хіба баксів.... гривень - то ще замало, в нього ідеологічне підгрунтя замоцнеwklef писав: по 35 зробити

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
хіба баксів.... гривень - то ще замало, в нього ідеологічне підгрунтя замоцнеwklef писав: по 35 зробити
нє,просто там фієста лишніх 50 кг не витримаєcat-yellow писав: ше Боксера треба перевиховати..
думаєш їздити перестану? буду ше краще маршрути планувати, та й всеwklef писав: Йому треба хіба бензік по 35 зробити
Мішаня, в мене машини мали овер300тискм, я реально очкував на них газ ставитиcat-yellow писав: я тобі ше коли казав? при кожній зустрічі тлумачив
"Саня, не грай вар'ята, візьми собі і постав, горя знати не будеш..."
Myself писав: Залив газу "до верху", до відістрілу. Після повернення на цій же колонці - повторив. ІТОГО: 550 км мені обійшлось в 325 грн![]()
Це при розході 6,7/100 км
![]()
![]()
буги-ги :)))Myself писав: То Боксеру ціна пофіг, поставить візитки по 650 грн\пачку - і далі буде їздити![]()
В мене ж не так
![]()
![]()
Jarevych писав: Що за сумки до коліс, є ссилка?
щось такеJarevych писав: Що за сумки до коліс, є ссилка?
ти міг десь піти на обгін,або колихнуло машиною,або ше шось-не хапнуло газу і переключилось на бензу.В мене те саме буває-спочатку висадився,а потім привик.Myself писав: А потім за 30-40 км я подивився на лампочку - а я на газі їду
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей