або підловити Камазом коли їхатиме на зустріч, так як їздить по зустрічній, бавиться в шашки по Кульпарківській? остерігайтесь--соціально небезпечна особь

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
поклади від нас йому цеглу на дах..хай задумаєтьсяandrew писав: santosxxx можу сказати де живе
Ти жорстокий[emoji1]Koya писав:Лом втикнутий до середини в землю під 45 градусів до напрямку руху нейтралізує дану проблему на корню...Morozov писав:Так.Drumandbasser писав: так видно?
Газелист звичайно придурок ще той.
Мені так одного разу із за такого дауна прийшлось лобове змінити і також на обїздній. Але кількість смуг явно не вистарчає![]()
Доречі в росії це вже цілий громадський рух - антіобоченники, в нас це покищо явище є рідким.
його можна було тупо не пуститиKoya писав:Лом втикнутий до середини в землю під 45 градусів до напрямку руху нейтралізує дану проблему на корню...Morozov писав:Так.Drumandbasser писав: так видно?
Газелист звичайно придурок ще той.
Мені так одного разу із за такого дауна прийшлось лобове змінити і також на обїздній. Але кількість смуг явно не вистарчає![]()
Доречі в росії це вже цілий громадський рух - антіобоченники, в нас це покищо явище є рідким.
Також вже замічав, по Гвардійський вниз по зустрічці валить, не хоче стояти в пробці.. Видно багато бензи їсть на холостих, економить чувак.santosxxx писав: виродка на Бентлі Flying Spur д.н. ВС 7770..
08.05.2015 близько 22.30 - 22.40 на вул. Антоновича був затриманий начальник взводу ДАІ м.Львова Головчака Андрія журналістом ДК Львів, активістами Автомайдану Оновленого та Варта1 спільно з керівництвом ДАІ м.Львова, який керував у стані алкогольного сп'яніння на автомобілі Renault Trafic ВС 0517 ЕН.
Інформація про п'яного водія пролунала на рації Zello "Varta1".
Активісти помітили п'яного чоловіка та жінку, які всіли у авто та почали рухати по вул. В.Великого в сторону вул.Кульпарківської.
Характер руху водія був неадекватний, порушував правила дорожнього руху, а саме, не реагував на сигнали світлофору, на лінію розмітки та інші автомобілі, створював аварійні ситуації і в самому кінці нарешті заснув за кермом автомобіля.
Весь цирк думали вже закінчився, та смикалка працівника ДАІ включилась і він хотів уникнути покарання. Почав заперечувати, що це він був за кермом, спочатку за кермо посадив жіночку, потім говорив, що водієм є його товариш, який приїхав на місце події, а вже перед самим освідчення появився його племінник, який почав стверджувати, що саме він перебував за кермом.
Даний водій вірить у свою безкарність.
Дякуєм керівництву та працівникам МВС, які оперативно зреагували.
Тепер залишилась лише очікувати рішення суду. Надіємось суд не наплює на громаду Львова.
*блом об землю думаю буде дешевше, простіше і дохідливіше!Kirik писав: кожного такого водія в ту швидку на місце пацієнта
а якшо реально, з цим можна якось боротися на офіційному рівні? як правильно фіксувати такі випадки? може *нова поліція* таке вирішить?topper писав: Kirik написав:
кожного такого водія в ту швидку на місце пацієнта
*блом об землю думаю буде дешевше, простіше і дохідливіше!
Сьогодні останній день подачі заявwazzup писав: *нова поліція* таке вирішить?
Так !wazzup писав: чи мають право штрафувати водіїв по тим відео, які не пропускають швидких?
http://health.unian.ua/regnews/1026085- ... orami.htmlУ Львові всі автомобілі швидкої допомоги обладнають відеореєстраторами
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей