Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
"Умiлець з Рiвненщини власноруч зробив дев'ятиметровий лiмузин, який не має аналогiв у свiтi i коштує близько пiвмiльйона доларiв"shaman писав:Цікаво яка його вартість і на основі чого він сконструйований
ні..я собі! я думаю Лінкольн з Липинського дешевший, ніж ця "жертва аборту"antik писав:пiвмiльйона доларiв
ачо він там чорний, а тут сірий?antik писав:http://www.expres.ua/articles/2006/02/08/5093/
а почитать статью слабо? чувак сделал 3 тачки таких!Jarevych писав:ачо він там чорний, а тут сірий?
ага, многа букафantik писав:а почитать статью слабо?
мда прикольно, якби він ше з того шось мав))) хатя, ексклюзіф завжди цінитьсяantik писав:чувак сделал 3 тачки таких!
Kost писав:для гангстерів з бібрки)))
вибачай, але мужик з х...ні зробив х...ню. Ще й дорогу. Чим гордитися?jon писав:Ви так розкритикували. А цікаво чи є ще якісь умільці в світі які б зробили подімбне? Я б гордився що уркаїнці з ху... можуть хоть щось зробити
мужик маладец
лімузіни роблять великі корпораціїї автомобільні а тут він сам з якогось там села Молодець!!!!!!!
+1AndrewK писав:вибачай, але мужик з х...ні зробив х...ню
Золотые слова. Респект мужику за желание и умение что-то делать своими руками.ghost™ писав:дизайн -1
вміння шось зробити +100
Ти правий, але видно що мужик з села - кенгурятини наліпив, бар з дерева візерунками вирізьбив ще й релінги на дах викинув.ghost™ писав:дизайн -1вміння шось зробити +100
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей