Чисто випадково про це сьогодні дізнався

Заодно дізнався що глядачів було 1386 чоловік

Якось з маркетингом у Метала справи значно гірші чим у Шахти.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
у них зараз не з маркетингом проблеми, а з грішми. Нема грошей - нема гри, ось і вболівальники відвернулись.vovka писав: Якось з маркетингом у Метала справи значно гірші чим у Шахти.
цікаво чи дискваліфікують Олімпійський за вчорашнє.. А то Арена не резинова.Dexter писав: оскільки в Харкові теж АТО, Металіст на Арені буде грати великі матчі
Якби з тим самим Локереном грав Дніпро, навіть без жодної реклами по Львову був би повний стадіон. Я сам краще піду на ЛЄ на Дніпро ніж на ЛЧ на шахцьорvovka писав: Якось з маркетингом у Метала справи значно гірші чим у Шахти.
і походу двіж був нізашо... просто якшо поставити французький прапор боком, то може здатись шо це російський прапор.. а кияни вже побігли морди бити"То, что я видел, это был не футбол. Я видел стадион на войне, где хотели драться бешеные псы".
"Это вообще не болельщики. Это какие-то боевики. И после этого принимается решение о возобновлении матча. Каким образом, игроки должны сконцентрироваться на футболе в таких условиях? Это выглядело очень опасно. Этот матч не должен был проходить в Украине при таких обстоятельствах".
"Безусловно, мы свяжемся с УЕФА, и предоставим им детальный отчет случившегося. Мы просто не можем молчать в этой ситуации. Я не видел игры, я видел войну", — резюмировал президент французского клуба.
1. там був не прапор,а напис що Крим це РосіяDexter писав: просто якшо поставити французький прапор боком, то може здатись шо це російський прапор.
жабоїди завжди були сцикливі. нічого дивного в його істериці небачу.Dexter писав: президент Генгама наробив шуму:
Ти можеш собі дозволити вивісити прапор України боком чи верх ногами на трибуні? Мабуть ні. Як і кожен громадянин своєї держави. Так і французи. Думаю що якщо і вивісили так, щоб вийшов москалький - то це було спеціально зроблено. Наші поспішили трошки, треба було після матчу просто вибити всю ту дурь з них і запхати той аквафреш їм куди слід. А так, то ще мало наваляли.Dexter писав: просто якшо поставити французький прапор боком, то може здатись шо це російський прапор..
та порядок кольорів інший, навіть якщо боком поставити прапор Франції, всеодно прапора москалів не буде.Dexter писав:vovka, думаю що дискваліфікують
президент Генгама наробив шуму:"просто якшо поставити французький прапор боком, то може здатись шо це російський прапор.. а кияни вже побігли морди бити
Sluva писав: напис що Крим це Росія
імхо, творчість журналюг, ніякого підтвердження немаBOXER писав: шо був прапор ДНР
Dexter писав: то може здатись шо це російський прапор
BOXER писав: більш підлого народу, ніж французи, я не зустрічав"
Але якби Шахтар не грав у Львові, то Львів не побачив би Ліги чемпіонів ще 100 років_Ramp_ писав:Хай їдуть! Львівяни були більше раді,якби Дніпро з Маркевичом у Львові грали!,а тих донецких взагалі,хоч в Ростові грають!
Суперlev писав: Шахтар може переїхати з Львова і арени львів до іншого міста
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей