Myself писав: Керівництво "Шахтаря" розмірковує над поверненням у Донецьк

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Моя думка ,що не потрібно було обсвистувати Шахтар як це вчора робили вболівальники Їм привезли Лігу Чемпіонів і інші хороші матчі, які вони можуть подивитись ,а вони весь час обсвистують Шахтар, це некрасиво Я думаю, що після матчу з дніпром ,шахтар остаточно вирішить переїджати з Львова в інше місто і якщо Уефа дозволить проводити єврокубки в інших містах крім Києва і Львова я думаю Арена Львів може прощатися з Лігою Чемпіонів і таким чином на Арені знов ніхто не буде грати і вона буде занепадатиYust писав:soho, ти нарешті став давати небрехливу інформацію. Само собою, що клубу Ахмєтова місце на даунбас арені, а не у Львові.
Думка сепаратюги нікого не цікавить. А чому ми не мали освистувати Шахтар? Це львівська команда? Дніпро і Динамо зпоконвіку наші друзі, і навіть на матчах з Карпатами дуууже толерантно вболівають. Це якщо навіть не згадувати яким гамном є власник, тренер і гравці шлюхтара.lev писав: Моя думка ,що не потрібно було обсвистувати Шахтар як це вчора робили вболівальники
lev писав: Я думаю, що після матчу з дніпром ,шахтар остаточно вирішить переїджати з Львова в інше місто
Дніпро, Ворскла, Динамо в Києві не помістяться, хтось та й буде грати. А навіть як нікого не буде - не біда. Є речі важливіші, ніж лизання сраки донецьким виродкамlev писав: на Арені знов ніхто не буде грати і вона буде занепадати
pavlolvov писав:Чесно-я особисто колись лазив через загорожу з прапором карпат по вимазаних нігролом штахетах, рвав штани, а тепер я просто з апатією ставлюсь до цього виду спорту, а спортили його мега гроші.
шахтар врятував стадіон, це факт. на початку там була дуже плачевна ситуація, дах тече, стіни тріскають, всюди наслідки того що зимою ніхто не опалював приміщення....pavlolvov писав: Незнаю що там відбулось але відчуваю що стадіон скоро загнеться без фінансування. І толку з нього буде ніякого,
і що тепер? це не заставить львів’ян підтримувати купку негрів, які грають в безхарактерний ригабельний футболlev писав: Моя думка ,що не потрібно було обсвистувати Шахтар як це вчора робили вболівальники... Їм привезли Лігу Чемпіонів
Ващє то трохи не так як на мене. Спочатку Ахмєтко і ко відмили баблішка на будові стадіона не думаючи що далі з ним робити, а тепер рятівникиDexter писав: шахтар врятував стадіон, це факт.
Думаю що ти недооцінюєш роль Дима в тому, що Карпати не грають на Львів Арені. Ціна оренди це галіма відмазкаDexter писав:pikach00, якби Карпати не розвалились і Кононов не пішов то там би стабільно була Ліга Європи і всі матчі Карпат на Львів Арені
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей