Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Де поставити ГБО у ЛЬвові?
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 23 рази
питання до установщиків- скільки зараз коштує робота по встановленню. Авто ланос 1.5 8кл., б/в балон та редуктор, форсунки та все решта. Відповідно поставити нові шланги, трубки, перебрати редуктор. Приблизна ціна, типу "це коштує в найкращому випадку стільки", розраховується бюджет.
2 варіант- б/в балон, все решта ваше, що поставите, скільки обладнання та робота, чи маєте право видавати сертифікати на це все для пред'явлення у мрев
2 варіант- б/в балон, все решта ваше, що поставите, скільки обладнання та робота, чи маєте право видавати сертифікати на це все для пред'явлення у мрев
- Topic_40
- Ім'я:Volodimir
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Де поставити ГБО у ЛЬвові?
В ланосі вприск на хх 1,4-1,5мс, а вальтеки не швидкісні форсунки, тому не встигають спрацювати........і з такими форсунками завжди будуть проблеми(Sazur писав:Topic_40, при встановлені обладнання мені пропонували два варіанти форсунок - дешеві і дорожчі. Гроші були, але сказали, що ланос - проста машина і поїде на дешевших варіантах форсунок
- rubilnik
- Ім'я:Роман
- Номер:АТ
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 10 рази
Romko, неправильно посверлений колектор вполнє може бути, бо зроблено все на отъєбісь, форсунки на стяжках і тому подібне
полюбе тут десь косяк газовщиків, але вони того не вИзнають

Ставив у pOvara, судячи з відгуків на форумі, хлопці толкові, мусіли б знати такі нюансиTopic_40 писав: В ланосі вприск на хх 1,4-1,5мс, а вальтеки не швидкісні форсунки, тому не встигають спрацювати........і з такими форсунками завжди будуть проблеми(
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Sazur почитай Ланос форум.. там та тема проскакувала мільйон разів..
І добре тобі пише Володя :)
І добре тобі пише Володя :)
- Romko
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 29 рази
ну все знати напевно не можна - може у них така машина вперше...Sazur писав: Ставив у pOvara, судячи з відгуків на форумі, хлопці толкові, мусіли б знати такі нюанси

попробуйте форси на Хану перекинути
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
якщо ланос вперше в любого установщика, тоді я кітаєцRomko писав: ну все знати напевно не можна - може у них така машина вперше...

Felix писав: якщо ланос вперше в любого установщика, тоді я кітаєц

- Romko
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 29 рази
Felix, 1.6 16в без лямбди - Эвро нуль - таких часто бачиш?
-
1.5 8v чи 1.6 16v різниці жодної немає. Була в нас і lancer 9 і хюндай туксон 2.0 2012 р без лямбди і всі вони працюють по одному принципу, відповідно і налаштовуються також відповідно.Romko писав:Felix, 1.6 16в без лямбди - Эвро нуль - таких часто бачиш?
067-77-65-331
- vazik
- Ім'я:Тарас
- Номер:ВС
- Контактна інформація:
Я ставив в poVara на свою лань 1.5, на вальтеках, все поки супер, я задоволений!
польот на газу вже в районі 4000-4500 тис.
Хлопці роблять швидко, грамотно.
Останні прайси шо були на лань вроді 450 ойро, ну але то треба в господаря уточнювати.
Доречі в мене машина без лямбди, хлопці настроїли. Правда можна ше на ходу побадати, але то таке, поки і так задовільняє.

Хлопці роблять швидко, грамотно.
Останні прайси шо були на лань вроді 450 ойро, ну але то треба в господаря уточнювати.
Доречі в мене машина без лямбди, хлопці настроїли. Правда можна ше на ходу побадати, але то таке, поки і так задовільняє.

- Topic_40
- Ім'я:Volodimir
- Контактна інформація:
я свій ланос перевір на лямбда зонд і волію сам його настроювати і підналаштовувати з початком нового сезону)
якщо без лямбди то настройка власними силами не вдастся, так як без ШДК нічого не вийде. вже 100 разів про це писалося.
ШДК є в roman-Gas, напевно в единого у львові, я б шукав щастя в нього!
якщо без лямбди то настройка власними силами не вдастся, так як без ШДК нічого не вийде. вже 100 разів про це писалося.
ШДК є в roman-Gas, напевно в единого у львові, я б шукав щастя в нього!
-
- Стать:жінка
- Контактна інформація:
Сьогодні рік як я на газі, десь 19 000км. Ставила в p0varа. Був один нюанс про який знає Макс, але це швидко вирішилось, тому нема смислу тут писати, та й по гарантії. А загалом дуже задоволена.
п.с. мозги компакт, форсунки валтек, редуктор оптіма

п.с. мозги компакт, форсунки валтек, редуктор оптіма
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
ну по мазгах - панятно, макс в той час на такі машини всім той компакт ставив і вроді далі ставитьоксана2013 писав: п.с. мозги компакт, форсунки валтек, редуктор оптіма
валтек ше тіпа можу поняти - дешевше тіпа від хани
а оптіма - шо за тєма? яка то фірма? і чо такий вибір, а не легендарний томасетто аляска?

-
- Стать:жінка
- Контактна інформація:
Felix, по редуктору хз. питай Макса, я тоді не особо в них шось розуміла, відповідно і не вибирала.
Ну але все ж добре, то в чом проблема?
Ну але все ж добре, то в чом проблема?

- DaimlerBenzE500
- Дякував (ла): 13 рази
- Подякували: 2 рази
як адаптувати/відкалібрувати датчик-показчик рівня газу? клапан БРС, міски і кнопкаіндикатор Стаг-4.
Все грамматические ошибки являются авторским стилем изложения материала.
- p0var
- Ім'я:Макс
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
турецький и чесно кажучи дешевий редуктор, але досить непоганий, на порядок кращий за аляску. Він непопулярний, ставимо їх на слабосильні двигуни. Якщо комусь про це шось скаже в мого майстра такий на авто.Felix писав: а оптіма - шо за тєма? яка то фірма? і чо такий вибір, а не легендарний томасетто аляска?
1. Вам настроював не я, і мій напарник, ви можете приїхати до мене і я сам перевірю.Sazur писав: Ставив у pOvara, судячи з відгуків на форумі, хлопці толкові, мусіли б знати такі нюанси
2. Останній раз коли вам налаштовували в русі я знаю що все закінчилось "ось ось дорьоргається" - "прошу пана ми на бензині їдемо".
Якщо вас шось недовільняє у нашій роботі, ви поїдете і вам інший майстер зробе, ми завжди з превеликою радістью повернемо вам гроші за переробку наших багів.
Ну і ще разок - перепрошую, але я вам не налаштовував і в принципі ні в чому впевненим бути не можу.
Ланос на вальтеках їде, на жикльорах 1,4 з тиском 0,9-1 бар і зажатим трошки штоком їде. А от на OMVL не хоче :)Topic_40 писав: В ланосі вприск на хх 1,4-1,5мс, а вальтеки не швидкісні форсунки, тому не встигають спрацювати........і з такими форсунками завжди будуть проблеми(
і не на всіх 1,5 мс, бувають різні.
shaman писав: 2 варіант- б/в балон, все решта ваше, що поставите, скільки обладнання та робота, чи маєте право видавати сертифікати на це все для пред'явлення у мрев
балон бу, решта нове - так можна. Ціну уточнювати треба, приблизно мінус 50 евро від загальної ціни.
моб. 098 943 03 54
instagram.com/westgaslviv
westgas.lviv.ua
westgas.lviv.ua
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
Макс, то з вищевикладених постів виходить так, шо КМЕ один з найкращих редукторів в класі, тобто без варіантів кращий за аляску, тепер ми зясовуємо, що якксь турецка оптіма на порядок краща...p0var писав: досить непоганий, на порядок кращий за аляску.
То в чому тоді така мегапопулярність і мегапоширеність аляски? Яка причина?
Чи по-іншому: виходячи із вимог сьогодення, в яких критеріях ми визначаємо "кращість" названих редукторів від аляски? Наскільки суттєві ці критерії?
І чи вявили щось таке критичне в алясці останнім часом, що її не слід рекомендувати для цивільної їзди?

- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
p0var,
То уточни мені ціну- варіантибалон бу, решта нове - так можна. Ціну уточнювати треба, приблизно мінус 50 евро від загальної ціни.
- p0var
- Ім'я:Макс
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
йойзранкувсуботякгрузишFelix писав: Макс, то з вищевикладених постів виходить так, шо КМЕ один з найкращих редукторів в класі, тобто без варіантів кращий за аляску, тепер ми зясовуємо, що якксь турецка оптіма на порядок краща...
То в чому тоді така мегапопулярність і мегапоширеність аляски? Яка причина?
Чи по-іншому: виходячи із вимог сьогодення, в яких критеріях ми визначаємо "кращість" названих редукторів від аляски? Наскільки суттєві ці критерії?
І чи вявили щось таке критичне в алясці останнім часом, що її не слід рекомендувати для цивільної їзди?

Наразі вставлюємо абсолютно на всі машини редуктора КМЕ, бо кращих немає, на слабосильні мотори (приблизно 100 лошаток) ставимо Optima/Platinka (це один редуктор дві назви має), проблем з ними немає масових, турок, невідомий, але свою роботу робе добре.
Що до аляски я деколи дозволяю собі її поставити на ланос, щось потужніше вже ні. за цей рік 2-3 аляски поставив.
На рахунок популярності редукторів томасето - людям він припідноситься як популярний італійський редуктор і "ставимо його 5 років і проблем немаємо". Люди сам винні, зі своїми стеріотипами, "а чо це ви ставите польский редуктор, а чому не італійський?". КМЕ робиться у Варшаві, Томассето в Індії. Відчуваєте різницю?
Основні пріколи аляски - проблема-нахолодно - зашкалює тиск вверх і гасить форсунки тим тиком. проблема просадок - при акселерації тиск падає вниз від робочого більше ніж доволені 10-15%. Проблема-літо - клине в жару клапан і перекриває газ.
в мене все.

моб. 098 943 03 54
westgas.lviv.ua
westgas.lviv.ua
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей