там ще можна деколи виключити і включити і ще десь 15 км спокійної язди без тапки протянутиMyself писав: - а я на газі їду Тому х.з. на скільки його вистачає...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
там ще можна деколи виключити і включити і ще десь 15 км спокійної язди без тапки протянутиMyself писав: - а я на газі їду Тому х.з. на скільки його вистачає...
Myself писав: З"їздив в Нововолинськ, через Червоноград. Cat-yellow, я розумію, чого ти Таврію купивДорогу до Гірника полатали-заплювали, їхати можна. А от 5 км від Гірника через Межиріччя і частково - сам Червоноград - пічалька, думаю, в війну таких доріг не було
Далі - можна їхати
Розхід газу продовжує радуватиМашинка теж! Не можу натішитись, що наші дороги перетнулись
![]()
там вже дорога в процесі ремонту, зрізали, щебнем засипали, готують подушку під асфальт) 2-3 місяці і буде зробленаMyself писав:З"їздив в Нововолинськ, через Червоноград. Cat-yellow, я розумію, чого ти Таврію купивДорогу до Гірника полатали-заплювали, їхати можна. А от 5 км від Гірника через Межиріччя і частково - сам Червоноград - пічалька, думаю, в війну таких доріг не було
Далі - можна їхати
![]()
Розхід газу продовжує радуватиМашинка теж! Не можу натішитись, що наші дороги перетнулись
![]()
ГБО то силаMyself писав: Ітак, - знову чергових 1000 км. за два дні. Трохи більше 650 гривень
а шо в міцика в тих моторах нема гідрокомпенсаторів?sheva_lviv писав:Не дуже люблять 1.5 і 1.6 газ, за клапанами треба ретельно дивитися
Бо якщо думати, що воно їде і не треба механізму мішати, то вся економія піде на ремонт.
Я би тим конструкторам, що ці мотори розробляли, яюли би повідривав.Felix писав:а шо в міцика в тих моторах нема гідрокомпенсаторів?sheva_lviv писав:Не дуже люблять 1.5 і 1.6 газ, за клапанами треба ретельно дивитися
Бо якщо думати, що воно їде і не треба механізму мішати, то вся економія піде на ремонт.
нінада, файний в них моторчик вийшов в результаті, це по-перше. Шустрий і економний. В парі з механікою - саме те, що треба!sheva_lviv писав: Я би тим конструкторам, що ці мотори розробляли, яюли би повідривав.
Я би тільки заMyself писав:нінада, файний в них моторчик вийшов в результаті, це по-перше. Шустрий і економний. В парі з механікою - саме те, що треба!sheva_lviv писав: Я би тим конструкторам, що ці мотори розробляли, яюли би повідривав.А по-друге - нащо його розбирати? :-D Він має бігати і бігати, но нє?
братушаня, ми канєшно панімаєм тебе і разділяєм тваю радасть газову, шо ти мол відкрив дя себе новий мір ащущеній і т.д. але ти таво, не перегібай палку тоMyself писав:BOXER, кожного разу як заїжджаю на заправку, спостерігаю людей, які з кислими рожами заправляють бєнз... От чесно, мені їх так шкода!..![]()
І кожного разу згадую про тебе
КлінікаMyself писав: які з кислими рожами заправляють бєнз..
Заправ дізеляFelix писав: ПиСи: і да, коли я заправляю бенз, то в мене дійсно в більшості випадків кисла рожа
незлим тихим словом, надіюсь?Myself писав: І кожного разу згадую про тебе
вжизні, братушаня, всьо атнасітільноBOXER писав: шо може бути в житті ше гірше, ніж в мене
тебе не тішить той газ, навіть враховуючи шо бєнзи заправляєш дуже малоFelix писав: коли я заправляю бенз, то в мене дійсно в більшості випадків кисла рожа
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей