вів, 02 червня 2015, 16:32

tiestovm, якщо думаєш їхати наближено до еканом режиму - тоді варіант з Угорщиною не прийнятний

а по Румунії на ділянці Сату- Маре - Тімішоара (вздовж угорського кордону) і серпантінів то толком нема ;) в принципі автобуси на Грецію якраз по цьому маршруту і їздять
Я для себе прораховував - маршрут через Румунію на Сербію (Смередево) і далі клаисчно дорогою на південь - найекономічніший з усіх точок зору

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Вів, 02 червня 2015, 17:52

Felix, ви на газу так ше й маршрути якісь прораховуєте, економію? :surprised може попродавайте машини - лоукостами літайте, може ше дешевше, ніж газ вийде :shout :D
Sad, but true.

tiestovm

Повідомлення tiestovm » Вів, 02 червня 2015, 18:47

BOXER писав:Felix, ви на газу так ше й маршрути якісь прораховуєте, економію? :surprised може попродавайте машини - лоукостами літайте, може ше дешевше, ніж газ вийде :shout :D
А що тут такого? Я наприклад завжди шукаю економніші варіанти. Були б лоукости - літав би і лоукостами. Вся Європа так живе. А наш народ привик в унітаз гроші змивати. Форум також існує для того, щоб в суперечках вибрати самий оптимальний варіант. А хто проти - той може прямо в турагенцію йти і показувати пальцем що йому треба.
tiestovm писав:а по Румунії на ділянці Сату- Маре - Тімішоара (вздовж угорського кордону) і серпантінів то толком нема в принципі автобуси на Грецію якраз по цьому маршруту і їздять
Я для себе прораховував - маршрут через Румунію на Сербію (Смередево) і далі клаисчно дорогою на південь - найекономічніший з усіх точок зору
Ти такий маршрут маєш на увазі?
https://www.google.com.ua/maps/dir/49.7 ... !3e0?hl=ru

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Вів, 02 червня 2015, 19:15

BOXER писав: може попродавайте машини - лоукостами літайте, може ше дешевше, ніж газ вийде
машиною їхати досить не дешево, відносно інших пропозицій, але задоволення від подорожі незрівнянне.....
Impossible is Nothing

S_V_B

Повідомлення S_V_B » Вів, 02 червня 2015, 19:59

Felix, на рахунок маршруту скину завтра лінк, зараз просто не за компом.
Зелена карта підходить наша але обов'язково потрібно перевірити чи не закреслена там Македонія, бо на стандартних бланках в 90% випадках вона закреслена.
Felix писав: і да: скікі бухла з собою можна везти?
румуни шось домахуютса?
Ні на одному кордоні що туди, що назад машину не шманали.
T5-R писав: BOXER написав:
може попродавайте машини - лоукостами літайте, може ше дешевше, ніж газ вийде

машиною їхати досить не дешево, відносно інших пропозицій, але задоволення від подорожі незрівнянне.....
Машиною нам дорога туди назад плюс по греції накатали 2700 км вийшла десь до 500€. Це на 4-х людей думаю дуже лоукости + громадський транспорт + оренда авто на Закінтосі вийшли б значно дорожче))))

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Вів, 02 червня 2015, 20:03

BOXER писав: ви на газу так ше й маршрути якісь прораховуєте, економію? може попродавайте машини - лоукостами літайте, може ше дешевше, ніж газ вийде
ізвіні парніша... страдаєм ми.. нема в нас каралєв серпантіна :sad не багаті ми :cry тому і шукаємо маршрути хатя і довші, але шоб еканомні були, без сєрпантінів :shout :shout :shout :oops

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Вів, 02 червня 2015, 20:12

tiestovm писав: Ти такий маршрут маєш на увазі?
https://www.google.com.ua/maps/dir/49.7 ... !3e0?hl=ru
та, такій 8-) старт від чукаріна додає феєрічнасті :D
єдине шо лічно я до афін манав їхати - чуток даліковато :sing
T5-R писав: машиною їхати досить не дешево, відносно інших пропозицій, але задоволення від подорожі незрівнянне.....
я не знаю чому не дешево... може на крузаку 4-літровому недешево по автобану 150 валити...
але я трохи іншої думки про подорожі машиною.. впадло тут писати зараз розрахунки, але для мене дешевше на авто... ну і найголовніше - відчуття ссвободи і незалежності від всяких там розкладів параходів і самальотів нічим не купиш...
S_V_B писав: Зелена карта підходить наша але обов'язково потрібно перевірити чи не закреслена там Македонія, бо на стандартних бланках в 90% випадках вона закреслена.
ну в польских бланках така тєма присутня... минулого року я то поняв :facepalm тепер в нашої страхової першим ділом питав - чи македонія включена :D

S_V_B

Повідомлення S_V_B » Вів, 02 червня 2015, 20:19

Felix писав: для мене дешевше на авто... ну і найголовніше - відчуття ссвободи і незалежності від всяких там розкладів параходів і самальотів нічим не купиш...

+100500
Felix писав: тепер в нашої страхової першим ділом питав
То треба дивитись самому, бо вони всі розказують що є, а насправді такі як польські в більшості

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Вів, 02 червня 2015, 20:22

поїздки машиною рулять :beer
Impossible is Nothing

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Вів, 02 червня 2015, 20:23

S_V_B писав: Felix написав:
тепер в нашої страхової першим ділом питав

То треба дивитись самому, бо вони всі розказують що є, а насправді такі як польські в більшості
поняв, передивлюся ще додатково...
але дивився на свою стару українську зелену карту, то MD там було...

T5-R
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Вів, 02 червня 2015, 20:24

Felix писав: я не знаю чому не дешево... може на крузаку 4-літровому недешево по автобану 150 валити...
але я трохи іншої думки про подорожі машиною.. впадло тут писати зараз розрахунки, але для мене дешевше на авто... ну і найголовніше - відчуття ссвободи і незалежності від всяких там розкладів параходів і самальотів нічим не купиш...
якщо їхати бензопилкою з розходом у 5 літрів, то звичайно шо дешево :D
але як ти кажеш, зручність, відчуття свободи та багато інших переваг. машиною подорожувати дуже класно.
Я особисто не їжджу компаніями, мене це напрягає...я не таксіст щоб пакувати повний салон тулубами %) я + дівчина і всьо... 8-)
Impossible is Nothing

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей