мені от цікаво послухати "опінію" в чому полягає ізвращенство?вихід - ставити газ (якшо душа лежить до того ізвращенства)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вибір економного авто
- Romko
- Ім'я:Роман
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 29 рази
-
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 3 рази
Re: Вибір економного авто
Можна детальніше в ПП?GaGaRIN писав:Deep_Shadow, нашо тобі VicS, я тобы сам прижену![]()
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Скільки їжджу на менані, то вперше чую про паливну бош, туди ставили сіменс і дефі. Сіменс форси не реставруються, але то дуже надійна паливна, дефі реставрується, але менш надійна і мотори слабші. Хоча надійність то відносно, бо статистика тих моторів основана на кенго, а їх з рідним пробігом неіснує. Відрізнити легко, під капотом фішка торчить з біркою. Меган 3 звичайно файний, але ціна там інша. Конструктивно дуже схожі. Я своєю задоволений, з болячок поки ніц не вилізло.
Boxer, 1,4 реально не їде, там розгін 20 років до сотні, 1,6 геморний, проблема фазіка і всяких фігонь ремонт не дешевий, але вони серед однокласників економніші, дехто і 8 літрів по місту добивається без проблем.
Boxer, 1,4 реально не їде, там розгін 20 років до сотні, 1,6 геморний, проблема фазіка і всяких фігонь ремонт не дешевий, але вони серед однокласників економніші, дехто і 8 літрів по місту добивається без проблем.
Машина не жінка , помилок не пробачає
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
то всьо дуже класно звучить, коли пишеш в неті і дивишся на красіві картінки мегана на екраніBOXER писав: +100500. сам Меган 2 дуже кльовий, французи комплектухи завжди цікаві роблять,

- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Братішка, тут ти нє правFelix писав: то всьо дуже класно звучить, коли пишеш в неті і дивишся на красіві картінки мегана на екранів жизні чуток всьо інакге, асобінно коли меган під 200 ис. підходить

-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
пацанчікі, чуфствую ми на парогі раждєнія новой лігєнди*Lesyk* писав:Братішка, тут ти нє правFelix писав: то всьо дуже класно звучить, коли пишеш в неті і дивишся на красіві картінки мегана на екранів жизні чуток всьо інакге, асобінно коли меган під 200 ис. підходить
Їздять мегани і по 500 тис без проблем, проблема тільки в тому, що їх приганяють з пробігами в пів ляма, скручують до 100тис. і парять, потім всі плюються що двигуни геморні... А якість матеріалів там така, що по стану вжитті не побаш що він скручений, в знайомого недавно був такий в стані-кульок, 370тис...

-
- Ім'я:Sasha
- Дякував (ла): 99 рази
- Подякували: 156 рази
Соррі, з пам’ятю проблемиСкільки їжджу на менані, то вперше чую про паливну бош, туди ставили сіменс і дефі.

ну по 500тис. ми не знайшли, але ті екземпляри які вдавалося пробити по він коду через оф.дилера мали десь в середньому на 100тис. більшеБратішка, тут ти нє правЇздять мегани і по 500 тис без проблем, проблема тільки в тому, що їх приганяють з пробігами в пів ляма, скручують до 100тис. і парять, потім всі плюються що двигуни геморні.

-
Є там комплектації з датчиками дощу, світла, кліматом, круізом, максідотом і холодильником в бардачку, але ціна від 9300.RULES писав:Доречі в дизельних Фабій з Європи жирні комплектухи
-
- Ім'я:А
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Попробуй посмотреть такую как моя Тойота Айго 68л.с.4 двери.Машинка бомба и расход радует каждый день 

Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
-
- Ім'я:Павло
- Подякували: 0
...або повний аналог Сітроен Ц1 і Пежо 108САХАР писав:Попробуй посмотреть такую как моя Тойота Айго 68л.с.4 двери.Машинка бомба и расход радует каждый день
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
За ті гроші можна шось побільше взятиDeep_Shadow писав:Є там комплектації з датчиками дощу, світла, кліматом, круізом, максідотом і холодильником в бардачку, але ціна від 9300.RULES писав:Доречі в дизельних Фабій з Європи жирні комплектухи
- jedi
- Ім'я:Юрій
- Подякували: 0
вставлю свої 5 коп ,десь я читав ,що VAGовькі двигуни 1,2 бензин ,1,4 дизель повний непотріб ресурс 100 тис максимум ,а потім знос поршньової і саме головне ремонту не підлягає,так що або фабія 1,6 дизель ,або рено меган ,по двигуну не скажу ,а вот фарш на реношках неважний всі приводи ,датчики і т.д
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
А що саме неважне в реношках, є якісь приклади?jedi писав:вставлю свої 5 коп ,десь я читав ,що VAGовькі двигуни 1,2 бензин ,1,4 дизель повний непотріб ресурс 100 тис максимум ,а потім знос поршньової і саме головне ремонту не підлягає,так що або фабія 1,6 дизель ,або рено меган ,по двигуну не скажу ,а вот фарш на реношках неважний всі приводи ,датчики і т.д
- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Контактна інформація:
Говорю про те з чим стикався, а про ВАГ, колись при зустрічі розкажу...Felix писав: пацанчікі, чуфствую ми на парогі раждєнія новой лігєнди![]()
![]()
![]()
![]()
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Контактна інформація:
Jarevych, я так спостерігаю, що ті, хто не мав рено часто упереджено до них ставляться
і двигуни реношні якраз непогані...

A goal without a plan is just a wish
-
Ну по голосуванні, вибір очевидний.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Deep_Shadow, паходу за ваг мало народу, і вони не панялі жизнь
cdrom, десь так і є, коли вибирав машину, то в ту сторону навіть не заглядав, разок прокатався і поняв жизнь)))
П.с. реношні дизелі зара по надійності доволі таки високо стоять, і нісани і міцики на них їздять, думаю не спроста
cdrom, десь так і є, коли вибирав машину, то в ту сторону навіть не заглядав, разок прокатався і поняв жизнь)))
П.с. реношні дизелі зара по надійності доволі таки високо стоять, і нісани і міцики на них їздять, думаю не спроста
-
Якщо пригнати 1.4 меган в універсалі (в нас тільки селяни і хетчі) і поставити газ?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей