lizun писав: кого треба валити то лохів на коритах і маршрутчиків - от кого треба вчити культури
Согласен особенно последних им не то слово "по барабану"зарезав тебя на дороге ещё удивляеться когда ты ему пытаешься из окна что то обьяснить !

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
lizun писав: кого треба валити то лохів на коритах і маршрутчиків - от кого треба вчити культури
150 на 4 штуки 1.5? Ты наверное что-то не досчитал, там наверное было 250! )Khattsker писав:ВАЗ 2106 на 4000 об - 150км мотор 1.5 ще можна було більше але страшно.
Breaker писав:150 на 4 штуки 1.5? Ты наверное что-то не досчитал, там наверное было 250!
Fikus писав:я 180 на 4 передачі,при чому це було на Б Хмельницького,і 5 боявся втикати
Fikus писав: ВАЗ 2109 [цензура] бистрая
там на хмельницького де краща дорога чи там на початку?:)Fikus писав:я 180 на 4 передачі,при чому це було на Б Хмельницького,і 5 боявся втикати
екстрім? )) сядь на спорт-байк)Buts писав: але біля 60 з горки і 50 з гаком по рівному на велі...
часом не червоний Акорд?Joni писав:Я 205 км.ч по трасі Червоноград-Львів, [цензура] Акорд обганяв десь 220 їхав але то жестяк на нерви і на машину!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей