питаєм)VETERAN писав: Як перетинав кордон навіть не питайте.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Реєстрація автомобіля!
- BOXER
- Стать:чоловік
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Sad, but true.
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Re: Реєстрація автомобіля!
Так само у Львівському МРЕВ реєстрував авто без "допомоги" - вийшло 2 години по часу. Знайомий робив те саме чреез тиждень, але з "допомогою" - вийшло раптом 1,5 години по часу і + 600 грн тим, хто "допомагав".
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Мав нагоду вдруге поспілкуватися з польським поліціянтом. Після цього, тільки слідкував за спілкуванням між польськими прикордонниками і поліцією. Це тривало не дуже довго, але прийшлося трохи поїздити. У нас було трохи простіше - зробили вигляд, що не помітили - скопіювали дані з в'їзду, коли техпаспорт ще був.BOXER писав: VETERAN написав:
Як перетинав кордон навіть не питайте.
питаєм)
- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Зважився я переоформити на себе авто. Думаю через тиждень навідатись в МРЕО.
План дій:
1. Звязатись з власником і привезти його в МРЕО
2. Піти з ним в 27 віконечко і оформити довідку купівлі-продажу.
3. Відвезти власника додому
4. На основі герерального доручення провести всі інші дії з оформлення автомобіля.
Поправте якщо щось не так або лінканіть повну процедуру покроково.
План дій:
1. Звязатись з власником і привезти його в МРЕО
2. Піти з ним в 27 віконечко і оформити довідку купівлі-продажу.
3. Відвезти власника додому
4. На основі герерального доручення провести всі інші дії з оформлення автомобіля.
Поправте якщо щось не так або лінканіть повну процедуру покроково.
^_^
- mazhor_chik
- Ім'я:Ігор
- Номер:АТ 8400 ВМ
- Контактна інформація:
Народ, така ситуація: є мотоцикл куплений в магазині( 9 місяців тому),але на облік так і не поставили, бо знайомий раз впав з нього, і мот собі простояв весь час
Тобто всі документи з магазину є, але довідка рахунок протермінована
Як то тепер його на облік поставити? який штраф за протермінування?
Тобто всі документи з магазину є, але довідка рахунок протермінована
Як то тепер його на облік поставити? який штраф за протермінування?
- mazhor_chik
- Ім'я:Ігор
- Номер:АТ 8400 ВМ
- Контактна інформація:
Скіки +-буде коштувати постановка на облік мотоцикла 250 кб.см?

- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Контактна інформація:
біди немаmazhor_chik писав: але довідка рахунок протермінована

Impossible is Nothing
- Yura_EX
Ситуація.
У батька був автомобіль, придбаний ним як новий у кредит в 2008 році. Власником був він, а я був вписаний у техпаспорт (право користування). Кредит виплатили повністю в 2013, про що є довідка з банку, про те, що нема претензій до нас, але техпаспорт не міняли. Пізніше, минулого року, я придбав у батька той автомобіль, хоча жодних документів ми не оформляли (в нас взаємодовіра повна, ніяких сумнівів нема і не може бути, а факт "придбання" був виключно за моїм наполяганням - це був мій принцип - заробити самому на свій перший автомобіль). Батько купив собі іншу машину і на неї оформив право власності повноцінне (без всяких довіреностей).
Тепер я встановив гбо (газ) на авто і потрібно міняти техпаспорт. І от зараз в роздумах чи не оформити моє авто на мене, щоб в батька не рахувалось їх аж два, мало лі потім в нашій державі як будуть на це реагувати...
Питання.
- я так розумію можна оформити "дарування" батьком синові автомобіля і це не оподатковується взагалі?
- треба оформляти це дарування в нотаріуса якось? скільки такі послуги будуть коштувати?
- скільки буде коштувати загальна вартість зміни техпаспорта і чи залежить вона від суті і кількості "змін": а) виключення рядка про кредит б) зміна власника в) зміна типу палива. Чи тут просто плата за бланк і все?
Чи на моєму місці ви би не парились і лишили все як є, тільки змінити техпаспорт в частині типу палива і викинути запис про кредит?
Наперед вдячний за будь-які думки з цього приводу...
У батька був автомобіль, придбаний ним як новий у кредит в 2008 році. Власником був він, а я був вписаний у техпаспорт (право користування). Кредит виплатили повністю в 2013, про що є довідка з банку, про те, що нема претензій до нас, але техпаспорт не міняли. Пізніше, минулого року, я придбав у батька той автомобіль, хоча жодних документів ми не оформляли (в нас взаємодовіра повна, ніяких сумнівів нема і не може бути, а факт "придбання" був виключно за моїм наполяганням - це був мій принцип - заробити самому на свій перший автомобіль). Батько купив собі іншу машину і на неї оформив право власності повноцінне (без всяких довіреностей).
Тепер я встановив гбо (газ) на авто і потрібно міняти техпаспорт. І от зараз в роздумах чи не оформити моє авто на мене, щоб в батька не рахувалось їх аж два, мало лі потім в нашій державі як будуть на це реагувати...
Питання.
- я так розумію можна оформити "дарування" батьком синові автомобіля і це не оподатковується взагалі?
- треба оформляти це дарування в нотаріуса якось? скільки такі послуги будуть коштувати?
- скільки буде коштувати загальна вартість зміни техпаспорта і чи залежить вона від суті і кількості "змін": а) виключення рядка про кредит б) зміна власника в) зміна типу палива. Чи тут просто плата за бланк і все?
Чи на моєму місці ви би не парились і лишили все як є, тільки змінити техпаспорт в частині типу палива і викинути запис про кредит?
Наперед вдячний за будь-які думки з цього приводу...
Yura_EX писав: Питання.
Тепер купівля-продаж не оподатковується (якщо батько продасть не більше одного авто в рік), тому паритись із даруванням немає змісту.
Вартість переписки в районі 2000 грн, з яких в ВРЕВ десь 900 грн і довідка рахунок в середньому 1000 грн.
P.S. я б не парився із переписом, так свідоцвто заміти в частині палива та кредиту а решта це вже дрібниця, хоча якщо витрати не парять то звісно можна
- Svjat_B
- Ім'я:Святослав
сорі за флуд, але ті бариги/торгаші/аферисти/тіпа оцінщики задовбали... звідки такі ціни...1000 грн? ну нехай 200 грн за довідку-рахунок, але 1000, чим аргументується така вартість???Morozov писав: довідка рахунок в середньому 1000 грн.
мене теж дратує ця тема, держава отримує від переоформлення в рази менше ніж ці продавці папірців, видно файно діляться що їх ніхто не контролює .Svjat_B писав: звідки такі ціни...1000 грн?
це так само як і з закордонним паспортом, всюди у нас бариги
- Yura_EX
Дійсно печально. І як потім в тій державі хотіти прозорості і відсутності тіні, якщо такі дурні правила? По ідеї, машина моя, але буде записана на тата от через дурні зайві витрати. Ну чому не можна, щоб ми двоє приїхали зі своїми укр. паспортами і нам за 15 хв просто зробили новий тех.паспорт з моїм іменем (за попереднім записом в чергу і, ладно вже, з оплатою вартості пластику поки держава зовсім бідна)? Ну шо за нафіг рахунки і т.д.?)
Викидати на вітер 2к грн звичайно, що не збираюсь. Дякую!
Викидати на вітер 2к грн звичайно, що не збираюсь. Дякую!
- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Що ви ліпете, які 1000 грн
850 грн коштує довідка рахунок якщо ви ПЕРЕРЕЄСТРОВУЄТЕ АВТО(зміна власника авто, не знімаючи його з обілку, номера видаютсья нові). В самому МРЕВ ДАІ вам рекомендують ПЕРЕРЕЄСТРАЦІЮ, а не зняття і поставнока на облік.
Я перереєстровував з Київського обілку 1994 роком техпаспорт, і все ок.
Незнаю як там з тим вашим газом, але перереєстрація авто коштує 850 довідка + 150 з копійками довідка експерта + 300 з копійками номерні знаки та технічний паспорт. Все разом 1300 грн. А якщо зінмати з обліку то і довідка трохи дорожча знаю, і експертиза теж дорожча. Зі слів знайомих 1500-1700 все виходило. Не вникав чим різнция в ціні аргументувалась....

Я перереєстровував з Київського обілку 1994 роком техпаспорт, і все ок.
Незнаю як там з тим вашим газом, але перереєстрація авто коштує 850 довідка + 150 з копійками довідка експерта + 300 з копійками номерні знаки та технічний паспорт. Все разом 1300 грн. А якщо зінмати з обліку то і довідка трохи дорожча знаю, і експертиза теж дорожча. Зі слів знайомих 1500-1700 все виходило. Не вникав чим різнция в ціні аргументувалась....

Всё лучшее случаеться неожиданно...
- shaman
В Стрию в Мрео довідка рахунок 1200 грн, платив коли переоформляв калину, і варіантів немає 

І для чого такі голосні заяви ? Вартість довідки коливаєтья від міста до міста, я он також місяць тому заплатив за довіду 1200 грн, а товариш десь на волині 800 грн, тому інаписав В КРЕДНЬОМУ 1000 грн.M@sTeR писав: Що ви ліпете, які 1000 грн
А от стосовно перереєстрації без знаття з обліку ти правий, справді якщо випадок бать - син, то краще без знаття з обліку (бо можна не переживати стосовно арешту і тд).
- Yura_EX
M@sTeR Ну тим не менше, що це за довідка така за 850? шо за довідка "експерта" за 150? що воно дає правовій державі, крім обкрадання громадян? І для чого міняти номерні знаки? невже це обов'язково? мене будь-які влаштовують, в т.ч. мої звичні, а 300 грн краще на АТО дам, ніж міняти циферки на авто. Ось це дратує найбільше...
shaman от якраз в Стрию буду робити. Сьогодні, мабуть, вихідний. Завтра спробую до них додзвонитись, розпитати що па чьом. Я готовий дати до 500-600 грн за ту всю бюрократію. Якщо схочуть більше за переоформлення - скажу хай ті довідки собі в одне місце засунуть.
shaman от якраз в Стрию буду робити. Сьогодні, мабуть, вихідний. Завтра спробую до них додзвонитись, розпитати що па чьом. Я готовий дати до 500-600 грн за ту всю бюрократію. Якщо схочуть більше за переоформлення - скажу хай ті довідки собі в одне місце засунуть.
- shaman
Yura_EX, ага, там все родичі-колеги, працюють як хочуть, у Львові такого немає бардака. Номерів нових також ніколи немає...
- M@sTeR
- Контактна інформація:
Yura_EX, Там ще дорожче має бути
Причім тут пряма перереєстрація батько-син, я власника з роду не бачив ,авто купив в перекупів 4 роки тому з ген.дорученням на київських номерах 1994 року 12343 КЕ
. Подав запит у МРЕВ в 13 віконечко чи не має заборон і штрафів на авто, все ок сказали. Експерт оглянув номерні агрегати і т.д. І все......

Причім тут пряма перереєстрація батько-син, я власника з роду не бачив ,авто купив в перекупів 4 роки тому з ген.дорученням на київських номерах 1994 року 12343 КЕ

- M@sTeR
- Контактна інформація:
Як я міг їздити на старих ще й Київських номерах у ЛьвовіYura_EX писав: І для чого міняти номерні знаки? невже це обов'язково?

А як буш знімати з обліку, то просто буш власником першим чи як там.....я так поняв що це просто формальність на папері......
- Yura_EX
Андрію, а при чім тут Ваша ситуація? Оці риторичні питання я ставив щодо ситуації такої як у мене. І інші питання (напр. щодо номерів) - теж цікавить відповідь стосовно мене. Ясно, що у Вас при зміні регіону свої нюанси, але я ж запитав не в цілому, а щодо конкретно мого випадку, оскільки прямо завтра буду вирішувати це питання
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей