Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Якщо не враховувати Набережного кварталу, то найгіршого забудовника обрали. Використовує відверто найдешевші матеріали. Будинки не заморочується здавати в експлуатацію, часто люди потім самі через суд їх вводять. Та зрештою повно інфи в неті є.Петро писав: ПРаТ Ірокс будує
я і сам бачу шо вони тормозятьpikach00 писав: забудовник жесть
Добре якщо в цьому здадуть. Якщо фото свіже, то не здадуть. Топаут буде десь літом, а ще комунікації, інженерія, внутрянка, вікна, фасад, благоустрій, приєднання до зовнішніх мереж. Коротше десь весна-літо наступного рокуПетро писав:Smith Wesson, Побачим шо буде,хоча будинок мав бути зданий ше в кінці 2014 року![]()
![]()
Я би тоді все детально описавLiuskywalker писав:Smith Wesson, ти б поділився з форумчанами інфою
Там бабло велике зависло.Vova_P писав:Smith Wesson, а може ще викарабкаються... домовляться там на верхах і далі продовжать своє мега будівництво...
запасайся терпінням) будеш тепер раз в тиждень їздити - дивитись зміни, де з’явилось декілька нових цеглин :)pikach00 писав:Vexler, хз, мій будинок тільки починають будувати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей