Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Felix писав:sapphir, елпігаз гамно
став шось більш поширене в нас і класичне - стаг, зеніт, кме, брц, ловато наканєц
Все вже знято. Починаю все з початку - думаю, що і кого вибрати. Рекомендуйте.sapphir писав: А нашо? І чому так категорично?
Чи піти по шляху Ігоря на лачіку - замовляв КМЕ а отримав гемор і турецьку Platinca ?
В попередньому пості викладений файл присланий нам від італійців,які пишуть що в індії є лише спільне підприємство які імпортує в індію редуктора томасето для місцевого ринку, АЛЕ НІЯКИМ ЧИНОМ ЇХ НЕ ВИРОБЛЯЄ.p0var писав: На рахунок популярності редукторів томасето - людям він припідноситься як популярний італійський редуктор і "ставимо його 5 років і проблем немаємо". Люди сам винні, зі своїми стеріотипами, "а чо це ви ставите польский редуктор, а чому не італійський?". КМЕ робиться у Варшаві, Томассето в Індії. Відчуваєте різницю?
roman-Gas писав: В попередньому пості викладений файл присланий нам від італійців,які пишуть що в індії є лише спільне підприємство які імпортує в індію редуктора томасето для місцевого ринку, АЛЕ НІЯКИМ ЧИНОМ ЇХ НЕ ВИРОБЛЯЄ.
Макс сотерігайтесь підробок
Igor2011 писав: sapphir написав:
А нашо? І чому так категорично?
Чи піти по шляху Ігоря на лачіку - замовляв КМЕ а отримав гемор і турецьку Platinca ?
Все вже знято. Починаю все з початку - думаю, що і кого вибрати. Рекомендуйте.
Felix писав:на лачі нада з прошивки стартувати ше до установик, а потім вже газІМХО
тихо тихо тихо.. .лучше б ти тут такого не писавsapphir писав: Cobox який має в сім"ї два 1.8 лача - так він за три роки через чіп тюнінг прийшов до стокової прошивки, ВРС і варіатора і отримав 9 літрів по Києву
А на холостому і при 1000 об не дьоргається?Romko писав:sheva_lviv, ставив собі сам...
а в Руслана купив і за додаткову плату він мені залив прошивку і поставив кути, які я хотів - бо поки не маю кабеля
виробник Мікролуча на CarHelp рекомендував мені 0777776543, але високі оберти мене і так не цікавлять - я поставив 0666666 до 4500... бо ніби у них краща математика на кутах кратних 3м
то все індивідуально і треба пробувати
в мене стокова Мікролуча прошивка так і йде 0-6 відразуsheva_lviv писав: А на холостому і при 1000 об не дьоргається?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей