Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а шо тут такого, в мене знайома живе в будинку за 500тис і їздить на трамваї...pikach00 писав: 50-100к і буде їздити на трамваї? Не в нашій країні
Та ні, в гаражі стоїть машина, просто люди не бачать в ній потребі на кожен день , та й все...pikach00 писав: *Lesyk*, є такі люди, коли хата дісталась у спадок ще за совєтів от і їздять. Ті хто назбирав з нуля 50к + на ремонт мають норм прибуток щоб не їздити у трамваї.
Ну то моє імхо, може хтось не згідний то ваша справа
pikach00 писав:*Lesyk*, є такі люди, коли хата дісталась у спадок ще за совєтів от і їздять. Ті хто назбирав з нуля 50к + на ремонт мають норм прибуток щоб не їздити у трамваї.
Ну то моє імхо, може хтось не згідний то ваша справа
кароч весь Львів потрохи стає сиховом, вот де правда))pikach00 писав: Ще один лютий звіздєц нас чекає на вул Шевченка, ЖК Семицвіт, то якийсь срам
був би бувалим, то саме в те місце навіть би не заїжджавBohdan писав: Сьогодні в Ощадбанку на Валовій провів менше часу, ніж шукав місце де стати
Liuskywalker писав: ппц, на тій основі 6 поверхів херячити ?
Я не спец , впринципі ,але воно ж попливе за рік-два
Харош, спеціалісти)))Andriy01 писав: Та що там може бути? Це просто бетонна плита.
Там палі 100% ніхто не бив. Перший землетрус 3-5 балів - і будинок дасть тріщини.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей