цікаво скільки раз вона кипіла і теклаKirik писав:"Тазы валят, куда они валят? пока что они валят в основном на свалку..."![]()
![]()
![]()

я чомусь зразу твою малагу згадав на Стрийській Науковій

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
цікаво скільки раз вона кипіла і теклаKirik писав:"Тазы валят, куда они валят? пока что они валят в основном на свалку..."![]()
![]()
![]()
любий таз так само кипить, навіть в корку літом вони ше більше киплятьDexter писав: цікаво скільки раз вона кипіла і текла вангую, шо крім тих випадків що на відео, були ще випадки, які не попали в кадр
то запатентована сістема By KirikDexter писав: я чомусь зразу твою малагу згадав на Стрийській Науковій це в шротів таке правило - проїхав 5 км, зупинись, підріж патрубки, долий води?
вот блін, а моя дев’ятка 1989 року не хоче кипіти і навіть капати не хочеKirik писав: любий таз так само кипить, навіть в корку літом вони ше більше киплятьа на трасі норм не прогріваються, то мені говорив кваліфікований майстр по джигулЄх
![]()
![]()
![]()
якщо мета - стартанути з пробуксовкою, 30 секунд крутанути п’ятак і потім піти долити води і почекати поки перестане кипіти, то так, спору немаKirik писав: але зато Жорік, лютий тазодрочер визнав, шо іномарки краще ТАЗів
я про жигуль, соріDexter писав: вот блін, а моя дев’ятка 1989 року не хоче кипіти і навіть капати не хоче шо за містіка
та ладн, признай шо е34 або інший похожий інотаз, краще таза, вона комфортніша,продуманіша більше місця, і машина робилася інженерами, а не бухаріками з калхозу імені МічурінаDexter писав: якщо мета - стартанути з пробуксовкою, 30 секунд крутанути п’ятак і потім піти долити води і почекати поки перестане кипіти, то так, спору нема
Kirik писав: я про жигуль
ти шо ідіот? люба іно машина краще тазаKirik писав: та ладн, признай шо е34 або інший похожий інотаз, краще таза,
я не ідіот, я просто здорово мислю, а не задрочую на гівнецо під іменем ТАЗDexter писав: ти шо ідіот? люба іно машина краще таза
просто якщо кожні 10 км треба стати і шось доробити то це не машина, а клієнт автозлому
в тебе там дверні ущільнювачі від жигуляKirik писав: я проїхав на свому мерсі вже 1 тис км. і ніц не робив
Dexter писав: в тебе там дверні ущільнювачі від жигуля
ущільнювачі то печаль, і я з тим повністю згіден, вже і найшов, але білі, а я хочу жовті або рижіDexter писав: в тебе там дверні ущільнювачі від жигуля
я про мерс не говорю, то є виняток, сам такий хочу,
але малага в тебе була пічальна.
всьо, не відписуй, йди їж паску, з Великоднем
1000 км ?Kirik писав: я проїхав на свому мерсі вже 1 тис км. і ніц не робив
про гавнєцо ТОЧНО не тобі розповідатиKirik писав: я не ідіот, я просто здорово мислю, а не задрочую на гівнецо під іменем ТАЗ
типова думка типового шротодрочера,Kirik писав: признай шо е34 або інший похожий інотаз, краще таза, вона комфортніша,продуманіша більше місця, і машина робилася інженерами, а не бухаріками з калхозу імені Мічуріна
мій не кипитьKirik писав: любий таз так само кипить,
Ні, він просто перекваліфікувався з тазодрочера в шротодрочера.Kirik писав: але зато Жорік, лютий тазодрочер визнав, шо іномарки краще ТАЗів
Infernal One писав: воно еле з двору виповзло
Ше можна жигульовськи або волговські запчасті ставитиInfernal One писав: на реставрацію того "релікту" треба пів хати продати
ти хоч якесь БМВ мав, ремонтував за свій кошт? В цінах орієнтуєшся?Infernal One писав: наразі там тільки то шо лишилося від Е34. Шоб зробити з того всього повноцінний е34 треба вкласти половину вартостість такої ж машини в нормальному стані.
васяня, ти походу шось путаєшInfernal One писав:
1000 км ?
воно еле з двору виповзло
на реставрацію того "релікту" треба пів хати продати, або 3 роки здавати в оренду, а сомому жити в будці з псом
В тебе друга машина є? Чи ти на тому динозаврі зібрався щодня їздити?
вони не мають грошей шоб зремонтувати ауді чи шо там, а ти кажеш нормальна машинаT5-R писав: Чи мама тобі ше грошей на нормальну машину не дає?
мотор який лежить на столі в розібраному стані... він переважно не кипитьInfernal One писав: мій не кипить
коли вийде тоді поговоримоShpioner писав: Не плутай його золотистий з сірим Gleyf. Сірий хоч і потрьопаний, але при великому бажанні з нього вийде цілком пристойний агрегат
якшо буде просто стояти то може ..Shpioner писав: Його Мерседес ще твоє чудо переживе
Васяня-масяня ти тут точно шось попутав. Авді вже давно їздить, проблемка з термінами роботи, бо там була черга в кілометр з таких же Авді і Зелених мерседесів.Kirik писав: вони не мають грошей шоб зремонтувати ауді чи шо там, а ти кажеш нормальна машина
о да...axel писав: мотор який лежить на столі в розібраному стані...
250 км в день... для жигуля це подвиг! Респект!Infernal One писав: а коли за день наїзжав по 250 км в жару, ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей