а чим вас всіх так ті талони пруть? паливна походу краща і зручніша і поповняється без проблем, чи я щось не розуміюsheva_lviv писав: Треба чекати наступних аукціонів і дивитися, але щоб були талони у наявності.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а чим вас всіх так ті талони пруть? паливна походу краща і зручніша і поповняється без проблем, чи я щось не розуміюsheva_lviv писав: Треба чекати наступних аукціонів і дивитися, але щоб були талони у наявності.
вже сто раз розжовували шо окко то гуано.....ostin777powers писав:заправлявся завжди на окко на науковій, сьогодін пів дня в них технічна перерва була...залив на вог , як до ашану їхати...влізло 38л...при тому що завжди влазило на окко 33...
Теж завжди заправлявся на Окко на Науковій+Кульпарківська. Вчора заїхав, а там чергиostin777powers писав:заправлявся завжди на окко на науковій, сьогодін пів дня в них технічна перерва була...залив на вог , як до ашану їхати...влізло 38л...при тому що завжди влазило на окко 33...
це вже давно було ясно - ібо бакс є баксоксана2013 писав: Краще б долари тоді купила, а тепер здала.
можу поспоритиFigaro писав: окко і вог гамно ще те... недоливають і газ там поганий.
хм... а шо ти включаєш в термін змішаний цикл? якій він в тебе змішаний?оксана2013 писав:Felix, 9л+- в змішаному циклі.
в мене на окко (пасічна) розхід 8.6 получається, а для тебе це гауноDaimlerBenzE500 писав: вже сто раз розжовували шо окко то гуано.....
а шо не гауно?DaimlerBenzE500 писав: вже сто раз розжовували шо окко то гуано.....
Шелл і правєрєні Укрнафтиostin777powers писав: а шо не гауно?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей