Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ecoboost 1.0T 125к.с. Ford відгуки!
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Розвели тут срач, тут не гавнотази і корейців бакланятт, а тільки фордгамно, як не мотор то хоч марку!
Ford?
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Re: Ecoboost 1.0T 125к.с. Ford відгуки!
shpila, не про всіх. наприклад піканто, яка є конкурентом фієсти коштує більше ніж 347 тисяч, в той час як фієста 280тисяч. це нереальна різниця
Impossible is Nothing
- ostin777powers
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 1 раз
да, валіть звідси з своїми вазами і корейцями..тут тема для обсирання форда, бажано фієстиFobos писав: Розвели тут срач, тут не гавнотази і корейців бакланятт, а тільки фордгамно, як не мотор то хоч марку!

Ми мусимо визнати очевидне: тебе зрозуміє лише той, хто хоче зрозуміти.
- Infernal One
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
по трасі 6 по місту 8 . але я їду так шо в мене по місту 9-10 , бо я так хочуDoktor писав: ну то ще так само пройде і фініш, але то відро яке жре відрами бензин,ніфіга не їде
в 87 році на сієрі сторяв 2.3 дизель з ресурсом мільйон км
і таких двигунів багато
ваз має хоч один мільйонник?

рветься ремінь і твій мільённий ресурс іде туда де пішла наша авді

на рахунок їде не їде , для когось і Евік не їде, шо тепер Евік овощ ?

відїзди сам собственною персоною свій мільйон, тоді заявиш к аргумент, а поки шо то пустий звук на основі міфів древньої греції. Я кажу тільки те шо сам відїздив.
і спустив поршньову з кольцами в трубуDoktor писав: типу як то так ти двигло перебирав з напильником ночами,а тут лох собі просто чіпанув і зняв в 10 раз більше ніж ти з напилиником

технолоігчність двигуна внутрішнього згорання була предрешена ше на початку 80-х . Суттєво нічого не змінилося ше з 50-х . То шо там видумують то лише шоб підтримати його життєдіяльність , бо є нафта і є бізнесмени, які її добувають і продають. Продовжуй вірити в продвинутість ДВСDoktor писав: це говорить про технологічність двигуна,він 3 роки підряд номер 1 в своєму класі,а твій номер 1 для тракторів

не помічав ні разу, напевно фордівці таки шлють на.... недовольних клієнтів.Doktor писав: ну коли забереш свій ваз з гаражу,то помітиш такі форд фокуси на яких написано авто на заміну

-
- Ім'я:Ігор
це не змінилося на твоїй сімйорціInfernal One писав: Суттєво нічого не змінилося ше з 50-х
а форд скоро випустить літровий мотор з 180 силами з заводу,тому розкажеш то комусь іншому і про ресурс теж
ти ж говориш, що 150 сильна атмо прійора має ресурс, а екобуст не має лол
це в режимі до 2 тисяч оборотів?Infernal One писав: по трасі 6 по місту 8
від коли інжинери автовазу стали так думати про економію на тракторному моторі?
нормальні люди міняють ремінь вчасноInfernal One писав: рветься ремінь і твій мільённий ресурс іде туда де пішла наша авді
а ну ок значить твої примарні 100 сил пхають круче ніж 300 на евіку бо для того тіпа вони не їдутьInfernal One писав: для когось і Евік не їде, шо тепер Евік овощ ?
Пі по новому
- T5-R
- Контактна інформація:
Infernal не задрачуй вазом цю тему, тут говорять про Форд. Іди гуляй в іншу гілку 

Impossible is Nothing
- myzikk
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 14 рази
Доречі не знаю чи писав тут, але зимою довелось їхати в Київ.
Не встигали на літак
, то туда валив, тапку не відпускав ~130-170 стабільно, фієста взяла 7.4 л.
Назад вертався 100-130 не спіша, взяла 4.4л
Як і казав літом спокійно паспортні дані добитись, але то в режимі тошнот і з попутним вітром
Місто зима 6-7л
Не встигали на літак

Назад вертався 100-130 не спіша, взяла 4.4л
Як і казав літом спокійно паспортні дані добитись, але то в режимі тошнот і з попутним вітром

Місто зима 6-7л

- Infernal One
- Контактна інформація:
бл...... яDoktor писав: а форд скоро випустить літровий мотор з 180 силами з заводу,тому розкажеш то комусь іншому і про ресурс теж

як вас легко розвести.
та діло не в силах, а на скільки то мотор.
подумай сам логічно. 180 сил з літра це 1080 сил з 6 літрів.
Там титанові шатуни і клапани, сталеве коліно, ковані поршні, блок чугун/алюміній???

Для прикладу на Dodge CHallanger SRT/8 шоб з 6,2 літра на 470 сил видавити 717 л.с., в версії HellCat перебрали весь двигун.

"""Инженеры Крайслера уделили максимальное внимание мелочам в новом двигателе. Правда, при таких нагрузках мелочей быть не может. Тут, например, использованы поршневые пальцы с алмазоподобным углеродным покрытием и кованый стальной коленчатый вал с опорными поверхностями, закалёнными токами высокой частоты. Мотор агрегатирован с восьмиступенчатым «автоматом» TorqueFlite 8HP90, который обеспечивает время переключения 160 мс (причём двигатель подстраивает обороты для мягкости включений) и располагает тремя режимами, а также подрулевыми лепестками для ручной смены передач."""
180 сил з літра для тошноти по пробкам і між бутіками

таки маркетологи генії , знімаю перед ними шляпу

У Пріори 1,6Doktor писав: ти ж говориш, що 150 сильна атмо прійора має ресурс, а екобуст не має лол

А ти будеш харити ділера і харитися сам коли тобі куски поршнів при детонації з труби повилітають, коли нечаяно "хороший" бензин зальєш.
це по паспортуDoktor писав: це в режимі до 2 тисяч оборотів?
я ніколи так не їздив. в ме не 3-5 тис ))
на тракторному моторі при 2000 об можна на 5ті 100 їхати і в йух не дути і розхід при цьому в районі 5-6 літрів. Сам перевіряв, трохи очішуєл, якшо чесно з того.

Але повторюсь, то якшо їхати дуже тихенько , не більше 100
в нормальних машинах ланцюгDoktor писав: нормальні люди міняють ремінь вчасно

А якшо ремінь, то ше в 1980 на 2105 з мотором 1,3 продумано рвання ременю до мелочів, пізніше в 2108, на 2112 теж, тільки на Пріорі то чомусь викинули з уваги. То проблема всих сучасних машин.
До прикладу на Ауді 80 80-х років то теж продумано. Чому Із за куска палёного гівна на сучасних машинах я маю пів двигуна викидати на смітник

та от зацікавив мене той Форд.T5-R писав: не задрачуй вазом цю тему, тут говорять про Форд. Іди гуляй в іншу гілку

- myzikk
І доречі наразі без втручать в мотор знімають такі показники з літрового екобуста:

Прошивка з Fiesta MK7.5 Black Edition

І десь проскакувала мені інфа, що з мінімальними втручаннями в вихлоп і впуск випуск вже знімають 170л.с

Прошивка з Fiesta MK7.5 Black Edition

І десь проскакувала мені інфа, що з мінімальними втручаннями в вихлоп і впуск випуск вже знімають 170л.с

- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
форд сама машина не дуже, мяко кажучи ,але мотори в них нормальні були і надійні ..
TURBO -POWER
- andriy320e30
- Контактна інформація:
ше треба і на момент дивитися ,170 сил можна із г-новаза зняти атмосферного ,але вона не буде ніфіга їхати на робочих оборотах .myzikk писав: впуск випуск вже знімають 170л.с
TURBO -POWER
- Romko
- Ім'я:Роман
- Подякували: 29 рази
+100,andriy320e30 писав: ше треба і на момент дивитися ,170 сил можна із г-новаза зняти атмосферного ,але вона не буде ніфіга їхати на робочих оборотах .
- myzikk
Ну це зрозуміло, але я так думаю на 140л.с момент 180-210 нормandriy320e30 писав:ше треба і на момент дивитися ,170 сил можна із г-новаза зняти атмосферного ,але вона не буде ніфіга їхати на робочих оборотах .myzikk писав: впуск випуск вже знімають 170л.с

- andriy320e30
- Контактна інформація:
норм, як в 2л атмоmyzikk писав: 180-210 норм для літрового
TURBO -POWER
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ну це ж не карбюраторний жигуль, і навіть не январьInfernal One писав: коли тобі куски поршнів при детонації з труби повилітають, коли нечаяно "хороший" бензин зальєш.

нетреба рівняти мотори 80 років до сучасного.Infernal One писав: Чому Із за куска палёного гівна на сучасних машинах я маю пів двигуна викидати на смітник
На екобусті той ремінь проїде до заміни десь так само як цілий жигуль до капіталки.
Ремінь там у масляній ванні між іншим. Змащується постійно.
а шо хтось їде в супермаркет постійно боком і у відсічці ?Infernal One писав: 180 сил з літра для тошноти по пробкам і між бутіками

180 сил це на 6000 оборотах.
Це дуже рідко використовується такий режим. Завод це все прорахував.
А переважно тошнять на 2000, там сил 70-80, зато вагон моменту.
при цьому 2 літровий буде жерти палива в звичайному міському режимі значно більше.andriy320e30 писав: норм, як в 2л атмо
- andriy320e30
- Контактна інформація:
в тому і суть тих моторів ,+вага на перед теж рішає .vovka писав: при цьому 2 літровий буде жерти палива в звичайному міському режимі значно більше.
при пробізі наприклад 150к той мотор може з економити більше ніж коштує ,короче економія приблизно 100к грив порівняно з 2л атмо .і якшо він доїздить навіть до 200к то всерівно рентабельно
TURBO -POWER
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Нормальна машина, нічим не відрізняється від ВАГа конструктивноі по якості, ти просто робив всякі угандошені корчі ескорти, по них і судиш. Я не раз бувало проклинав конструкторів форда, але потім в кінці, розібравшись в ситуації розумієш, що рішення логічне і цілком обдумане. Ну і ще велика перевага, що нові форди не гниють вже, зато нові вагени тепер гниють, а мерси ті завжди гнили.andriy320e30 писав: форд сама машина не дуже, мяко кажучи ,але мотори в них нормальні були і надійні
А тепер увага питання! Чи є у Львові кантора яка професійно займеться чіптюнінгом екобуста?
Ford?
- andriy320e30
- Контактна інформація:
на рахунок не гниють час покаже .мерси тепер повністю алюмінєві ,(ц -клас наприклад 2010рік )Fobos писав: Ну і ще велика перевага, що нові форди не гниють вже, зато нові вагени тепер гниють, а мерси ті завжди гнили.
TURBO -POWER
- andriy320e30
- Контактна інформація:
тобі добре говорити коли не займаєшся ремонтом професійно,а так то деяким інженерам форда виправдання немаFobos писав: Нормальна машина, нічим не відрізняється від ВАГа конструктивноі по якості, ти просто робив всякі угандошені корчі ескорти, по них і судиш. Я не раз бувало проклинав конструкторів форда, але потім в кінці, розібравшись в ситуації розумієш, що рішення логічне і цілком обдумане.

розібрати і зібрати форда, і фольцвагена -то небо і земля

TURBO -POWER
- T5-R
- Контактна інформація:
Так, форд по якості не відрізняється від Фольксвагена, АудіFobos писав: Нормальна машина, нічим не відрізняється від ВАГа конструктивно і по якості,

Impossible is Nothing
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей