На роботу пітиInfernal One писав: за твої чи шо? Хотів взяти відносно нову машину.
Взяв би і за 6000, якби абсолютно нова була в наявності. По тим цінам , ... пропозиції?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
На роботу пітиInfernal One писав: за твої чи шо? Хотів взяти відносно нову машину.
Взяв би і за 6000, якби абсолютно нова була в наявності. По тим цінам , ... пропозиції?
причому ти ніодної моєї машини не бачив, тому не говориInfernal One писав: а деякі намагаються купувати в 2015 році машини скажімо 80-х, при чому в просто ганебному стані , по принципу "нехай шрот зато іномарка".
Калісь звідки зпер?AndrewK писав: В психиатрии отрицание очевидных вещей является одним из симптомов психического расстройства. Так что стоит ли удивляться тому, что людей, ведущих себя подобным образом, считают не совсем нормальными? И если вы не хотите заработать себе репутацию «психа» — никогда не отрицайте того, что ясно как белый день.
На первый взгляд кажется, что эта рекомендация не имеет смысла. Но к сожалению, все мы в различные моменты своей жизни ведем себя как человек с психическим расстройством. Дело в том, что отрицание — это мощная психологическая защита. Только защищается человек не от окружающих, а от самого себя.
Например, широко распространено явление, когда заболевший смертельной болезнью (СПИДом или раком) отрицает этот факт, несмотря на боль и анализы. Ничего, кроме сожаления, это не вызывает.
Бывает, что человек совершает такие вещи, которые не вписываются в его картину «нормальности», — и тогда он начинает это отрицать, хотя все свидетели говорят против него. Кстати, речь не всегда идет о преступлениях. Ведь у каждого из нас свои понятия о благовоспитанности — и если вдруг нам доведется переступить через эти понятия (сознательно или по неосторожности), нам легче будет отречься от своего поступка, чем признать его. Но признавать все-таки надо.
И не бойтесь, что своим признанием вы уроните себя в глазах окружающих. Вы просто покажете себя человеком, который берет на себя ответственность за любые свои слова и поступки. А это совсем нередко способствует созданию хорошей репутации.
Поясни як наявність більш потужної версії е10, визначає її як щось особливе? Якшо ти більше котіруєш бемеве е10, то це не робить її особливою. Це такий самий маленький німецький запорожець 70 року, просто з більш потужним дирчиком, ніж наприклад в тебе.YuraDOC писав: ти геть неадекватний? Ти сам узявся порівнювати Е10 з жигланами! Ти сам, після того коли тебе тикнули носом у 105-ти сильну стокову версію, приплів сюди тупо закорчовану Брундзою жигу!
не .YuraDOC писав: Що і треба було довести. Я тобі не про це казав!?
YuraDOC писав: убогого автопрому
глянь сюди.YuraDOC писав: Порівнюй ТАЗ з тодішніми шкодами, Полонезами чи Юго і рештою убогого автопрому країн варшавського договору.
ти мою теж не бачив (хіба шо візуально) . Керуєшся ти так само стереотипами і на основі цього складаєш думку про мою машину і про такі ж машини.Kirik писав: причому ти ніодної моєї машини не бачив, тому не говори
"что и требовалось доказать"Kirik писав: але ніодна не гавноТаз
аналогічно, доки будуть такі люди дірявий шрот зі всієї Европи буде засмічувати повітря, звалища і пункти прийому металу будуть процвітати.Kirik писав: , доки будуть отакі люди, доти в нас жигулі будуть в попиті
не , ти не алень , ти просто ВРХ, яке ше не визначилося з тим шо йому потрібно , тому не може зрозуміти "як це так"??? "Як так може подобатися старенький Фіат "??Kirik писав: розробки кінця 50-х. я ж не алень шоб 50-літню машину купити за 4к
Infernal One писав: багато старших людей їздило на 01-07 , ніхто з них не сказав мені , шо то була і є погана машина , навіть маючи машини далеко за 100 штук НЕ гривень.
Infernal One писав: ти мою теж не бачив (хіба шо візуально) . Керуєшся ти так само стереотипами і на основі цього складаєш думку про мою машину і про такі ж машини.
та тут вже все давно давним вирішено, ти коли дивишся на свій жигуль, напевно одягаєш рожеві окуляри, і там замість шміьорки бмв шімьорка. то як в анекдтові:Infernal One писав: "что и требовалось доказать"
гавно чи не гавно , це точно не тобі вирішувати.
Infernal One писав: аналогічно, доки будуть такі люди дірявий шрот зі всієї Европи буде засмічувати повітря, звалища і пункти прийому металу будуть процвітати.
Соррі, любязність за любязність
я просто процитую це тутInfernal One писав: не , ти не алень , ти просто ВРХ, яке ше не визначилося з тим шо йому потрібно , тому не може зрозуміти "як це так"??? "Як так може подобатися старенький Фіат "??
В німців запорожець це трабант, гольф то жигуль. А БМВ трошки вище... в СССР еквіваленту БМВ нажаль не було. Та й гольфу теж. Була одна волга і то вкрадений проект. Заміть, в СРСР жодний автомобіль не обійшовся без закордонної розробки. Волгу вкрали, жигуля зробили для москалів італійці, і ті його клєпали 40 років, бо до нічого кращого їхній мозок не міг додуматися. А в москвичі скопіювали двигун БМВ... і то не вийшло.Infernal One писав: Це такий самий маленький німецький запорожець 70 року, просто з більш потужним дирчиком, ніж наприклад в тебе.
Стокова машина в 60-х мала більше потужності ніж твій "заряджений" гробік в 2015-му... як обідно.Infernal One писав: Практичне значення цивільної машини в 70 році з 105 сильним двигуном? Змагатися з троллейбусами і маршрутками ?
десь так є, старе бмв трохи краще жигиaxel писав: жигуль. А БМВ трошки вище
Ти про Porsche 911?Йосип писав: то побачив б що майже у всіх іномарок супорта покрашенні також в червоний колір,при чому з заводу
а до чого тут малага? я десь вище шось сказав про свою малагу? з заводу в червоний колірЙосип писав: Kirik, ти вже задовбав тоже тою малагою ,та вона вигляд має гірший ніж той жигуль.Чим тобі та 2107 не вгодила?Я б не сказав що вона щось сильно зарагулена.Ну і що що червоні барабани?Як би ти звернув увагу троха дальше свої малаги то побачив б що майже у всіх іномарок супорта покрашенні також в червоний колір,при чому з заводу
Йосип писав: майже у всіх іномарок супорта покрашенні також в червоний колір,при чому з заводу
Йосип писав: вона вигляд має гірший ніж той жигуль.Чим тобі та 2107 не вгодила?Я б не сказав що вона щось сильно зарагулена.Ну і що що червоні барабани?Як би ти звернув увагу троха дальше свої малаги
YuraDOC писав: а барабани це "Мєрзость"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей