Ок, тоді по газу, куди дівається бензин? пройшов 700 км на газу, 15 л бензину немаєvazik писав: Igosar, тут по газу
До Vexler напиши, порішає всьо. Буш задоволений!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ок, тоді по газу, куди дівається бензин? пройшов 700 км на газу, 15 л бензину немаєvazik писав: Igosar, тут по газу
До Vexler напиши, порішає всьо. Буш задоволений!
якшо режим старт стоп з простойом поки машина вистигне і так кілька раз в день то реальні цифри я думаю, поки машина холодна суміш збагачена і жре як газон коли їдеш, краще постояти на місці поки прогріваєш на бензині або поставити 20-30 градусів переключення, в декого стоїть 50Igosar писав: Ок, тоді по газу, куди дівається бензин? пройшов 700 км на газу, 15 л бензину немає
нашо ви пишите такі беззмістовні пости?Igosar писав: Ок, тоді по газу, куди дівається бензин? пройшов 700 км на газу, 15 л бензину немає
Я на нижчу передачу перейду швидше, ніж бензонасос заповнить поплавкову камеру.t309 писав: відключений бензонасос то даремно, може погано закінчитись якось на трасі при обгоні
Якщо під горловину - в спеку багато бензину витече в дренаж. А якщо не до горловини - площа не набагато менша. Є радикальніший метод - пустий бак. Але тоді неможливо перейти на "спортивний режим".t309 писав: проблема випаровування рішаєтся повним баком
За Дублянами, біля Кам"янополя, на Зеленій.Figaro писав: а де в нас шел з газом є?
де? http://avias.com.ua/site/all/1864860459Igosar писав: На всі АЗС пише Укрнафта 9.10, хтось стелу бачив з такою ціною?
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 4 гостей