Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хто планує в Болгарію на власному авто?
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Якщо я немаю шенгенської візи, куди найближче, найпростіше і найдешевше я можу поїхати на королеві серпантинів? Враховуючи те, що в болгарію я можу зробити собі візу без проблем як минулого року. А і ще одне, там якісь зміни що до дітей, у мене малий вписаний у обидва паспорти, таке канає, чи йому треба робити паспорт?
Ford?
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?
так,канає до закінчення дії твого паспортаFobos писав: у мене малий вписаний у обидва паспорти, таке канає,
НаваріяFobos писав: куди найближче, найпростіше і найдешевше я можу поїхати на королеві серпантинів?

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Славко, не флуди, за паспорт дяку, а от чи можна зробити візу кудись в литву туристичну, так само як в болгарію?
Ford?
-
- Стать:жінка
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Тепер в Хорватію можна з болгарською візою. Недолік, треба в Болгарію заїжджати. Але враховуючи безпроблемність візи то дуже непоганий варіант.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Кароч нездорові мислі мене відвідують, поїхати знову в Болгарію, ще би бензином тут затаритись по 0.85 бакса і можна їхати на узбережжя шукати собі апартаменти.
Ford?
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
ну сматрі, без шенгенської візи шенген для тебе закритийFobos писав: Якщо я немаю шенгенської візи, куди найближче, найпростіше і найдешевше я можу поїхати на королеві серпантинів? Враховуючи те, що в болгарію я можу зробити собі візу без проблем як минулого року.
потім, з найближчих теплих морів в нас чорне і адріатичне, решту не рахую, бо даже на каралєві серпантінів задалбешся їхати туда

а тому, в тебе такій вибір:
- чорна моред дета під адєсай в районі жопасанжійкаіллічівск - два недоліки - серпантінів нема ну і каралєву можут взарвати сєпари скриті
- чорне море в балгарії - тут всьо панятно для тебе, радна стіхія через карпати для каралєви серпантінів ну і панятний отдих в вже ізвесній страні, ну і сервіси по дорозі вже праверені знаєш- тут льогко робиш собі болгарску візу, румуни по ній пропускают транзітом, так шо всьо чотко
- ну і третій варіант - сама радна стіхія для каралєви, ше неізведані нею серпантіни балкан, а іменно чорногорія: в чои прікол спитаєш? ну про серпантіни тобі панятно, а крім того в чорногорії є вазможность забукати житло не дорожче болгарії, сама прірода чорногорії цікавіша і є куда поїзати смінити абстановку; ну і вапрос з візами - для нас Сербія, Боснія, Чорногорія, Албанія, Македонія безвізові в принципі, але шоб туда заїхати нада проїхати циган, які по болгарскій візі пропускают; так вот, я на 99% уверін, шо навіть по одноразовій візі болгарскій ти зомжеш проїхати румунію, а дальше в вищеназваних країнах в тебе вольніца, ну і назад румуни мали б рпопустити

так шо думай

- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Тут варіант мутний, брати болгарську візу, їхати через всю Румунію, заїжджати в Болгарію і тоді вже на балкани, дорога вийде не з легких, серпантінів хватає але і прямих широких рівних дорог для пасатів також валом, то мені прийдеться пертись з двома ночівлями, що також не дешево і харно ну і пс пального кура, бо я люблю на поворотах притопити щоб гума скрипіла. Туманна перспектива, отримати складну довгу і не дешеву дрогу і з можливістю мати тьорки з Румунськими прикордонниками. А до речі, яка ситуація з Румунською візоу?
Ford?
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
яка яка - вроді транзітну нада робити, якшо тіпа в сербію їдеш і не маєш шенгенаFobos писав: яка ситуація з Румунською візоу?
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Ну в Хорватії чи Чорногорії окрім вищих цін є ще мовний барьер, як там з ними балакати і як розвинений приватний сектор?
Ford?
- deler1um
- Ім'я:Ігор
- Номер:АТ5080АІ
- Подякували: 2 рази
Всі вони розуміють "савєтской", в Чорногорії москалів більше ніж в Болгарії. але я говорив на англ, правда власники вілл тупі), в них є покоївки або офіціанти, які шарять англ.
На рахунок приватного сектору не скажу.
На рахунок приватного сектору не скажу.
- Total
Там де я відпочивав на приватному секторі Хорватії власниця говорила на англ. В ресторанках офіціанти говорять англ., в магазинах теж кароче всюди де був з херовим рівнем англ. можна з хорватами порозумітись, навіть в глухуватому селі. А вот в Чорногорії з тим памятаю було тяжко, дехто говорив на російській дехто трохи англ. , з деким говорили мовою мигів )))) Що ше не сподобалось, тоді в Чорногтрії, ми зупинялись в Будві і за 10 днів мого перебування 2а рази був якийсь двіж з стрілляниною криками і поліцією і це ввечері на набережній де фактично всі йдуть гуляти вечором. Але в Чорногорії я був 6 років тому назад, отже могло багато змінитись.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Мій рівень англійської бажає кращого, але порозумітись вдавалось. Цікавить, чи там можна як в Болгарії знайти в приватеому секторі кімнату, апартаменти тд.
Total, добре що з поліцією , гірше аби без.
Ford?
-
- Стать:жінка
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
В Болгарію можна тільки раз заїжджати, проштампувати візу. В іншу сторону можна напряму в Румунію. Суто я б хотіла поїхати, Румунія-Болгарія-Македонія-Албанія-Чорногорія-Хорватія-Сербія і знову Румунія, то мені не так багато і більше виходить 

- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
оксана2013, та якщо я вже заїду в Болгарію то вже не захочу виїжджати звідти. А який найближчий до нас Болгарський курорт і так щоб можна було на місці шукати житло, бо платити за готель по 45 баксів як минулого року я не маю бажання.
Ford?
- deler1um
Звичайно можна, Kranevo, Rafailovici, Becici і тд. Там супер, природа бомба, не далеко від Будви.Fobos писав:Мій рівень англійської бажає кращого, але порозумітись вдавалось. Цікавить, чи там можна як в Болгарії знайти в приватеому секторі кімнату, апартаменти тд.
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Кранево,але знайти житло важче і дорожче ніж в тому ж ПоморіїFobos писав: А який найближчий до нас Болгарський курорт і так щоб можна було на місці шукати житло
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- deler1um
Ну Болгарія і Чорногорія, то різні країни, і рівень відпочинку, тому краще постаратись і пошукати все-таки )Sluva писав:Кранево,але знайти житло важче і дорожче ніж в тому ж ПоморіїFobos писав: А який найближчий до нас Болгарський курорт і так щоб можна було на місці шукати житло
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
в чорногорії точно можна, а південна частина чорногорії - то взагалі навіть дешевше від району буви і котораFobos писав: Мій рівень англійської бажає кращого, але порозумітись вдавалось. Цікавить, чи там можна як в Болгарії знайти в приватеому секторі кімнату, апартаменти тд.
щодо мови - я минулого року в греції на пляжі з сербами базарив на суперсловянській мові

падруга, то афігітільна ідєя... майже як моя, тільки ти по колу з другого боку хочешоксана2013 писав: Суто я б хотіла поїхати, Румунія-Болгарія-Македонія-Албанія-Чорногорія-Хорватія-Сербія і знову Румунія, то мені не так багато і більше виходить

- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
http://news.bigmir.net/ukraine/891541-L ... iz-L-vova?
сьогодні появились такі новини.Лоукостер Atlasjet Украина летом запустит международные и внутренние рейсы из Львова
- deler1um
Ryanair треба чекати, появились невеликі шанси також.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей