Infernal One писав: Интересно: в эти 90% пердаков и пердунов, ты зачислил Ляносы, убитые ГольфЫ, Вектры, и т.д.
А також зубила, жигулятори, дєрзкі пріори...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Infernal One писав: Интересно: в эти 90% пердаков и пердунов, ты зачислил Ляносы, убитые ГольфЫ, Вектры, и т.д.
для тебе в мене буде дещо іншеInfernal One писав: да нет, просто помнится ты хотел меня на чём то "круто наказать" вот я и подумал, не на этом ли?
не зрозумів, то я його обїхав, а не він мене, але тут постає питання в іншому, чому самий топовий 2,8 на 189 коні не їде, ми зараз якраз займаємося вирішенням цієї проблеми, тому шо це мех інжектор, і багато чого привязано до вакууму, а рагульки вже запхали руки в ту систему, і багато чого заглушилиInfernal One писав: Изначально имелось ввиду , что ввиду состояния Мерса 2,8 , в нём спортивности хватит что бы объехать трактор
я тобі процитую кларксона, і цим буде все сказано:Infernal One писав: опять же, хочешь проверить? Ты его слышал? Что б заявлять что имеет а что не имеет....
на чому мені заїхати з жигульом? на 2,8? чи на дизелі який має 70 поні?Infernal One писав: Заедь со стандартным Жигульом, очень хочу на это посмотреть (я уже не говорю за свой)
олол, тоді можна сказати шо жигуль в певній мірі так само файно звучить як і феррарі. от якраз це і є абсурд то що ти пишешInfernal One писав: Сказать что один звук лучше другого - АБСУРД!!
він напевно один з найбільш адекватних власників жигулів, і так як він користується своїм жигулик кожен день, то йому той вихлоп шо ричить на пів району нафіг не потрібен, я так думаю. я його жигулика не бачив, але вважаю що там такого і близько немає.Infernal One писав: Pavlolvov тазодрочер? Зачем путать хорошо собранную дорогую выхлопную систему с ржавым куском трубы, и ведром вместо глушителя крепящемся на одном саморезе???
поставим ми 2,8 на повний хід, проїдемсяInfernal One писав: боюсь, не догоню
это в Германии. Или гонять Киев-Львов каждый день. Съедь с асфальта, покатайся по Львовских реалиях , повлетай в ямы.Kirik писав: з двіжками мільйонниками, і такою ж самою витривалою ходовою
То что более широкая фаза распредвала требует лучшего выхлопа чем штатный, точно так же как лучшего впуска и прошивки, это тебе о чём то говорит? Оставить штатную ВС было бы ошибкой при всём этом.Kirik писав: я тобі процитую кларксона, і цим буде все сказано:
у жигуля свой звук, у феррари свой, зачем их противопоставлять?Kirik писав: жигуль в певній мірі так само файно звучить як і феррарі.
АналогичноKirik писав: і так як він користується своїм жигулик кожен день
Аналогично : мою машину ты так же не видел и не слышал, но тем не менее утверждаешь, чтоKirik писав:я його жигулика не бачив, але вважаю що там такого і близько немає.
Kirik писав: ричить на пів району
влітаю і їзджу, і шось не відлетіло ше ніцInfernal One писав: это в Германии. Или гонять Киев-Львов каждый день. Съедь с асфальта, покатайся по Львовских реалиях , повлетай в ямы.
А двигло у тебя не нагруженное , сильно не газуешь , да и незачем , всё что его может убить преждевременно это соляра "украинского качества".
скільки тобі "правильна випускна" система добавила коні?Infernal One писав: То что более широкая фаза распредвала требует лучшего выхлопа чем штатный, точно так же как лучшего впуска и прошивки, это тебе о чём то говорит? Оставить штатную ВС было бы ошибкой при всём этом.
Infernal One писав: у жигуля свой звук, у феррари свой, зачем их противопоставлять?
Так же как у Евика свой звук, а у чего то объёмного американского свой.
як для чого, шоб довести шо в жигуля не звук, а пердьож, і ніяк він не унікальний,і не мелозвучний. так само як рохкання мого дизеля, чи любого іншого, нічого файного в тому нема.а от феррарі то витвір мистецтваInfernal One писав: Но зачем их сравнивать и тем более противопоставлять?? Каждый мотор по своему уникален. Сказать что один звук лучше другого - АБСУРД!!
в кожного своє поняття "орать"Infernal One писав: Аналогично Имею машину на каждый день , каждый день проезжал не менее 150 км в день. На скоростях до 100 выхлоп не мешал, только на скорости свыше 140 реально начинает орать
ти сам сотворив репутацію для своєї машини на цьому форумі, її не потрібно бачити шоб стверджувати шось про неї, досить прочитати форум, і буде ясно про злосного чорного жигуля карателя іномарокInfernal One писав: Аналогично : мою машину ты так же не видел и не слышал, но тем не менее утверждаешь, что
ну 123 ходова явно набагато більше витримує ніж вазівськаInfernal One писав: Съедь с асфальта, покатайся по Львовских реалиях , повлетай в ямы.
чего выдержит? влёта в яму , сколько раз ? Пусть по Львову или области хоть год поездит тогда поглядим.Etnies писав: ну 123 ходова явно набагато більше витримує ніж вазівська
то тільки на чорних сімьорках так їздятьInfernal One писав: чего выдержит? влёта в яму , сколько раз ?
а як ти думаєш, до того де він їздив?Infernal One писав: чего выдержит? влёта в яму , сколько раз ? Пусть по Львову или области хоть год поездит тогда поглядим.
Самое интересное что машины в общем и целом подешевели , а запчасти на них выросли в ещё так раз
краще жигуля нема машиниEtnies писав: ну я вже з півтора року їжджу по львову і області і нічо не міняв по ходовій
к чему это?Etnies писав: то тільки на чорних сімьорках так їздять
есть - MUSTANG GT500Kirik писав: краще жигуля нема машини
В мене дорога на вулиці має напевне чуть не найгірший стан по львову, я там підвіску не бережу, і кожну ямку не обїзджаюInfernal One писав: У меня некогда было ехать тихонько и объезжать каждый сантиметр, беречь "драгоценную ходовую" старого мерседеса, запчасти к которому сейчас продают за новые ЕВРЫ
та шо ти йому доказуєшRULES писав: Шо, шо, а в W123 ультраміцна підвіска
И какой вывод? Ты проездишь хотя бы 50000 по этим дорогам?Kirik писав: В мене дорога на вулиці має напевне чуть не найгірший стан по львову,
Оце точно проїздить по тих дорогах 50 000. І нічого лишнього нема. Немає "фіктивних потреб", штучно створених маркетологами. Ти повністю відчуваєш транспортний засіб, немає ніяких абс-ів, аср-ів і т.п., навіть руля немає, бо то теж фіктивна потреба. Лише ти і одна кінська сила. Ідеально. Задумайся.Infernal One писав: Ты проездишь хотя бы 50000 по этим дорогам?
та машина до того проїздила як мінімум 300 тис по дорогам україни, шо ти мелеш? іди вдарся об стінку головою, бо ти шось таке чешеш з розряду фантастики, типу в мене один єдиний 123 на всю україну, і не бачило колесо цього автомобіля українських реалій, і не відчула ходова усіх тонкостей наших "прекрасних" дорігInfernal One писав: И какой вывод? Ты проездишь хотя бы 50000 по этим дорогам?
він вже напевно побіг купляти собі коня, але я думаю він і без нього обійдеться, себе запрягати будеSt-ART писав: Лише ти і одна кінська сила. Ідеально. Задумайся.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей