качалось пів дня.. ставилось 1,5 доби.. і гра не запускається "error executing program", жесть...

b_andriy, пробую твою силку

надіюсь піде

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
який саме репак качав, що все стало без проблем?CAT писав:де ви качаєте? нормально з торента скачалось, крякнулось і поставилось...
Гра на 69% орієнтовно закінчиться, в сенсі місій. Далі добивати всякими штуками. На консолі пройшов ще в жовтні, нещодавно добив до 75%, то можу сказати що ті відсотки не рівноцінні - наприклад, я тиждень збирав уламки космічного корабля по всій карті на вертольоті і з гуглом звичайно, і це додає тільки 1 чи 2% тому більше 80% думаю малоймовірноb_andriy писав: П.С. 40% пройшов, в кого скільки вже?
ну і нашо ти то написавweber писав: Гра на 69% орієнтовно закінчиться, в сенсі місій.
то я вкурсі, і то вже дуже давноb_andriy писав: фпс це кадри в секунду
повторюсь ніколи фпс не залежить від обєму оперативної памяті, це АБСУРД, а напряму залежить від процессора і графічного чіпа, які і відповідають за побудову графіки і за динаміку оновлення картинки, коли мало памяті то загрузка іде повільніше, появляється більше догрузокb_andriy писав: звідки візьметься фпс якшо висне все решта?
то що, я даремно качаю пів дня інстал ?b_andriy писав:[цензура] після 35% вилітає майже кожна місія
в мене 40 хв ставилось але качав десь годин 8. Я до того, шо якшо комп слабонький, то може не вартоBase-T писав: качалось пів дня.. ставилось 1,5 доби
реліз від механіків ставиться від 10 год і більше.. оф інфо їх релізуtopper писав:в мене 40 хв ставилось але качав десь годин 8. Я до того, шо якшо комп слабонький, то може не вартоBase-T писав: качалось пів дня.. ставилось 1,5 доби
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей