того і нефіг час гаяти в соц мережах
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Мені на минулому тижні прийшло повідомлення - "Ваш персональний менеджер за карткою Голд -" і П.І.П. з телефоном.jetros писав: Тільки дзвонив персонаж " тіпа з "Приватбанку"
jetros писав: Тільки дзвонив персонаж " тіпа з "Приватбанку", говорить, що я пару хвилин назад зняв 500грн. і треба перевірити через банкомат, бо в них збій в системі. Я йому відповів, що це неможливо, бо карта закрита і здана вже як три тижні, послав його і він кинув трубку. Передзвонювати небуду, може з мого рахунку зняти гроші.
Ти або опиши нормально, або хз. Я наприклад нічого не понявM@sTeR писав:Короче кинули.....![]()
скинув завдаток і з кінцями
карту заблокував я, через приват, заява є, але полісмени не працюють.....
![]()
І тут, злочинець знов клюнув, вже інший номер, інше місто і інша карта приват банку.![]()
Кароч, треба дані по карті, яке місто України, адреса проживання власника, номер телефону. Або може по номеру телефону пробити, місцезнаходження. з мене винагорода![]()
![]()
![]()
5168755614561427 Іванов Юрій
тел. 0637438464
ПРОХАННЯ, не дзвонити нічо не пробивати в нього, карту НЕ БЛОКУВАТИ(сам це можу зробити, але не хочу злякати)
а шо якщо б ти їхав до нього? не розумію як він тоді збирався кинути... і в другому випадку такожM@sTeR писав: Я ок, на другий день, я не маю чим їхати бо бус поїхав в роботу, і кажу давай поштою. Він ну я не знаю, потім погоджується,
Цікаво чи в нього був план на такий випадок..M@sTeR писав: . хочете їдьте до мене,
Цей аферист мені також дзвонив - пропонував колеса ніби по хороших цінах, і аналогічно хотів завдаток, і казав що має колеса в Івано-Франківську, але я сказав що можу тільки приїхати і гроші наперед не висилаю, він мав щось взнати і подзвонити, але більше не дзвонив. Фото скидував з електронки: вадим кол <razbor.kol@yandex.ruM@sTeR писав:Jarevych, Місяць тому, повісив оголошення на форд клубі, про купівлю двигуна. Зранку дзвонить тіло з 063 592 49 32, представляється модером форуму, нік називає правильний. Всьо гарно розказує, ціна мене влаштовує, я питаю куди їхати, той назвав місто Ковель, потім він каже, давай завтра або на вечір бо їду на кордон по машину. Я ок, на другий день, я не маю чим їхати бо бус поїхав в роботу, і кажу давай поштою. Він ну я не знаю, потім погоджується, але давай 1500 на випадок повернення на карту кинь, старший чоловік, дуже впевнений голос, все гарно розказав про двигун, дасть документи з того авто(сервісну книжку). Я спішив(мотор не мені а другу треба), замотався, кидаю гроші, той дзвонить, давай смс на кого відправляти, я відправив і все з кінцями......![]()
як школьніка
![]()
![]()
![]()
![]()
На другий же день, в прівєт банку кажу розвели![]()
, ті заблокували його карту 4149437853260709 на імя Коломиєць Вадим. Телефон в космосі його......більше даних про нього нема......написав заяву, ті лєопольди ще ті
Лайф то наркетський пакет, дані не надає, тільки через суд бла, бла. Прівєт то саме співає.....про гроші лєопольди і чути не хочуть, я їх просив тільки адрес останньої транзикації готівки по карті назвіть, далі я сам.....
Я розмістив ще одне оголошення на тому ж форумі, але з іншого ніку, з іншим текстом і іншим своїм номером. Проходить кілька днів, дзвонить то саме тіло з 0637438464 (впізнав по голосу, є записи розмов всіх), є мотор в Виноградові, бла бла бла, а я після дріфту так захрип, що він мене не впізнав........ хочете їдьте до мене, а хочете відправлю поштою, але пару ре на дорогу..... вам ще сервісну книжку з тої машини, кароч та ж пісня. Номер карти 5168755614561427 Іванов Юрій Я дзвоню до ментів, кажу так і так, ті о то ти супер придумав, давай його дані, і вже другий день ні слуху ні духу, слідак каже я передав начальнику і все, той найобщик продавець мене напрягає коли я завдаток скину, нервує скотина
Ага щас...ви думаєте шо разваділа вас чекає, зустріне....b_andriy писав: поїхати бандою і дати [цензура], або нє, спочатку погрузити мотор а потім дати [цензура] і поїхати
Я сюди і написав, щоб хтось пробив по карті приват банку, місце останньої транзакції готівки.....Або адресу, на кого карта зареєстрована. Хоча, карта може бути зареєстрована на якогось бомжа, чи підставну особу, яка за тою адресою давне не живе.....b_andriy писав: поїхати бандою і дати [цензура]
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей