Думаю як буде менше 8,5 то ще поповню її на 300-400.
В нашій країні очікувати на суттєве падіння цін не варто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то вже навіть не боян, а БОЯНІЩЕ !!!Денис писав: Укрнафта-8,55грн
Хороший показник! В мене на 2,0л менше 11л не виходить,правда стоiть трете поколiння та резина R 16Йосип писав:я в пятницю заправив на окко 43 л газу на ВВ і проїхав 465 км з яких 80 км по Львову остальне траса. Вийшов по трасі розхід десь 8.5 л. На 2 літровий мотор це взагалі супер розхід
без різниці хоч на 100грн.RomkoZem писав:а як на вогг вона діє до повного чи без різниці
не тільки WOG,Shell також 50коп знижки дає...RomkoZem писав:то вогг тепер конкурент укрнафти
Шелл на яких умовах дає? просто привалюєш, заправляєш і оппа знижка?Денис писав:не тільки WOG,Shell також 50коп знижки дає...RomkoZem писав:то вогг тепер конкурент укрнафти
Десь БРСМ викупив у Львівській області 1 шел заправку, може то вона?COLIN писав: Бачу на сайті брсм-нафта що є заправка з газом на обїзній дорозі в Сокільниках. Справді так?
Може й так. Хто там їздить і може підтвердити?xxfOxx писав:Десь БРСМ викупив у Львівській області 1 шел заправку, може то вона?COLIN писав: Бачу на сайті брсм-нафта що є заправка з газом на обїзній дорозі в Сокільниках. Справді так?
http://oilnews.com.ua/a/news/Avtogaz_pr ... vet/217908
а як ту знижку получити? бо от я постійно по 8,99 заправляюсь і ше ніхто мені з операторів не сказав шо то знижку можна матиДенис писав: На Wоg 40коп знижка,виходить по 8,58грн за лiтру...
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 2 гостей