Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Honda Accord в кредит
Ваші рекомендації... 

- andrew
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Re: Honda Accord в кредит
Universalщо саме - чи брати Акорд чи в якому банку??? невже важко точніше написати..
Взагалі чи варто брати в кредит і в якому банку краще....Вислювлюйте будь- які думки з цього приводу.
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 0
- 1Universal писав:Взагалі чи варто брати в кредит

З повагою Black.
- andrew
- Контактна інформація:
Black не все так страшно..а що ти радищш збирати гроші і потім купити, так людина поки назбирає то ті гроші знеціняться...
А тепер по суті..
Після останньої розмови із оцінщиком трошки припух..кредити в у.о. видають всього декілька банків у Львові, решта в грн. або євро.. хоча є хороші тарифи в грн. так що можна спокійно брати..
При врахуванні суми якці ви переплатите за кредит не забудьте відняти інфляцію..я вже давно знайомим пояснив, що класти гроші в банк під 13-15% при інфляції в 20 і більше - означає просто покласти їх в безпечне місце, бо фіг ти шось на тому заробиш..
крім того якщо людина бере в кредит авто за 25 тис. значить вона розуміє на що вона йде.. Декому просто важко збирати гроші. тупо їх всі профукує, а так хоч щось буде на згадку..
пройдись по банках. глянь на ставки, тільки не ведись на кредити тім під 5% - фігня. такого не буває. потім ти переплатиш страхівкою, бо облікова ставка нац Банку здається 9% і нижче неї ніхто не може пригати...
зверни увагу на перелік страхових компанійі і можливість вільно обирати їх, навіть хай % будуть більші - повір це дуже важливо особлио коли станеться якесь ДТП(недай Бог але буває)...
Хай щастить.. :)
А тепер по суті..
Після останньої розмови із оцінщиком трошки припух..кредити в у.о. видають всього декілька банків у Львові, решта в грн. або євро.. хоча є хороші тарифи в грн. так що можна спокійно брати..
При врахуванні суми якці ви переплатите за кредит не забудьте відняти інфляцію..я вже давно знайомим пояснив, що класти гроші в банк під 13-15% при інфляції в 20 і більше - означає просто покласти їх в безпечне місце, бо фіг ти шось на тому заробиш..
крім того якщо людина бере в кредит авто за 25 тис. значить вона розуміє на що вона йде.. Декому просто важко збирати гроші. тупо їх всі профукує, а так хоч щось буде на згадку..
пройдись по банках. глянь на ставки, тільки не ведись на кредити тім під 5% - фігня. такого не буває. потім ти переплатиш страхівкою, бо облікова ставка нац Банку здається 9% і нижче неї ніхто не може пригати...
зверни увагу на перелік страхових компанійі і можливість вільно обирати їх, навіть хай % будуть більші - повір це дуже важливо особлио коли станеться якесь ДТП(недай Бог але буває)...
Хай щастить.. :)
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
andrew есть и твоя правда
andrew писав:поки назбирає то ті гроші знеціняться...
Может но мне немного боязно (может совковое воспитание)!!!andrew писав:не все так страшно..
З повагою Black.
- lazor
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:
я брав в кредитпромбанку, під 11% в $, за мою виходить 200$/міс покищо ненапряжно платити. Перед тим мав ниву - якраз вистарчило на перший внесок, страхівку і всяку одноразові комісії :)
Смачний натуральний мед з маленьких пасік України.
- andrew
- Контактна інформація:
Може бути :)Black писав:andrew есть и твоя правдаandrew писав:поки назбирає то ті гроші знеціняться...Может но мне немного боязно (может совковое воспитание)!!!andrew писав:не все так страшно..
В моїх батьків відношення змінилось місяць тому, взяли машину в кредит, правда майже 50% коштів було, тому то не вильно по кишені відчутно але це все одно великий успіх :)
ну акордік то коштує 35...
Universal, читай сайт http://www.moycredit.com - там все доступно про кредити розписано, є розділ "авто в кредит"
- Joni
- Ім'я:Vanja
- Контактна інформація:
Не знаю як хто замітив,але в нашій країні переважно в кредит беруть авто до 15-18 штук, а вже дорожчі авто за налік, чому,а тому що допустим була в мене Таврія, продав і хочеться щось нове взяти але на 5 років щоб терпимо було виплачувати, от і беруть люди всякі Шевроле, Лайноси,Дачі і Фабії, доступно і нормально!
А брати дорогу тачу просто не вигідно зі сторони переплати, поракуй, такі відсотки накапають
А брати дорогу тачу просто не вигідно зі сторони переплати, поракуй, такі відсотки накапають

Joni, все вигідно. Глянь яка інфляція в країнін, якраза зараз дуже вигідно взяти кредит 

- Joni
- Контактна інформація:
A1, Може і вигідно але не на таку суму, і думаю банк не дасть кредит який йому не вигідний!!! Ми ж в Україні і тут ще не той рівень кредитування щоб без проблем можна було взяти кредит під мін відсотки... :)
- andrew
- Контактна інформація:
А чому то банку не вигідно? Він всеодно бере гроші під менші % у нас на депозит, так що не треба...Joni писав:A1, Може і вигідно але не на таку суму, і думаю банк не дасть кредит який йому не вигідний!!! Ми ж в Україні і тут ще не той рівень кредитування щоб без проблем можна було взяти кредит під мін відсотки... :)
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Joni, якшо ти купив таврію в кредит то це ще не показник що тільки таврії у кредит беруть.
Багато людей купують представницьку машину в кредит бо це потрібно для "підтримання свого імідіжу", а вільні гроші ідуть у бізнес
Багато людей купують представницьку машину в кредит бо це потрібно для "підтримання свого імідіжу", а вільні гроші ідуть у бізнес

-
- Ім'я:Юра
- Контактна інформація:
Joni, зайди в любий дорогий автосалон і запитай скільки там машин в кредит продали...
pikach00, згідний, в кредит не беруть тільки податківці, митники і т.д. бо в них довідки про доходи такої немає :)
Зараз треба бути уважним з валютою в якій береш кредит, бо багато людей які заробляли гроші в гривнях і доларах нефігово пролетіли коли зекономивши 1-2% річних взяли пару років назад в євро!
pikach00, згідний, в кредит не беруть тільки податківці, митники і т.д. бо в них довідки про доходи такої немає :)
Зараз треба бути уважним з валютою в якій береш кредит, бо багато людей які заробляли гроші в гривнях і доларах нефігово пролетіли коли зекономивши 1-2% річних взяли пару років назад в євро!
- Buts
Обирай ту валюту, в якій отримуєш ЗП і на курс не будеш звертати увагу.
Нерозумію людей, що у франках кредит брали.
- Buts
A1 - Joni, все вигідно. Глянь яка інфляція в країнін, якраза зараз дуже вигідно взяти кредит , золоті слова.
Ланоси які пару років тому були по 8-10 зараз по 10-12...
Ланоси які пару років тому були по 8-10 зараз по 10-12...
- lazor
- Контактна інформація:
+1Buts писав:Обирай ту валюту, в якій отримуєш ЗП і на курс не будеш звертати увагу.
Смачний натуральний мед з маленьких пасік України.
- Joni
- Контактна інформація:
pikach00, Читай уважніше, Таврію я в кредит не брав (хватило розуму)
Тут я з тобою згоден, але чим автор займається і чи він дійсно зможе виплачувати нннну суму щомісяця без напрягу!!!pikach00 писав:вільні гроші ідуть у бізнес
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей