я особисто не незивав так нікого тут. я радив.Vasiliyyy писав: romanbelyj, то по-твоєму, називати форумчан рагулями і чучелами - "то фактично поради" ?
особисто тут погоджуюсь з vovka, Glibko, deler1um
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я особисто не незивав так нікого тут. я радив.Vasiliyyy писав: romanbelyj, то по-твоєму, називати форумчан рагулями і чучелами - "то фактично поради" ?
підтримую, для чого спішити перезувати гуму, напевно сильно зекономиш на пів мм зимового протектораpikach00 писав:Хто перевзувся не дивлячись прогноз погоди і зараз виїхав - однозначно рагуль.![]()
Тепер ізза таких чучєл стрьомно їхати кудась
Vasiliyyy писав: Питання в тому, що не треба зразу в людей, які зробили помилку, пальцями тикати, типу "подивіться на лохів".
що ти мелешuser106 писав: У Фур(TIR) взагалі зимової резини нема, ви представляєте, які вони Рагулі.
+1 !Glibko писав: що ти мелеш
Кто здесь испуганный ?user106 писав: P.S. Доречі для переляканих. У Фур(TIR) взагалі зимової резини нема, ви представляєте, які вони Рагулі.
BOXER писав:а по темі - махнув сьодні 100 км по трасі, дорога мокра, ні намьоку на приморозки, їхав 90-130, всьо гуд. а нитікі сидіть по хатах і не висовуйтесь, а то можу випадково в'їхати у васбудете з Вітьою Векслером розбиратись))))
Резина для вантажних авто жорсткішаBlack писав: Кто здесь испуганный ?
Откуда вывод ? Основание в студию................
Вы изучили составляющие резины или требования ? Основание в студию................
Цены на резину для грузовых авто,хотя бы на самый маленький диск ? Основание в студию................
Далее: при чём к фурам которые передвигаются по Украине к примеру, приставка TIR ? Основание в студию................
Вы осознанно понимаете что к чему вы приклеиваете вместе слова фуры и тиры ?
Основание в студию................
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей