Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Инна Доцяк писав:Я на Wog або Socar стараюсь, для мене якість і безпека важливіші... З досвіду - після вимушених 10 л на АНП довелось повністю масло міняти, і це я ще легко відбула (((
Ростислав Гудь писав:Ростислав Гудь Я на укрнафта/анп катаю вже півтора року - проблем жодних) Сокар - хороша бензина, ВоҐ - промивка паливної, що замерзла при -10 (не ББС, особистий досвід). Масло міняти через бензин, це як, вибачте?
Dima Lakiza писав: А причому заправка бензину до заміни мастила?
Инна Доцяк писав: Відповідаю, хоча й вважаю вже цю дискусію завершеною. Про масло пояснюю: заправивши буквально 10 л якоїсь незрозумілої рідини, яку на АНП називають бензином, авто різко почало їхати максимум 40 км/год при обертах 3500-4000. До наступної заправки приблизно за 50 км була вимушена так їхати. Масло просто вигоріло. Про безпеку вже й не говорю: пішла на обгін, не знаючи про таку "особливість". В результаті - аварійна ситуація і oil low, хоча до планової заміни ще було тисяч 7 ((( Після завправки на трасі на Wog ( в жодному разі нікого не рекдамую) поїхали нормально. От і робіть висновки.
Ростислав Гудь писав:Та ніхто не дискутував насправді) Хоча можна було б. Мені, наприклад, важко уявити, як могло настільки "вигоріти" масло на справному ДВЗ. Навіть при дуже поганому бензині.
Mykola Kudlyk писав:Інна, в тебе щось машиною а не бенза. І зрештою енерджі нориальна річ
Инна Доцяк писав:З машиною у мене все ок, перед тою сумнозвісною поїздкою проходила ТО. Інакше як фіговою бензою швидкість 40 при шалених обертах пояснити не можу, при тому що коли вже в баці розбавилось якісним бензином - машина полетіла. А до того 50 км як на ручнику))) Та й на авторизованому сервісі навряд чи щось би "розказували"... Зрештою я залишаюсь при своїй думці в плані якості і безпеки, і перестаю оффтопити. Всім добра)
Mykola Kudlyk писав: Моя вам Інна порада замість того щоб переживати за офтоп і тведо стояти на одній не вашій думці, поповність свої знання з альтернативних джерел. Бо те що вам розказали це бздура
Инна Доцяк писав: Mykola Kudlyk, Миколо, я нібито порад тут не просила... тим більше у незнайомих мені людей, в компетентності яких я зовсім не впевнена! заправляйтесь хоч водою, хоч козячою мочею, мені все-рівно! Беріть пасажирів, возіть їх куди завгодно, а заодно доплачуйте, щоб Ваші "бздури" послухали! Я висловила свою думку, аргументувала її, зі мною багато людей згідні, а Ви чомусь починаєте непотрібну дискусію стосовно технічного стану мого авто)) Чи Ви може автомеханік, а я не в курсі?))) ще раз: вважаю дискусію безтолковою і "всім добра"!
С точки зрения физики в физике нет термина "без" [emoji38] [emoji38] Єсть определенное значение в единицах измерения .Black писав:С точки зрения физики, идеальная женщина - женщина без сопротивления.
А шо тут такого - відомо, що "рибу, птицю, котлетицю береться руками."cdrom писав:У якій руці повинен тримати виделку джентльмен, якщо в правій він тримає котлету?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей