заохотити купувати ел мобілі. як тільки буде достатня к-сть, відразу зарядка стане платноюAVP_6 писав: але от цікаво який їм смисл безкоштовно заряджати автомобілі?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
заохотити купувати ел мобілі. як тільки буде достатня к-сть, відразу зарядка стане платноюAVP_6 писав: але от цікаво який їм смисл безкоштовно заряджати автомобілі?
я от почитав інтервю якогось з начальників мережі ОККО і власника ресторану у Львові коло якого є заправка і всюди фішка така, шо на ОККО де є ел.заправки є і ресторани - ібо зарядка від 40хв до кількох годин залежить яка машинаT5-R писав: заохотити купувати ел мобілі. як тільки буде достатня к-сть, відразу зарядка стане платною
Я тоби скажу скильки, в режими очикування воно тягне 2кВт в добуAVP_6 писав:я от почитав інтервю якогось з начальників мережі ОККО і власника ресторану у Львові коло якого є заправка і всюди фішка така, шо на ОККО де є ел.заправки є і ресторани - ібо зарядка від 40хв до кількох годин залежить яка машинаT5-R писав: заохотити купувати ел мобілі. як тільки буде достатня к-сть, відразу зарядка стане платною
ну а коло ресторану у Львові то я думаю ітак ясно (зарядка в дворику ресторана - тому мабуть туда заїзд тільки клієнтам)
от цікаво скільки по грошах коштує тим заправкам чи тому ресторану зарядити 1 авто
бо якшо то до 50грн то думаю на ресторані воно відбивається бо не буде ж людина сидіти в машині годину і чекати поки авто зарядиться - особливо власники тесли
Оптімус Прайм :)Dexter писав:другу добу стоїть на Пасічній така няшка![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 33 гостей