Старий кузов в універсалі - ще той фургон..

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Logan на заводському газу або 1.5 дизель хороший варіант + рік свіжий буде, але невідомо як кузов з роками буде і падає в ціні при подальшому продажі більше ніж Skoda. Дякую, буду мати на увазі.Olko_ua писав:Logan не розглядаєш як варіант?
Старий кузов в універсалі - ще той фургон..
друг має такий 7 місний Логан з кулька, як в ньому семеро людей сидить - воно все ще їдеDeep_Shadow писав: 1.5 дизель хороший варіант
коли таке читаю, написане на сейрозі, то ржач мене довго не покідаєOlko_ua писав: зараз шось 30к наїздив - проблем нема
T5-R писав:Deep_Shadow, не будь бабою, бери беху на АКПП
Паливна Сіменс на яких моторах? Як відрізнити? Меган в новій морді теж норм?Jarevych писав:Можу по Мегану сказати. 1,4 неїде, 1,6 гемор, вони бенщинові і недуже економні. 1,5 дизель золота середина по всьому, але тільки з паливною сіменс. Але вибір в тебе взагалі непанятний, класи різні. По салону найкомфортнішим буде меган. По простору тут питання, бо румстер високий але місця для ніг пасажирів чуток менше. Я би казав дивитись що саме живе і ціни на обслуговування, меган доволі не дорогий інші незнаю. Румстер тоже колись розглядав, але передумав, практичність сумнівна, а вигляд непрезентабельний
1.2 впринципі теж саме, тільки 3 циліндри. Як комон рейл на нашій солярі?RULES писав:Я за фабію універсал, але 1.6 на комонрейлі
А шо так?1,5 дизель золота середина по всьому, але тільки з паливною сіменс.
я хоч і не власником мегана, так..катався пару разМеган 1.5 дизель рулить!
+100500. сам Меган 2 дуже кльовий, французи комплектухи завжди цікаві роблять, не то шо "жалко" (шкода) і інші ваги... в універсалі взагалі шикарний, як не дивно. а найти/пригнати живий дізельок, то було б супер. Фабія тут взагалі на і чьом при наявності Мегана2.GaGaRIN писав: Меган 1.5 дизель
ну то тому, шо в тебе дізельJarevych писав: 1,4 неїде, 1,6 гемор, вони бенщинові і недуже економні.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей