Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хто планує в Болгарію на власному авто?
- Total
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 2 рази
Fobos,
я через ніч їду бо діти вночі спати будуть, якщо їхати вдень то вони будуть харитись, нити і доведеться часто ставати. І ще кажуть шо вночі скорше можна їхати бо поліції не має х.з чи то правда побачим..
я через ніч їду бо діти вночі спати будуть, якщо їхати вдень то вони будуть харитись, нити і доведеться часто ставати. І ще кажуть шо вночі скорше можна їхати бо поліції не має х.з чи то правда побачим..
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?
Та можна і через ніч, але май на увазі, що по Україні треба їхати 5 годин до Чернівців, і вночі їхати по тій дорозі ио жесть жестяна.
Я їхав з малим і вдень і вночі і з пригодами і він то спав то нє, пофік, включив планшет мультики, кондюк працює, все ок, але малому вже було 5.5 років.
Я їхав з малим і вдень і вночі і з пригодами і він то спав то нє, пофік, включив планшет мультики, кондюк працює, все ок, але малому вже було 5.5 років.
Ford?
-
- Ім'я:Павло
- Подякували: 0
vovka, Що входить в 600$? Яка берегова лінія?
- anry1
- Ім'я:anry
- Дякував (ла): 4 рази
+1 - враховуючи ширину дорожного полотна і крутізну румунських обочин . Вночі треба відпочивати ....Fobos писав: вночі їхати по тій дорозі ио жесть жестяна.
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Я не знаю чим,просто я такий відпочинок не практикую і сім"я мене в цьому підтримує...для мене киснути 24год на добу 7 днів в одному готелі то мука,чи зранку до ночі валятись на пляжіBOXER писав: а чим тюлєнячий відпочинок в Болгарії відрізняється від такого ж в Туреччині і Агіпєті?

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Sluva
Fobos писав: вночі їхати по тій дорозі ио жесть жестяна.
нормальна там дорога,класна,широка півторачка...то як кому до вподоби,мені краще їхати вночі,комусь вдень...anry1 писав: враховуючи ширину дорожного полотна і крутізну румунських обочин .
Total
Ти врахуй,що тобі треба десь в 12-13 год. виїжджати зі Львова,тобто дитина так чи інакше проведе вдень багато часу в машині
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Е, альо, я про дорогу від Льовова до Чернівців казав, а в Румунії дороги ідеальні, навіть обїздна Бухаресту не гірше нашої Виговського скажемо або дороги від Лукойла з кінця Кульпарківської до обїздної
Ford?
- Total
Мене ше цікавить чи пробував хтось їхати на Хуст, Тячів і в тій стороні перетинати кордон ? там кілометраж такий як на Чернівці але більша частина дороги незрівняно краща ( принаймі зі строни України), як там у Румун х.з. Цікавить чи хтось так пробував їхати ?
- serega_l1
- Ім'я:Сергій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
Total, вертався Сату-Маре Хелмеу Берегово Мукачево. Від кордону до Берегово дороги рахуй що немає, від Берегово до Мукачево нормально, далі капець в полік. На Хуст Тячів ХЗ?
- Total
serega_l1,
до Тячева їздив цього року, до Нижніх воріт дорога хороша, далі до Тячева зносна а що далі х.з і х.з як там по Румунії з тої сторони кордону...
Може хтось їхав то роскаже?
до Тячева їздив цього року, до Нижніх воріт дорога хороша, далі до Тячева зносна а що далі х.з і х.з як там по Румунії з тої сторони кордону...

Може хтось їхав то роскаже?
- serega_l1
- Контактна інформація:
Total, їхав минулого року Бухарест-Пітешті -Сібіу через Трансфагараш (раджу заїхати), дорога нормальна, по Румунії Бухарест -Пітешті нова траса, правда, правий ряд колєйка від фур, пер всю дорогу лівим, обігнало 2 машини, то з"їжджав в правий. Краще їхати головними магістралями, трошки далі, але стабільно тримаєш швидкість, ще комусь на хвіст падаєш і топиш нормально. І не знаю що в тих краях з перетином кордону... Я б не ризикував тудою їхати.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Я минулого року їздив туди через Чернівці, а назад через Закарпаття, кароче в Румунії всі дороги ідеальні, тільки обїздна Бухаресту так собі, на 3+ скажемо. Через закарпаття реально довше ну і від кордону до Мукачево дорога просто пекло, але я би був згоден на ті пару км як, але більший кілометраж на 300 км майже мене не тішить аж ніяк.
Ford?
- serega_l1
- Контактна інформація:
Fobos, минулого року попав на ремонт об"їздної Бухареста, трошки тупив в корку, але вони там педалять швидше ніж у нас. Заблудив в Болгарії, і сільські дороги Румунії і Болгарії дають нам конкретну фору... На своїх 245/40/18 жодного разу не відчув дискомфорту. Total, Якщо через Чернівці, то до кордону маєш заїхати поки свіло (я кілька раз ледь не прилетів на сюрприз
, так гальмував, що дим йшов), а по Румунії і Болгарії можна і вночі спокійно перти. Патрулі, здебільшого, стоять в населених пунктах, падаєш на хвіст бусу і топиш, тільки знаки дивись...

-
- Ім'я:Віталій
Позаминулого року їхав теж через Мукачево-Берегово. Від Берегово до кордону реально таке враження, що не на Сході, а саме там "гради" працювали. Ями на ямах. Впритул до кордону. Але після кордону дорога зразу суперова. Чим мене приперло саме тудою їхати - пейзажі Карпат і Закарпаття. В Румунії теж дуже гарні пейзажі. Сумніваюсь, що через Чернівці так само гарно... Той кусок з Берегово до кордону можна акуратно проїхати і перетерпіти.serega_l1 писав:Total, вертався Сату-Маре Хелмеу Берегово Мукачево. Від кордону до Берегово дороги рахуй що немає, від Берегово до Мукачево нормально, далі капець в полік. На Хуст Тячів ХЗ?
-
Та скільки там тої дороги поганої? Хвилин з 15 і переїхав
Я їздив минулого літа. В Болгарію їхав через Чернівці, ще й вночі
. Назад їхав через Закарпаття - дуже задоволений. Всього 140 км лишніх вийшло. Цього року поїду тільки через Закарпаття
Доречі, до Берегово і до Чернівців + - одинакова відстань, тільки в Чернівці я заїхав за 5 год., в в Закарпаття за 3год

Доречі, до Берегово і до Чернівців + - одинакова відстань, тільки в Чернівці я заїхав за 5 год., в в Закарпаття за 3год

-
Достатньо там тої поганої дороги! Я поки її проїхав то дізнався на скільки багато матів я знаю і відкрив талант - придумувати нові матиpavlo09 писав: Та скільки там тої дороги поганої? Хвилин з 15 і переїхав

-
На Чернівці більші таланти відкриваютьсяtiestovm писав:Достатньо там тої поганої дороги! Я поки її проїхав то дізнався на скільки багато матів я знаю і відкрив талант - придумувати нові матиpavlo09 писав: Та скільки там тої дороги поганої? Хвилин з 15 і переїхав

- Sluva
Народ,людині зараз в дупі ваші пейзажі румунські :) йому нада за ніч перетнути Румунію,дорога перед кордоном дійсно епік,але я занижений і загружений там проїхав,я даже не знав шо магу такі траекторії малювати в уяві на 100м наперід
...Ну і таки через Трансільванію дорога троха важча бо вужча і троха має серпантинів і перевалів,а це вимучує,як фізично так і морально тим паче що в ночі,сам і перший раз...Ще + що кордон там в 90% пустий,а в Порубному можна постояти 1-2 год.

-
Я виїзджав з Сонячного Берегу десь о 15-16:00. Десь під вечір опинився в Румунії. Оскільки був з двома дітьми 1 і 2роки, то поки не настала ніч і вони не позасинали зупинявся разів з 10. За ніч переїхав Румунію (при тому, що цілу ніч йшов сильний дощ). На рано був в Берегове. За кермом був сам і їхав тими горами вперше ще й на неуправляємому сараї
(думаю на "іншій.." було б в рази швидше
) Так що все реально
за ніч
П.с. цього літа хочу повторити, хто хоче впасти на хвіст?

П.с. цього літа хочу повторити, хто хоче впасти на хвіст?
-
я цього літа планую в Грецію. Якби раптом щось не виканало то тоді в Болгарію.pavlo09 писав: цього літа хочу повторити, хто хоче впасти на хвіст?
До речі, а для чого рвати і намагатись ніч їхати? Я знаю дуже гарний і дешевий готель біля Пітешті, в Стефанешті. Якраз по дорозі якщо через Закарпаття їхати. 25 євро коштував трьохмісний номер зі сніданком. Зранку свіжі як огурчікі погнали далі.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей