Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ecoboost 1.0T 125к.с. Ford відгуки!
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
Re: Ecoboost 1.0T 125к.с. Ford відгуки!
толку з цього екобуста
ресурс хз який, і крутного там не густо, а обслуговувати його треба огого як щоб він нормально їздив...

Воно 

- Infernal One
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
То дійде лише тоді, коли всі понакупляють і охірєють з того щастя.Thorn писав: толку з цього екобуста ресурс хз який, і крутного там не густо, а обслуговувати його треба огого як щоб він нормально їздив...

Поки шо чую лише запевнення в дусі : "чого ти переживаєш?" "всё буде хорошо", "всё там прораховано" і т.д.
Реальних данних я не чую і не бачу.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Материал поршня, вага поршня?
Спосіб виготовлення поршня?
Колінвал? З чого ? Як оброблений?
Блок Циліндрів? матеріал?
ГБЦ ? Материал?
Клапана ? Материал ? Вага?
@@@@@@@@@@@@@@@@@@
вариатори, ампутптори і інші мастурбатори не цікавлять.
Вобщєм поняв з того всього, шо це міксір з встроєнним пилососом, для того шоб ВИ, добродії, ше частіше їздили по сервісах.
Останній "піск моди" з ресурсом 100 штук , не більше. А якшо на тій літрові пукалці нормально навалити (на шо вона в принципі не розрахована) то поршня потріщать по швах і складуться як бублик.
Сучасні виробники не зацікавлені шоб сучасні бабовозки їхдили ДОВГО!!!
Це зараз теж модно.
В щадящому режимі між саунами і СПА може воно і доречно, але при макс. нагрузках чия поршня швидше скисне моя - челябиньська, чи ЕКО - капустна з фарфора - не відомо.
Ще раз повторюся. Коли тих машин буде достатньо і коли хоча б половина з них доїздить до 100000 км , тоді буде видно як себе покаже літровий дохляк з допінгом аля Пилосос.
-
- Ім'я:Ігор
нащо то смертним знати?Infernal One писав: Материал поршня, вага поршня?
ГБЦ ? Материал?
в тебе є ваз він для тебе найкращий, нащо тобі ті лохи які з літра 180 сил знімають?

Пі по новому
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Нагадаю, що екобуст як мінімум 3 рази був двигуном року. По обслуговуванню також проблем немає, заміна свічок тепер лише кожні 60к і це всього 3 свічки, масло є вже арал необхідної вязкості не набагато дорожче чим звичайне 5ве30. Ресурс там явно не менший чим у допотопного вазівського куска лайна.
Ford?
- ostin777powers
- Ім'я:Остап
- Подякували: 1 раз
Хоч я з загальною концепцією автора не погоджуюсьInfernal One писав: коли хоча б половина з них доїздить до 100000 км , тоді буде видно як себе покаже літровий дохляк

П/С но мій точно довго, бо їздить в основному в СПА і на манікюр

Ми мусимо визнати очевидне: тебе зрозуміє лише той, хто хоче зрозуміти.
- FENIX
- Ім'я:Yura
- Подякували: 19 рази
ще є масло comma спеціально для екобустів в два рази дешевше за фордівське-по якості думаю таке саме
...
- FENIX
- Ім'я:Yura
- Подякували: 19 рази
як заїб...ло читати в кожній темі про то що конструктори автоваза (в яких руки ростуть з жооопи) самі кращі, а фордівські якісь ламаки! Infernal One, натяк поняв! вже як не стараюся пропускати ці повідомлення але не получається.
...
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Comma стрьомне масло, я спригнув з нього після капіталки гольфа і ремонту турбіни, та після того як за 1.5 роки гальмівна в фієсті зіпсувалась.
Ford?
-
- Контактна інформація:
Fobos, свычки на 60 тис
ти серйозно?
може 20-25? ы якщо той арал мыняти що 7-8 тис, тоды норм

Воно 

- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Я серйозно. Тпер на екобусті заміна свічок раз на 60 тисяч, посмійся мені тут щеThorn писав: Fobos, свычки на 60 тис ти серйозно?

Раз в 10-15 буде норм, не всі ж такі збоченці як ти. І цікаво мені, чи проживе твій двигун хоча б 250к з твоїми частими замінами масла. Який у тебе зараз пробіг вже?Thorn писав: ы якщо той арал мыняти що 7-8 тис, тоды норм
Ford?
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
хто тобі ці всі точні дані по матеріалах і сплавах і способі обробки вивалить в відкритий доступ ? То комерційна таємниця! Хіба що дуже згрубша... але то можеш самостійно знайти в гуглі.Infernal One писав: Материал поршня, вага поршня?
ГБЦ ? Материал?
впевнений шо челябінськ скисне дуже швидко ))) В москалів тільки камази в раллі паріж-дакар шось трохи рішають, та й то походу в камазі зараз мотор від холодильника liebherr )) . У всіх інших видах спорту вони в задниці. Ну і де ті челябінські поршні ?Infernal One писав: але при макс. нагрузках чия поршня швидше скисне моя - челябиньська, чи ЕКО - капустна з фарфора - не відомо.

-
- Контактна інформація:
Fobos, там пише в мануалы як,коли ы навыщо скорочувати сервысний ынтервал
для нашого регыону смыло треба дылити на два
зараз у мене 30460км. все добре.
ти хочеш сказати що буде зле через це що я мыняю часто масло???????

зараз у мене 30460км. все добре.
ти хочеш сказати що буде зле через це що я мыняю часто масло???????

Воно 

- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Зле не буде, буде так само як би і міняв кожні 15. Моєму двигуну 123 000 км, на 112 000 я бачив стан циліндрів і поршнів коли була знята головка для заміни погнутих клапанів, вся ЦПГ в ідеальному стані, до мене в той двигун лили не найкраще оригінальне фордівське мастило 5w40, думаю не частіше ніж раз в 15 т. км, у мене буде скоро третя заміна аралу 5w30, тобто намагаюсь міняти кожні 10к і думаю при таких розкладах мені нема чого перейматись станом ЦПГ принаймні 80-100к, при моїх пробігах цього вистачить на довго. То для чого платити більше? Думаю якщо екобуст прослужить без ремонтів 250к це буде чудовий показник для такого мотору, але ще все залежить від експлуатації і власника, якщо буде власник такий, що буде заливати замість концентрату ОР просту воду і тд. в форд то довго він не прослужить.Thorn писав: ти хочеш сказати що буде зле через це що я мыняю часто масло?
Ford?
- Infernal One
- Контактна інформація:
В кого немає? Я ж питав хто на них їздить? Скільки їх в нас? Скільки вже пройшли?Fobos писав: По обслуговуванню також проблем немає
Відповідь - тішіна

нічого дивного , треба ж тебе якось спонукати його купити.Fobos писав: Нагадаю, що екобуст як мінімум 3 рази був двигуном року.

Фіктивно створюється якийсь конкурс аля "двигун року" і перемагає ясно шо та новинка, яка потребує найбільших субсидій. Я то колись у Комерційній академії на Маркетингу вивчав.

Феноменально, браво, ай да двигун року.

в тому вазівському лайні ніколи не гнуло клапана, ше в кінці 70-х то було прораховано. В знайомого за 30 років експлуатації навіть масло не жерло и двигун ше бігав огого. Зробив капіталку , бо появилась можливість її дешево зробити.Fobos писав: Ресурс там явно не менший чим у допотопного вазівського куска лайна.
Той Гітлеркапуст хоть 15 років виїздить?

Тільки не треба відмазок в стилі "ніякий нормальний [цензура] не буде їздити так довго на одній і тій же машині!"
Пряме паитання: 15 - 20 років відїздить?
то не читай, в чому прєпятствіє ?FENIX писав: як заїб...ло читати в кожній темі

ти вже відїздив 60 ?Fobos писав: Я серйозно. Тпер на екобусті заміна свічок раз на 60 тисяч, посмійся мені тут ще
вауFobos писав: чи проживе твій двигун хоча б 250к з твоїми частими замінами масла

тобто заміна масла вкорочує двигуну віку ?

не знав , дякую що повідомив

яка може бути таємниця ? від кого ? від покупця?vovka писав: То комерційна таємниця!
Якшо ти власник , ти шо не маєш права знати, яка в тебе ГБЦ, які поршня, які клапани, і тд. Це банально дає хоча б я кесь уявлення про річь яку ти купуєш.
В противному випадку , ті всі заявки виробника про "міфічний ресурс нано двигуна" нічим не підкріплені , казки про білого бичка...
А реально перевірити змоги нема, бо і взагалі їх ше нема.
От твоя Фієста , я розумію, ричить, валить, буксує, короче норм тачко. А той пилосос так зможе ? навіть якшо його "наночіпануть" до 180? Довго зможе?
ти ж не остання людина в тому всьому, на скільки я вже прошарений, скажи сам 180 сил з літра це нормально, правильно, корисно для ресурсу ДВС? Які при такому розкладі там мають бути матеріали, якшо так?
ну моя не скисла. хоча так як їздив я, еко - капусті і білочка не наспіває. Моя поршня ціла, кольца ше як нові, я аж припух з того, клапана нормального кольору , взагалі розібрав двігло з думкою про "повну сраку", а там ше муха не гебаласяvovka писав: впевнений шо челябінськ скисне дуже швидко

І доречі Форд ніхто не бакланить. все вищє сказане відноситься виключно до Екопусту

-
- Контактна інформація:
ну, свычки в двигуны з 1.0т на 125кс мыняти на 60тис. це взагалы пздц

Воно 

- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Что же рекомендует FORD при сервисном обслуживании (на территории Украины):
1. Заливать
масло Ford SAE 5W20
раз в 20 000 км или 1 год что наступит раньше. И не удивляйтесь что оно зеленого цвета, все это из-за флуоресцентного пигмента.
2. Обязательная замена свечей зажигания при каждом ТО. Почему так, а все просто качественного европейского топлива у нас нет. А хотите долгой службы двигателя пожалуйста меняйте масло и свечи. С октября 2014 замена свечей раз в 60 тыс. или по состоянию.
3. Замена ремня ГРМ производится на 200 000 км согласно сервисной книжке. На своем опыте скажу что машину придется оставлять на несколько дней так как задание это не из легких.
4. Так же у нас имеется ремень масляного насоса который можно заменить только после снятия ремня ГРМ, поэтому не стесняйтесь меняйте вместе с ремнем ГРМ. Да по стоимости увеличим, но лучше заменить сразу на 200 000км чем потом повторно платить за ту же работу.
5. Третий по популярности вопрос: "- на каком пробеге необходимо выполнять регулировку клапанного зазора и нужно ли?"
Регулировку клапанного зазора выполнять надо на 200 000км, часть работы выполняем при замене ремня. Не верьте когда говорят что у Вас установлены гидрокомпенсаторы, зазоры регулируются заменой стаканов толкателей. При регулировке может потребоваться от 0 до 12 стаканов толкателей, каждый стоит ориентировочно 90-100 грн.
Ford?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей