Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
VAZ 2107 by Corvette чи Infernal проти MG чи іншого ІНО
-
- Ім'я:/
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Йосип, знаєш кожен ваз тормозить індивідуально... во в грібкова на 13тій педаль до половини провалюється а потім шось там і тормозе ,в колишній робочій 9тці було по інакшому, але взагальному тормоза стокові у всіх моделях говен...
- Romko
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 29 рази
Re: VAZ 2107 by Corvette чи Infernal проти MG чи іншого ІНО
та взагалі, я б сказав, ВАЗ то дуже індивідуальна машина і індивідуальність кожного залежить в якому настрої дядя Вася її крутив на конвеєрі і скільки прийняв вже перед тим на душуzelja писав: Йосип, знаєш кожен ваз тормозить індивідуально...

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
А ти вмієш читати ? Я тобі відповів конкретно. З рулєткою не бігав і неміряв тому незнаю.Infernal One писав: Ти можеш просто відповісти?
Внятної статті по своїй моделі не знайшов.
А новій ST от дані порівняно з пежо:
http://adt.by/ford-fiesta-st-i-peugeot- ... ovokatory/
а в Жигуля як справи ?Замеры тормозной динамики и вовсе выявили полное превосходство «Форда», чей остановочный путь со скорости 60/80/100/120/140 км/ч составил 13/23/37/53/71 м против 14/25/39/55/73 у «Пежо».
- vovka
- Контактна інформація:
На тобі ще дані зі стенда. Заїдь на Підстригача на бош сервіс і за пару рублів своє заміряй.
Гальма передні (зусилля):
3012-2609 нютон
задні:
1788-1697 нютон.
Гальма передні (зусилля):
3012-2609 нютон
задні:
1788-1697 нютон.
- vovka
- Контактна інформація:
О найшов в Жигуля якісь дані
http://autoend.ru/Vaz2107/Other/Technical_tab.htm
http://twokarburators.ru/?p=2329
http://autoend.ru/Vaz2107/Other/Technical_tab.htm
Навіть у зубила кращеТормозной путь автомобиля с полной массой со скоростью 80 км/ч, не более, м 43,2
http://twokarburators.ru/?p=2329
а по форду просто повір на слово що там нема що рівняти в стоці.Тормозной путь с 80 км/ч полностью загруженного автомобиля на сухом горизонтальном участке – 38 м.
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Вірити на слово, це не той випадокvovka писав: а по форду просто повір на слово що там нема що рівняти в стоці.

Impossible is Nothing
- vovka
- Контактна інформація:
думаю саме краще буде в один день заїхати на той же Бош сервіс на стенд і там заміряти зусилля гальм але стокових (ну крім колодок). І з того зробити висновок.T5-R писав: ти мусиш з ним роіхатись
Но я платити небуду, якщо спонсорують то нема проблем, їдем хоть сьогодні.
Якщо в жигуля будуть кращі дані - то я оплачу )))
А на асфальті з 60 гальмувати , то там похибка буде +- кілометр (попробуй нажми гальма одночасно), не та швидкість ))
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
я колись по приколу міряв свій шлях з 60 , коли поставив 195/50/15 і заодно перетряс з заміною всю гальмівну - на асфальтобетоні вийшло або 26 абоvovka писав: О найшов в Жигуля якісь дані
29 м . Правда кут розвороту вийшов незарах повний , бо морда відхилилась від траєкторії вперед десь більш ніж на 40 градусів , прийшлось активно дорулювати , щоб лишитись в смузі

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Bohdan
Жесть.... І це в повністю справному жигулю з нормльною резиноюvovka писав: Тормозной путь автомобиля с полной массой со скоростью 80 км/ч, не более, м 43,2

- Liuskywalker
ну а що ти хочеш від розробки 60их ?Bohdan писав: Жесть.... І це в повністю справному жигулю з нормльною резиною

- Bohdan
Та в тому ніхто не спорить. Але і швидкості тоді менші були. 80 по трасі вважалось цілком пристойно. А зараз потік рухається в середньому 100-120 і ніхто не хоче відставати....Liuskywalker писав: На той час - вполнє прогресивні показники
-
vovka, а ще як що я сяду за руль і видьорну правильний запобіжник
ефект здивує))) провірено_)_)))

- Infernal One
- Контактна інформація:
vovka писав: Тормозной путь автомобиля с полной массой со скоростью 80 км/ч, не более, м 43,2

знаєш, що означає "повна масса"?
Це означає з двума- трьома мішками цементу в багажнику, жирною тещою на кіло так 120, і ше 3 рила середньої статури в салоні. І того масса машини яка десь +/- прирівнюється до 1 тонни, буде десь в районі півтори .

- pavlolvov
- Ім'я:Пашка (борода)
- Номер:21013
- Контактна інформація:
Неперебільшуй з загрузкою багажника, там по паспорту 50-70кг.
А посуті-вже достали ті ваші балачки. Кожен день одне і то саме. Чому тільки окремі люди переймаються як допомогти пацанам на сході, як і де зіббрати якісь продукти і гроші, як перепресувати підшипники на бусі, бо там де вони знаходяться за роботу рядять 2к грн, як і звідки назбирати грошей на ще одне авто і тд, а ви тут демагогії розводите. Дорослі люди, з дітьми, а поводитесь як діти. Що ви тут порівнюєте? Це різні по класу і часу випуску автомобілі, в кожного свої пріорітети і вимоги, в кожного свої плани на життя чи в Україні чи за бугром, в когось як в мене малий цього року поступає, в когось хтось може з рідних невиліковно хворий і гроші йдуть на інші потреби і тд. Так я бомж який може купити хоть завтра за 10т гіномарку, але на який чорт вона мені потрібна, статус? комфорт? чи ще щось? хтось може пояснити? Як люди можуть жити в квартирі ьез ремонту або в орендованій а взяти джипа в кредит ф поставити ще на нього ГБО і стогнати що запчастини дорогі.
Наболіло і задолбало.
Це останнє що в цих темах пишу.
А посуті-вже достали ті ваші балачки. Кожен день одне і то саме. Чому тільки окремі люди переймаються як допомогти пацанам на сході, як і де зіббрати якісь продукти і гроші, як перепресувати підшипники на бусі, бо там де вони знаходяться за роботу рядять 2к грн, як і звідки назбирати грошей на ще одне авто і тд, а ви тут демагогії розводите. Дорослі люди, з дітьми, а поводитесь як діти. Що ви тут порівнюєте? Це різні по класу і часу випуску автомобілі, в кожного свої пріорітети і вимоги, в кожного свої плани на життя чи в Україні чи за бугром, в когось як в мене малий цього року поступає, в когось хтось може з рідних невиліковно хворий і гроші йдуть на інші потреби і тд. Так я бомж який може купити хоть завтра за 10т гіномарку, але на який чорт вона мені потрібна, статус? комфорт? чи ще щось? хтось може пояснити? Як люди можуть жити в квартирі ьез ремонту або в орендованій а взяти джипа в кредит ф поставити ще на нього ГБО і стогнати що запчастини дорогі.
Наболіло і задолбало.
Це останнє що в цих темах пишу.
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- Liuskywalker
Павле, не переймайся і заходь сюди суто щоб паржать і протроллити деяких індивідів , як я і, впринципі, більшість. [emoji5] [emoji482] [emoji12]
Крім того, якщо зробити вижимку, то серед цього багатосторінкового флейму також можна пару зернят норм. інфо взяти [emoji6]
От наприклад твій пост вкотре переконує мене, що ти - адекватна людина з норм. світоглядом і цінностями [emoji6] [emoji482]
Крім того, якщо зробити вижимку, то серед цього багатосторінкового флейму також можна пару зернят норм. інфо взяти [emoji6]
От наприклад твій пост вкотре переконує мене, що ти - адекватна людина з норм. світоглядом і цінностями [emoji6] [emoji482]
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Павло, невже ти думаєш, що люди які їздять на БМВ, мерседесі та інфініті не допомагали армії? Допомагали повір і так, що не один жигуль продалось би продати, навіть тюнінгований. а якщо демагогій не розводити, то потім можна в палату до Наполеона попасти і з ним там стратегію бою продовжувати хоч до кінця життя.pavlolvov писав: Чому тільки окремі люди переймаються як допомогти пацанам на сході, як і де зіббрати якісь продукти і гроші, як перепресувати підшипники на бусі, бо там де вони знаходяться за роботу рядять 2к грн, як і звідки назбирати грошей на ще одне авто і тд, а ви тут демагогії розводите.
А чьо, замість тупарилої пріори можна купити ланос який хоч і розроблявся давніше зато більш комфортний і досконалий.pavlolvov писав: Так я бомж який може купити хоть завтра за 10т гіномарку, але на який чорт вона мені потрібна, статус? комфорт? чи ще щось? хтось може пояснити?
У кожного свої приорітети, ти стежиш тільки за такими що стогне чи ще і за тими, які стогнали, а за рік купили ще собі особняк до джипа, бо певно ще й працювали і вдосконалювались.pavlolvov писав: Як люди можуть жити в квартирі ьез ремонту або в орендованій а взяти джипа в кредит ф поставити ще на нього ГБО і стогнати що запчастини дорогі.
Ford?
- Infernal One
- Контактна інформація:
ти за всі Пріори однозначно не розписуйся.Fobos писав: А чьо, замість тупарилої пріори можна купити ланос який хоч і розроблявся давніше зато більш комфортний і досконалий.
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
Infernal One, чия то пріора? то форумчанин?
вона мене підрізала недавно, хочу знати хто то
вона мене підрізала недавно, хочу знати хто то

Work hard! Play hard!
- axel
жигуль з відустністю рівних зазорів, обшкробаним бампером, тонованим лобовим, і запотівшими фарами, бо туди пхали заготовки які для того не пристосовані.Infernal One писав: ти за всі Пріори однозначно не розписуйся.
Дай вгадаю... ксенон в парі з рефлектором?

Зрозумій.... тут такою машиною нікого не здивуєш... і нахто не бачить в ній нічого особливого окрім тебе.
bmw-club.lviv.ua
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Перевернута чорна ванна на колесах.
Impossible is Nothing
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей