Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Йосип писав: Просто мене вже [цензура] та тема
а ми нікому і нічого не навязуємо, ми констатуємо фактиЙосип писав: Kirik, Shpioner, бля не подобаєтся то іздіть на чому вам подобаєтся,але для чого навязувати комусь свої думки.Ну подобаєтся людині 2107 нех собі їздить.Ви як ті діти в садіку.Просто мене вже [цензура] та тема.Коли не зайдеш щось цікави почитати а тут [цензура] дальше інтерфал з Кіріком про жиги спорять.Модери та вже закрийти ту [цензура] тему.
А по друге Kirik, Shpioner, я вам про вигляд говорив а не про надійність і комфорт.Тому наприклад мені зовнішній вигляд 2107 більше подобаєтся чим малага чи навіть вольво.Але це мої погляди,і я вам їх ненавязую.
"ви не хочете поговорити про жигуль святійший?"Fobos писав: церкву жигулістів 7-го дня.
до чого тут малага і вольво? почитай будь ласка спочатку всю тему, а потім пробуй вступити в дискусіюЙосип писав: T5-R, якщо ця фотка в мою адресу,то я не казав що жигуль круче БМВ ,я говорив за вольво таке як Shpioner, і малагу.Це суто моя думка на рахунок зовнішнього вигляду,,і не більше.
виходить що так, тому що ти вступаєш в дискусію, не знаючи самого змісту дискусіїЙосип писав: Kirik, я шо ідіот щоб читати 49 сторінок бреду,
то і так ясно, і писати не треба.Shpioner писав: де Kirik тут про малагу щось писав?
таки написавKirik писав: вуйку, якшо ви туйво говорите шо моя "малЯнка" хуже того джігуля, ну то вуйку вибачЄйте, я ніц не можу вам перЄчЄти
в кожного свої подразники. Не печалься, Колись купиш собі Мерседес АМГShpioner писав: Коли бачу занижену жигу, з довбаним ксеноном в фарах, тоновану в хлам з ацьким пердаком, як у Саши Грей після зйомок - просто смішно, як пацани ще на такому катають... . То вже не виліковно
Жиги теж є дууже різніT5-R писав: десь так є, старе бмв трохи краще жиги
от коли буде шо писати, то і напишу.Kirik писав: ти навіть спеки свого двіжка боїшся написати привселюдно, бо там навіть до 100 коней не дотяне.
це була лише відповідь наDoktor писав: я щось не вїжаю нащо тут кидати занижені тази на діцках з вирівняними зазорами на сервісі і фарбою металік
треба було уточнити які саме Жигулі , а то власники цих Жигулів образилисяInfernal One писав: "машынка в доволе хорошем состояние, перебраная проводка, кузов поварен, но очень халатно покрашена, как жыгули."
Ну якшо купити за 4500 , то буде стан нової машини , заправляй та їдь. За ті гроші тоді ні про яке "свіже іно"Doktor писав: типу твоя позиція така що краще купити ваз за 4.500 ,вкласти в нього ще 1000 чи 2000,просидіти рік в гаражі щоб довести її для їзди ніж просто купити за ті гроші щось свіже але іно?
от спочатку купи, натягательKirik писав: піду куплю 1,6 зі сферичними камерами згоряння,і натяну твій жигулі як пити дати, і то стоковий двигун
мда... Відать інжової жиги ти ніколи не бачивKirik писав: бла, бла, бла, та мій скорпіо був екологічнніший за твій таз в рази, шо ти тут морозиш
но комент...Kirik писав: і основний атребут спІрт кара, барабани в червоний
теж на бемеве не хватає? багато?Kirik писав: та тут вже все давно давним вирішено, ти коли дивишся на свій жигуль, напевно одягаєш рожеві окуляри, і там замість шміьорки бмв шімьорка. то як в анекдтові:
-який в тебе автомобіль?
-шімьорка
-бмв?
-жигулі, жигулі шімьорка
Ай бравоAndrewK писав: До речі, якщо хто не в курсі, то пендоси не в стані вродити нормальну машину. Вони клепають таке саме гамно, як і москалі. Ну може хіба трохи краще за москальські. А ті їхні маслкари - ну може хіба капельку технологічніші за ЗІЛ-130
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей