Загальні питання по обслуговуванню та ремонту авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Ремонт радіатора кондиціонера
AVP_6
Ім'я:Антон
Стать:чоловік
Дякував (ла): 7 рази
Подякували: 20 рази
Контактна інформація:
Re: Ремонт радіатора кондиціонера

Повідомлення AVP_6 » Вів, 03 лютого 2015, 21:23

САХАР писав: У тебя на машине проверяли а проверить снятый они не могут.
так як на машині??? ясно шо знятий як би я до них на машині з пробитим радіатором доїхав? в мене тосол вилився за 3 секунди весь ше в наварії і я евакуатором завіз на сервіс а потім радіатор поніс туда паяти
але я ше раз кажу шо не знаю чи там краще чи гірше бо не мав з чим порівнювати ;)

САХАР
Ім'я:А
Дякував (ла): 11 рази
Подякували: 102 рази

Повідомлення САХАР » Вів, 03 лютого 2015, 23:34

AVP_6 писав:
САХАР писав: У тебя на машине проверяли а проверить снятый они не могут.
так як на машині??? ясно шо знятий як би я до них на машині з пробитим радіатором доїхав? в мене тосол вилився за 3 секунди весь ше в наварії і я евакуатором завіз на сервіс а потім радіатор поніс туда паяти
але я ше раз кажу шо не знаю чи там краще чи гірше бо не мав з чим порівнювати ;)
А-радиатор охлаждения.А мы говорим про кондиционера-там такое давление внутри что при маленькой дырочке выйдет фреон.
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG

jackjo
Ім'я:Іван
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення jackjo » Чет, 26 березня 2015, 23:03

Врешті не прийшлось нічо варити. Виявився добрим той що купив б/у до того. На клімат комфорті так були провіриили шо сказали брати новий компресор і радіатор, осушитель, шо при теперішніх цінах дорівнює 10 тис грн. Врешті за довгий час зміг вибратись на автоклімат в рясне. все провірили, сказали на 80/90% вони робочі, проблема в електроніці. Послали до електрика, дали номер, поїхав. Електрик знайшов просту помилку, яку вибило після того як колись витік фреон. Він її стер і оляля, почав дути холод. Вернувся на автоклімат, дозаправили і поїхав я додому зі справним кондюком

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей