тобі ще хтось авто доручив, ще й трошки зарядженеInfernal One писав: А пока катаемся на хорошей злой Приоре

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тобі ще хтось авто доручив, ще й трошки зарядженеInfernal One писав: А пока катаемся на хорошей злой Приоре
А "порчу" на відстані знімати вмієш?Infernal One писав: очень плохо что для тебя "автомобиль" имеет "определяющее" значение.
Гімно і шоколад також мають коричневий колір. Проте плутають їх виключно копрофілиInfernal One писав:В техническом плане минимализм и потенциал для доработок.AndrewK писав: Ну ніяк я не доганяю що спільного в таза з запощеними вище америкосами
тут точно проблема в допотопному рульовому механізмі + жахлива його реалізація через низьку точність виготовленняInfernal One писав: Тут точно проблема не в ЗП . кривой развал, колёса, разбитые тяги, наконечники...... вплоть до трещины в лонжероне.
Есть что противопоставить?YuraDOC писав: Тыльки гывно-ТАЗ не убіваємий, бо він мертвонароджений
А ты тормоз !!! При чём закомплексованый.YuraDOC писав: Ти тупий?
Ты я вижу тоже не прогрессируеш в этом плане.Doktor писав: ну так ти зрозумій різницю між корчом на 2 гонки і машину з ресурсом чи з тим є якісь проблеми?
ДоооDoktor писав: в жоріка була 12, а в тебе жигуль,тому коробка і редкутор все рвіно гавно
ещё нет. только наводитьaxel писав: А "порчу" на відстані знімати вмієш?
не суди о всех по одному убитому ведру.RULES писав: тут точно проблема в допотопному рульовому механізмі + жахлива його реалізація через низьку точність виготовлення
на 200 и там было.RULES писав: А чого ж Німці в ті 70-80-90 нафтокризові роки всерівно робили цілком серійні авто на 200-300-400к.с.?Ще й з норм літровою потужніст
ти хочеш сказати,що рульова 01-07 краща?Infernal One писав: Я ездил на многих 08-09-10 и тд ПП, абсолютно разной степени убитости, есть с чем сравнить 01-07.
7 взагалі всім краща, що ти в тому житті розумієшwklef писав: ти хочеш сказати,що рульова 01-07 краща?
Див. MB S, SL, CL в 140 кузовах, E500 W124, S560 w126, BMW M5, M3, Audi S6, S6 Plus, RS2. Я вже не кажу про всілякі Порше і т.д.Infernal One писав:не суди о всех по одному убитому ведру.RULES писав: тут точно проблема в допотопному рульовому механізмі + жахлива його реалізація через низьку точність виготовлення
Я ездил на многих 08-09-10 и тд ПП, абсолютно разной степени убитости, есть с чем сравнить 01-07.на 200 и там было.RULES писав: А чого ж Німці в ті 70-80-90 нафтокризові роки всерівно робили цілком серійні авто на 200-300-400к.с.?Ще й з норм літровою потужніст
300-400 например?
Правительство Асашай в то время поступило весьма жёстко и почти по диктаторски, обрезав абсолютно все нормы и стандарты автопроизводителям.
Це в Рязані є таке правїтєльство?Infernal One писав: Правительство Асашай
а жигуль то чия машина?Fobos писав: Чому бот почав па руцкі писати, поясніть мені!?
ти Німецькою вже почав говорити чи ні?Doktor писав: а жигуль то чия машина?
вот і роби висновки
Важкувато в полі два місяці без жодних комфортних умов мотор перебирати. Добре хоч унітаз завжди з мотором в комплектіDoktor писав: мотор на коліні в полі перебирається
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей