pikach00 писав:Перепрошую, але брати авто такого класу на ручці як на мене нонсенс.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
pikach00 писав:Перепрошую, але брати авто такого класу на ручці як на мене нонсенс.
Для драйва на МКП треба брати октаву з таким двіглом, суперб для повільної розміреної їзди. Кому не подобається моє імхо той нехай дрочить ручкою в супербіLEgEnDA писав:pikach00 писав:Перепрошую, але брати авто такого класу на ручці як на мене нонсенс.Ето как кому..
pikach00 писав:Кому не подобається моє імхо той нехай дрочить ручкою в супербі
Зачьот!pikach00 писав: Кому не подобається моє імхо той нехай дрочить ручкою в супербі
+ 1 полностью согласен единственное то что бензуса одназначно надо будет больше,т.к. дизель экономичнее .AndrewK писав:При нинішньому рівні цін на соляру
но бензиновый собрат агресивней чем дизель!!!!!Малятко писав:дизель краще ніж бензин
2.0 бензиновых Superb нету :)LEgEnDA писав:Окко я б брал 1.8 или 2.0 бензин...
тогда фтопку дизель!!! берите бензин!!!OKKO писав:Спасибо. Просто насчёт экономии топлива вопрос не стоит. Машина берётся не как домашняя, а служебная. Жаль что не мне
OKKO писав:насчёт экономии топлива вопрос не стоит
+ 1antik писав:тогда фтопку дизель!!! берите бензин!!!
Black писав:но бензиновый собрат агресивней чем дизель!!!!!
Поверь "набагато"!!NOZ писав:Канешно 1.9 ТД краще і саляри менше хаває а по динаміці не набагато відстає від 1.8 т.б.
Чим кращий?NOZ писав:Канешно 1.9 ТД краще
Менше бере пального->менше шкодить екології.OKKO писав:Чим кращий?NOZ писав:Канешно 1.9 ТД краще
зато воняє))Yelik писав:менше шкодить екології.
і шумить ))LEgEnDA писав:зато воняє
Ну берет она на литр меньше, ты на 5 грн сильно победнеешь??? Зато вони от солярки намного больше. И насчет экологии то я ещё ниразу не слышал чтобы трактор не вредил экологии.Yelik писав:Менше бере пального->менше шкодить екології.OKKO писав:Чим кращий?NOZ писав:Канешно 1.9 ТД краще
Вивчай матчастину:alexrovno писав:Ну берет она на литр меньше, ты на 5 грн сильно победнеешь??? Зато вони от солярки намного больше. И насчет экологии то я ещё ниразу не слышал чтобы трактор не вредил экологии.Yelik писав: Менше бере пального->менше шкодить екології.
П.С. Обслуживание в два раза дороже
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей