Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Рулевая рейка
- Dimon
- Тюнінг клуб
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
CAT, да я уже над этим задумываюсь....
Black, можна б/у, с Одессы, но не факт что она в порядке и состояние неизвестное..." кот в мешке " ((
Black, можна б/у, с Одессы, но не факт что она в порядке и состояние неизвестное..." кот в мешке " ((
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Re: Рулевая рейка
Если потревожить их клуб я думаю помогут ????????Подобрать и взять хоть какие то гарантии не кота в мешке!!!!Dimon писав:можна б/у, с Одессы
З повагою Black.
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
На отреставрированой ими рейке машинка уже откатала больше 20 тык... Цена вопроса - 300 грн.... Проблем нету! :)CAT писав:ну і нінада тої ласточкі, вони там дупля не ріжуть і поламають нафік тобі рейку - 150 баксів на вітер і буде ше гірше!
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- CAT
- Ім'я:Данило
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:
antik писав:На отреставрированой ими рейке машинка уже откатала больше 20 тык... Цена вопроса - 300 грн.... Проблем нету!
раз на раз не приходиться!
в моїй Е36 рейка навіть не стукала, чуть чуть відчутно було, просто АТФка текла і мене захарило доливати! тому я подумав шо можна віддати на реставрацію поміняти сальники. після реставрації руль крутився так якби гідрака взагалі нема, на поворотах не вертався, АТФка текла точно так само і ше до всього почала стукати. коли я приїхав до нього з претензіями він сказав наступне "то так має бути, воно розрухається за три дня" коли я знов приїхав за тиждень бо нічо не змінилось він сказав "в тебе помпа хірова і недокачує" притому шо помпа нова (оригінал)..... шо тут ше скажеш... безпосередньо відповідальним за це все є той Саша...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Sem
- Ім'я:SаШОК
- Номер:8333
- Контактна інформація:
CAT,
В случае с БМВ 328 Саша,отреставрировал рейку,и перетянул ее в последствие полетел новый гидро насос,и руль крутился только двумя руками и назад не возвращался даже на ходу,поехал на другой сервис мне отпустили не много рулевую и все стало на свои места,но новый насос за это время умер,в итого попандос в ремонт рейки и + 2 насоса
Согласен,мое отцу Саша подтянул рейку поменял гидравлику,и все стало гуд.CAT писав:раз на раз не приходиться!
В случае с БМВ 328 Саша,отреставрировал рейку,и перетянул ее в последствие полетел новый гидро насос,и руль крутился только двумя руками и назад не возвращался даже на ходу,поехал на другой сервис мне отпустили не много рулевую и все стало на свои места,но новый насос за это время умер,в итого попандос в ремонт рейки и + 2 насоса

BMW ///М Power
- Dimon
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
а тама тож реставрируют рейки ?Sem писав:поехал на другой сервис мне отпустили не много рулевую и все стало на свои места,
-
- Ім'я:Ігор
- Подякували: 1 раз
Маю міняти рейку на іншу б/у. Попитав в людей сказали що на ласточці роблять не погано. 0679748248 Діма. Саша помер.
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
може ти хотьби глянув дату остнього посту ааа ?КІО писав:Маю міняти рейку на іншу б/у. Попитав в людей сказали що на ласточці роблять не погано. 0679748248 Діма. Саша помер.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей