Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
VAZ 2107 by Corvette чи Infernal проти MG чи іншого ІНО

Хто переможе в заїзді

ТАЗ
56
33%
ІНО
115
67%

Всього голосів: 171

AnGeL
Ім'я:Остап
Стать:чоловік
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази
Re: VAZ 2107 by Corvette чи Infernal проти MG чи іншого ІНО

Повідомлення AnGeL » Пон, 30 березня 2015, 12:33

YuraDOC, ну на то він і трольонок, я ж не просто підібрав іменно те слово. так, іно багато чим кращі вже з заводу, в жигулику то треба руцями допилювати, але якшо руці не з дупці ростуть, то можна допиляти так як треба, і корча зробити валящого (Фікус, Нігер, Льоша - яскраві приклади. чи в них теж УГ? ну в нігера може трошки знадвору :D ), а можна і комфортний таз зробити. а за основу піде всьо шо рухається, чи жигуль, чи сеат малага, чи бмв, чи хонда.
Хондоводи настільки сурові....

YuraDOC
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення YuraDOC » Пон, 30 березня 2015, 12:44

AnGeL, та корча то так, але ж аффтар визначає свій ТЗ як такий собі динамічний сіткар, HOONIGAN районно-гопнічєський. Для швидкого пересування містом, як виявляється, нічого кращого і не придумаєш. ІМХО для цієї мети, коли треба щодня і по місту поганяти і дітей відвезти до школи і пакети додому доставити і щоб комфортно і безпечно і конкурентно-здатно у світлофонрних застьогах, то треба було брати на класичний таз, а хочаб 08-ме покоління. Звичайно, можна витесати буратіно і з африканського баобаба, діаметром 2м, але навіщо, коли під носом купа підходящих "полін" ... :facepalm
(O==[][]==O)

YuraDOC
Контактна інформація:

Повідомлення YuraDOC » Пон, 30 березня 2015, 12:47

Bogdan.lviv писав: Підпишусь під кожним словом,
Не накручуйся, не потрібно захищати автора, тільки з почуття солідарності по марці авто. Ти прогортай 10 сторінок назад і все зрозумієш. От я наприклад, промовчав би, як би він тупо не почав брехати і вигадувати псевдофакти стосовно автомобіля який у мене є, а він ніколи його не бачив. :angry

Я притчу про фломастери добре знаю, але коли людина "обдовбана фломастером під назвою ТАЗ" :D починає викривляти дійсність і бовкати дурню,не можу спокійно пройти повз.
(O==[][]==O)

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Пон, 30 березня 2015, 12:49

YuraDOC писав: Звичайно, можна витесати буратіно і з африканського баобаба, діаметром 2м, але навіщо, коли під носом купа підходящих "полін" ...
ми не іщем льохкіх путєй :shout методом спроб і помилок, всі шукають своє щастя. чувак набереться досвіду, вивчить ази тюнінху, буде мати підгрунтя і відправну точку.

Bogdan.lviv
Ім'я:Богдан

Повідомлення Bogdan.lviv » Пон, 30 березня 2015, 12:58

YuraDOC писав: Не накручуйся, не потрібно захищати автора, тільки з почуття солідарності по марці авто. Ти прогортай 10 сторінок назад і все зрозумієш. От я наприклад, промовчав би, як би він тупо не почав брехати і вигадувати псевдофакти стосовно автомобіля який у мене є, а він ніколи його не бачив.

Я притчу про фломастери добре знаю, але коли людина "обдовбана фломастером під назвою ТАЗ" починає викривляти дійсність і бовкати дурню,не можу спокійно пройти повз.
Ну це не так солідарність по марці авто,як по тому що знаю автора асобисто,по тому що він хоч щось "тюнінгувати" намагається.
Ну і закриваючи очі на то що він троль ще той :D
В мене деколи враження що він пише не для того щоб щось комусь доказати а просто гімна на вентилятор підкинути :D :D :facepalm
Ну якось не вірю що він сам вірить у все що пише
Востаннє редагувалось Пон, 30 березня 2015, 13:01 користувачем Bogdan.lviv, всього редагувалось 1 раз.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Пон, 30 березня 2015, 13:00

я так бачу, на форумі тупо мусить бути людина, яку всі мають чмирити, хтось по причині, решта по стадному інстинкту, але має бути ненавистник. раніше був данко, але вирішив поберегти свої нерви, і збс. так, він робив помилки, шось не так, його критикували, жостко, і т.д. але в кінцевому результаті, станом на зараз, він будує корч, вартий уваги не менше ніж міцуха андре, і зараз вже всьо по феншую, по всіх канонах, бо вчиться на своїх помилках які він робить.

а тут з такою адською критикою, особливо коли половина чмирить просто за компанію, тут взагалі можна відбити людині бажання шось тюнити. і то на форумі тюнінг клубу :facepalm

YuraDOC, а де твій бортовик? чому не ведеш тут? заміть, тут вже давно ніхто толком не веде бортовиків якихось серйозних корчів, максимум стайл, і фаршировка як ото в Ростика, чи Яріка, чи шось в тому дусі.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Пон, 30 березня 2015, 13:03

Bogdan.lviv писав: В мене деколи враження що він пише не для того щоб щось комусь доказати а просто гімна на вентилятор підкинути
я то зрозумів вже давно, і коли скучно було, то підкидав для фану) але дехто того не розуміє і всьо) так само і САТ любить швирнути, правда він то ше тонше робить, і ше менше людей то розуміють, а основна масса ведеться, плюється, шось комусь доказує)

YuraDOC
Контактна інформація:

Повідомлення YuraDOC » Пон, 30 березня 2015, 13:07

AnGeL писав: YuraDOC, а де твій бортовик?

Та я щось там на Д2 ваяю, по E10-й мало що робиться, бо спочатку спадок довго оформляв, а тепер криза рянула :facepalm а корса мало кому цікава.

http://www.drive2.ru/users/yuradoc/
AnGeL писав: раніше був данко, але вирішив поберегти свої нерви, і збс. так, він робив помилки, шось не так, його критикували, жостко
А згадай, за що його критикували? Не за технічну частину ж,яка іноді була досить суперечливою, а більше за пафосні фотосесіїі і хамське поводження.
Я особисто за заявочки типу:
"я крутий дріфтер і корчебудівник, а ви лохи!" "І раз ви не продали останні труси своїх родиців на будівництво корча, то морального права відкривати рота не маєте!"

ІМХО
Востаннє редагувалось Пон, 30 березня 2015, 13:12 користувачем YuraDOC, всього редагувалось 1 раз.
(O==[][]==O)

YuraDOC
Контактна інформація:

Повідомлення YuraDOC » Пон, 30 березня 2015, 13:09

Bogdan.lviv писав: що він троль ще той
Так то воно так, але якийсь дивний троль, не послідовний...
(O==[][]==O)

b_andriy
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення b_andriy » Пон, 30 березня 2015, 14:10

Ось як треба їздити на жигулі :shout

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Пон, 30 березня 2015, 20:03

b_andriy, баян так тріщить, шо зара лусне ? :D
YuraDOC писав: "я крутий дріфтер і корчебудівник, а ви лохи!" "І раз ви не продали останні труси своїх родиців на будівництво корча, то морального права відкривати рота не маєте!"
так , він досягнув більшого ніж я !
"Так він дійсно крутий дріфтер і досяг більш ніж я". І мені зовсім не тяжко в тому зізнатися.
Підтримую і плюсую 100500 раз ДАНКО !!!!!!!!!!!!!!!
нефіг овощізмом і тухлим пенсіонерством хезати на тих, хто шось намагається робити і шось таки робить. Я на ТЮНІНГ ФОРУМІ , а не на сайті дому пристарілих.
Труси звичайно продавати не треба, але сидіти на місці, тішитися з того ::::
""""який комфортний мій сток і яка я правильна бабця , шо "безпекаекономічністьекологічністьхерічністьпонтодибілістічність" і "бемевенеєпічнічть" для мене на першому місці, а ви ніщеброти , дауни , [цензура] корчестроітєли нічерта не понімаете в машинах, робите з них відра з трубами в салоні на колесах, зовсім не придатні до використання."""

А бабок багато :D

Доречі рідко хто з корчестроїтелів обсирає друг друга, то як сосіди по цеху. Обсиратори - то переважно комфортні сток-бабки :D :D :D

То шо бортовик тут вести нервонерентабельно і сраконюхатєльно , то я теж зрозумів. А якшо в тебе Жигуль , то ляпше під діван залізти і говорити з котом Барсіком. :D
Бо прийде зла бабка і тот час же покарає, задавить авторитетом якогось МЕГАБРЕНДУ, неіпічністю бемеве, пафосом 105 сильного стокового двігана :D :shout , набьє по дупі , розкаже, як небезпечно їздити на Жигулях і взагалі про ЖИСТЬ :sad і про хфорточки :D
:D :facepalm
Гумору народ не розуміє, постійно гнеться палка авторитетності брендів, тупе дрючево-пердючево на "КРУТИЄ ТАЧКИ", бабки атакують :shout
AnGeL писав: а можна і комфортний таз зробити. а за основу піде всьо шо рухається, чи жигуль, чи сеат малага, чи бмв, чи хонда.
ТА Я ПРО ТО І КАЖУ, шо рашпіль в руки і пішов точити, пиляти, а не розповідати мені , як класно їде бемеве, і шо якшо я, відітєлі, на неї не ерегірую, то я не "МУЖЧІНА" :D :D :shout :shout НУ не пре мене той попсовий пац-мобіль 90-х, то шо мене тепер зїсти? :sing
YuraDOC писав: аффтар визначає свій ТЗ як такий собі динамічний сіткар,
ага давай раскажи мене про жизьнь?
як хочу так визначаю. іпе? :sing
Маєш шо протиставити з наявного в тебе?
не треба гнути палку бренду.
YuraDOC писав: то треба було брати на класичний таз, а хочаб 08-ме покоління.
ИМХО воно на те і ІМХО , шоб бути тільки твоїм персональним ІМХО !! Шо мені брати я якось сам розберуся.
В тазах ти, як я в бемеве- ні бе ні ме :facepalm
це сирьозно, в тих машинах ти не сільон, ти судиш виключно з привязкою до нііпічності певного бренду. Для тебе наявність якись модних хфорточок, сраки як в запора, і звіздєцкі мощщщщної 105 сильної версії авто, це показник.
То про шо мова? Люба БЕМЕВЕ то є хлам порівняно з наприклад БУГАТТІ, то давайте всі дружно друняти на БУГАТТІ чи МАЗЕРАТТІ? :D :D :D :angel
YuraDOC писав: вигадувати псевдофакти стосовно автомобіля який у мене є, а він ніколи його не бачив.
про мій автомобіль ти достатньо набрехав :facepalm
а мені не можна, бо в мене Жигулі? :D
Моя Жигулі 2 роки їздило так як я хотів , а твоя бемеве на пиньках. Зато раритет :-)
Я спочатку навіть підтримав тебе , шо хороша машина, але з тебе аж чешуя злізла , коли я сказав шо вона як Жигулі. %)
Аж продерло напевне :ninja
почався реально срач :teach
тому що "моя крутість круче твоєї" :teach
А так тяжко сприйняти це якось простіше, без гонору? :oops
У відповідь на що я привів туєву хучу відео де ті ж Жигулі їдуть не гірше за наприклад твоє БМВ.
Але це лишилося проїгнорено.
AnGeL писав: САТ любить швирнути,
хто такий САТ??????????? Ссилку можна ?

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Пон, 30 березня 2015, 20:07

AndrewK писав: А як не провертати - то де ти різницю в приводі відчуваєш? Тільки не зливайся, бо тоді твоє балабольство стає більш очевидним?
запитуй шо хочеш запитати,
по твоїм словам я зрозумів тілько шо задній привід треба тільки для того, шоб колеса провертати, бо тільки тоді від нього є толк :-)

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Пон, 30 березня 2015, 20:08

axel писав: От тобі і надійний автомобіль.
??? :surprised
Коли тюнеш машину, так часто буває, шо або постійно розібрана, або їздеш недозібраний.
Знайомо?

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Пон, 30 березня 2015, 20:09

AndrewK писав: Запомни! Куда бы ты не ехал на своей “семаке”, окружающие всегда будут думать, что ты едешь на огород.
сток бабка :D :facepalm
Востаннє редагувалось Пон, 30 березня 2015, 20:23 користувачем Infernal One, всього редагувалось 1 раз.

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Пон, 30 березня 2015, 20:22

YuraDOC писав: Тобі не здається, що все навпаки? Що то бідний трольонок сам чіпляється до інших авто і намагається всім довести, що все гівно крім жигуля?
Повторюся , твою машину я навіть похвалив....
ти відповів чим? 105 сильною версією крутої БМВ з форточками. :|
:sing типу уйді , з дорогі тварь, тобі до мене далеко :sing

тобі знов людина каже , шо
AnGeL писав: по суті, всі машини десь +/- однакові, і любу можна підпиляти під себе, зробити корча, чи комфортний кораблик напічканий комплектацією.

від тебе знов
YuraDOC писав: не факт

шо з тобою ше робити, як не тролити тебе? :D
ти маєш таку саму заготовку з 70-х і з шуби лізиш доказуючи, шо вона круче моєї заготовки.
Я тобі ше раз кажу шо Бренд значення в данному випадку не має. В тебе бревно на брьовнах і в мене таке саме бревно без двіжка зараз стоїть. Двіжок по всьому Львові, коліно і маховик там, блок і голова - сям. :roll , всі тюнячки в кульку дома на дивані :D :D :D :D :D
З цих машин можуть вийти цікаві проекти. За що я їхз і люблю і вони для мене всі теж +/- однакові. Розглядаю машину виключно як хоббі, а не елемент крутості.

YuraDOC
Контактна інформація:

Повідомлення YuraDOC » Пон, 30 березня 2015, 20:23

Infernal One писав: рашпіль в руки і пішов точити, пиляти, а не розповідати мені , як класно їде бемеве

Я уже напиляв і зараз пиляю, ти з чого взяв, що я з рашпільом справи не мав?
Infernal One писав:
про мій автомобіль ти достатньо набрехав

Ану покажи де я набрехав про твій автомобіль? Не хами, без потреби, воно того не варто.
Infernal One писав: іпе?
Це до чого? Аргументи і нормальний лексикон закінчився?
Infernal One писав: Маєш шо протиставити з наявного в тебе?

В якій сфері будемо "протиставлятися" ?
Infernal One писав: У відповідь на що я привів туєву хучу відео де ті ж Жигулі їдуть не гірше за наприклад твоє БМВ.
Але це лишилося проїгнорено.
Які висновки ти хотів зробити з тих відео? Це білаигарячка, яка ніякої об'єктовної інфлрмації не несе. Мене нічого не задерло у цій темі, крім твоєї ахінєї про неїдучість, безтолковість іикипіння як чайник Е10, бо у неї небуло інтеркулера. І про гівняність і ненадійність двигуна, який у 83-му привіз Brabham і Нельсона Піке до чемпіонства у Ф1.

Оце найкраща характеристика і ультимативний доказ спроможності цього двигуна, а не якісь розрахункові 86 коней..б
(O==[][]==O)

YuraDOC
Контактна інформація:

Повідомлення YuraDOC » Пон, 30 березня 2015, 20:34

Infernal One писав: ти маєш таку саму заготовку з 70-х і з шуби лізиш доказуючи, шо вона круче моєї заготовки.

Ну потроль мене адекватно, фактами, твердженнями відомих дюдей і т.д. І я нікуди не лізу, це у тебе конвульсії, в доказувпнні, що таз не гірше :D
Infernal One писав: типу уйді , з дорогі тварь, тобі до мене далеко
та ну, якщо я схочу таке сказати, то скажу прямо. Я всього лиш навів тобі факт, через який ти накрутився і зробив висновок у стилі ображеної блондинки...
(O==[][]==O)

Infernal One
Контактна інформація:

Повідомлення Infernal One » Пон, 30 березня 2015, 20:53

YuraDOC писав: А тобі щиро співчуваю, ввалити стільки лаве, часу, здоров'я і т.д. щоб просто отримати умовно-нормальне авто.
ти його мав (моє авто) чи хочаб бачив його ? Шо так авторитетно заявляєш про його "НОРМАЛЬНІСТЬ" чи "НЕНОРМАЛЬНІСТЬ" ????????????
YuraDOC писав: що ті всі маніпуляції проведені без толку, якщо порівнювати не з ТАЗом, а стоковим західним продуктом.
Дубль два: як ти оцінив про ""безтолковість" чи "толковість" "маніпуляцій" ? Не знаючи фактично нічого про мою машину. Також не знаючи про ходові якості наприклад 2106 Олексія чи 2103 Тараса ? ти їздив на тих авто шоб заявляти таке?
Порівняно з яким продуктом? Сучасний продукт тих хлопців не цікавить як і мене . Їх машини тому підтвердження як демонстрація свого відношення до "сучасного продукту"
власне шо той "сучасний", він і є "продукт" :facepalm Просто продукт. :facepalm
YuraDOC писав: ТАЗокласиці... щоб закрити двері з першого разу їх треба розігнати до другої космічної швидкості
це теж стосувалося ТАЗокласики в цілому чи конкретно моєї машини?
Ти закривав двері в моїй машині?
YuraDOC писав: Нєа, я за кермом не сплю! Ємінімальна впевненість, що мені голову капотом не відрубає, як у ТАЗі і діти як горобці не розлітатимуться з розірваного відра.
А це шо було за випад? Я був в ДТП в своїй машині , і ти розказуєш мені шо і де мені відрубає? :unsure %) Грохнувся так, шо мало не показалося, пассажир теж отримав , правда більше ніж я.
Знов про мою машину на основі конченого краштесту авторевю. :facepalm
Може БМВ 75 року в тому плані круче? ну повірю тільки після реалної демонстрації.
YuraDOC писав: моя Corsa 93-го по ціні і доступності запчастин не поступається ТАЗіку, а має 2 зірки Євро НКАП. і комфорту більше і не тарабанить як лушпайка.
То стосується моєї машини чи ні?
YuraDOC писав: А цінності моєму БМВ надає рідкісність та ексклюзивність на теренах пост-совка.
пафосу нємєряно :facepalm

Продовжувати? :ninja

Doktor
Ім'я:Ігор

Повідомлення Doktor » Пон, 30 березня 2015, 20:56

Infernal One, Ти забув уточнити що бмв не випускає модель 75 року до сьогодні :D
Пі по новому

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Пон, 30 березня 2015, 20:57

Москвич 412 ліпша заготовка. мотор пачті БМВ, стрємітєльний сілует, і ціна 250у.е..... 8-)
Impossible is Nothing

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей