давай не придумуй ок? 1-а брехня.MAECTP0 писав: Ок, піс...єцику. Я запитав твоєї думки про навдену мною ситуацію. ти перевів все на суд. Виходить що своєї думки по факту конкреного випадку в тебе не зовсіім є.
питання чітке - хто винен ? ніяких на твою думку і тд небуло.MAECTP0 писав: xxfOxx,
2 ситуації:
1. Поворот наліво дозволений і ти ВодійА його здійснюєш. ВодіюА в бочину прилітає ВодійБ що рухався на зустріч на червоне. Хто винен?
2. Поворот наліво недозволений і ти ВодійА його здійснюєш. ВодіюА в бочину прилітає ВодійБ що рухався на зустріч на червоне. Хто винен?
Питай щонеясно, ти ж сам кажешMAECTP0 писав: ти водійА, водійБ - водій пожежної/швидкої з включеними спецсигналами. Хто винен? Встати суддя МАЕСТРО йде.
![]()
питай, а не смайли пости.MAECTP0 писав: якщо тобі бракує інформації то запитай. я додам а не розводь демогогй про СУД і т.п.
блін, легкова машина - то яке означення? вони ж різні правда? ті ж 5-ки ВАЗовські - і колір і комплектація і мотор і диски і купа всього.MAECTP0 писав: ну так... стрілка вліво і вправо то олне теж саме то один і той же знак.
Але то ваз [цензура] 5-ка.
Так і тут знак 5.16, тільки стрілки відповідають перехрестю де той знак встановлений [цензура], ну як і тут непонятно тоді далі небачу сенсу розмовляти.

то різні знаки я тобі персонально навіть був навів номера знаків повороту ліворуч і праворуч. Забув? Розумієш що 5.16 то один знак, але в залежності від перехрестя, смуг руху, напрямків руху на ньому буде відображено різні стрілки ???MAECTP0 писав: ну так... стрілка вліво і вправо то олне теж саме то один і той же знак.
ТИ це можеш зрозуміти?
А [цензура] поворот ліворуч чи праворуч то 4.3 і 4.2 відповідно і знак від перехрестя не залежить.
Це ти можеш зрозуміти?
Того, що той знак не залежить від нічого - так зрозуміло?MAECTP0 писав: а чого? він гірший за 5,16??? не такої форми блєха?
Давай ще про знак СТОП, зупинка заборонена спитай.