Тепер ізза таких чучєл стрьомно їхати кудась

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не бакланили б. тому що мені наприклад пофіг на знос протектора зимової резини в таку різну погоду. і зимова резина в тепло не створює небезпеки власнику та іншим транспортам - як літня в таку погоду. відчуй різницю.Vasiliyyy писав: Хлопці (ті, що так славно бакланять всіх "перевзутих"): а якби зараз на вулиці було +15 і яскраве сонце, ви б напевно тихенько сиділи, правда? І навряд чи ті, що перезулися, бакланили би вас так, як ви зараз їх? Але ж у нас традиція - тицьнути ближнього носом в какашку і потішитися, правда?Джетрос, плюсуюсь: варто б декому елементарну повагу мати до форумчан
Vasiliyyy писав: а якби зараз на вулиці було +15 і яскраве сонце, ви б напевно тихенько сиділи, правда?
weber писав: Трепература середньодобова не давала причини перезуватись
От, у тебе причина є. А у когось була причина перевзутися. Тому вважаю, що злорадствувати з того приводу є некоректно.vovka писав: я не перезувся бо ше по каско не положено.
індівідуальноweber писав: Трепература середньодобова не давала причини перезуватись
яка може бути причина?Vasiliyyy писав: А у когось була причина перевзутися.
це не злорадство - коли ж Ви почнете читати все що написано і розуміти шо це не обсираловка а фактично поради. тому що наприклад мені з малою дитиною страшно їхати по місту чи трасі в таку от наприклад погоду знаючи що є ті кому пекло в 5-ту точку вже одягнути літо, бо він економить 1 мм протектора зимовки чи 1 л бєнзи.Vasiliyyy писав: От, у тебе причина є. А у когось була причина перевзутися. Тому вважаю, що злорадствувати з того приводу є некоректно.
причину можна собі придумати на всьо шо хочеш. і вже якшо так сталося що поспішив - то треба сидіти вдома і не рипатись )))Vasiliyyy писав: А у когось була причина перевзутися
jetros писав: Маю службове авто, а приватною користуюся дуже рідко.
то вже не можна було потерпіти тих пару днів і переїхатися або маршруткою або пішки перейтися ?jetros писав: Тільки доїхав до роботи на літній Нокіан
а коли там положено перевзуатись? бо шось ніколи уваги не звертав на тоvovka писав: я не перезувся бо ше по каско не положено.
В них причини "а мені туво треба їхати", "на 5 хв. по памперси"vovka писав: причину можна собі придумати на всьо шо хочеш.
То як в кого, в мене ніколи такого не було, хз як зараз.ostin777powers писав: а коли там положено перевзуатись? бо шось ніколи уваги не звертав на то
Нині з'їзд Фольксваген клубу, святе!vovka писав: Тільки доїхав до роботи на літній Нокіан то вже не можна було потерпіти тих пару днів і переїхатися або маршруткою або пішки перейтися ?
BOXER писав: всьо норм їдеться, машина гальмує
BOXER писав: Авто: low Fiesta без ГМО
через таких, сьогодні пів Львова в ДТП.AndrewK писав: Ідіть ви в дупу з вашим снігом. Я в суботу перезувся
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей