Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Бензин Е95S, шо за ге?
- CAT
- Ім'я:Данило
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
MAECTP0, Ну він ітак змішаний вже, в ньому 40% тільки спирту. Мішати для інжектора з компом добре, щоб комп адаптувався потрохи. А запалення не раніше, а пізніше мабуть треба, бо цей бензин стійкіший до детонації, і жикльор більший походу ставити, але то вже по ситуації дивитись.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
Re: Бензин Е95S, шо за ге?
я про те щоб спирт одразу срань з паливної кусками не погнав а по трохи мив. тому й мішати із звичайним 95. чи не так.CAT писав: Ну він ітак змішаний вже, в ньому 40% тільки спирту. Мішати для інжектора з компом добре, щоб комп адаптувався потрохи
зрозумів.CAT писав: і жикльор більший походу ставити
от питання. якщо воно збільшує розхід то де економія на ціні? чи та різниця перекривається й при збільшеній витраті? 17,70 проти 19,50.
Розхід має піднятись не більше 9% щоб була економія. тобто з 9-ти літрів до максимум 9,8л/100км.
Чи хтось зауважив як піднявся розхід?
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- DBF
- Ім'я:Святослав
- Контактна інформація:
В мене вже не піднімається, на початках було на 1л більше ніж 92!MAECTP0 писав: Чи хтось зауважив як піднявся розхід?
Машины делятся на валящие и стиральные.
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
раніше на 3-5 градусів . розхід можна зробити такий самий як на бензиніCAT писав: А запалення не раніше, а пізніше мабуть треба, бо цей бензин стійкіший до детонації,
TURBO -POWER
- andriy320e30
- Контактна інформація:
MAECTP0, навіщо в жигуля то лити ради економії .краще 92-80 бензин .той бензин лиється кому треба 98 а нема грошей) .або для прочистки паливної,економія там сумнівна
TURBO -POWER
- CAT
- Контактна інформація:
в мене розхід ідентичний звичайному 95му, попробую ще в карбюраторного гольфа його залию, побачу шо буде)))
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
та на ньому жигулятко тупить то піпець...andriy320e30 писав: краще 92-80 бензин
ще "за совка" порівнювали 93 і 76. 400км на 76 чуть не весь бак, на 93 3/4(2/3). Ще тоді вирішили не економити на дешевшій бензі
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- CAT
- Контактна інформація:
Отже, звернувся я до VAGа по питанні використання даного пального. І чесно кажучи трошки в шоці з відповіді яку отримав. Навіть не знаю, що і думати... Але все по порядку.
Вирішив спочатку написати в головну штаб квартиру Фольксвагена у Вольфсбурзі. Сформував лист, відправив. Ці хлопці оперативні тому відповіли мені через день і повідомили, що дуже раді, що я вибрав Ваген, що я звернувся до них, бла бла бла, але нажаль вони не мають часу займатись запитами зі всього світу і що мій лист буде переправлений в компанію Порше Україна, яка розгляне моє питання і звяжеться зімною найближчим часом.
Після цього пройшло два тижні і ні слуху ні духу... Я схарився і написав сам напряму в Порше Україна, форварднувши їм відповідь від штаб квартири. Там два дні морозились, а потім передзвонили мені і наговорили дивних речей приблизно наступного змісту:
- Ми не рекомендуємо лити в ваш автомобіль пальне з 40% вмістом спирту оскільки цей двигун не розрахований на таке пальне.
- Чому?
- В такого пального інша детонація (!!!) ніж у звичайного і буде створюватись нагар (!!!) на деталях двигуна, а з часом двигун буде сильно зношуватись. Допускається використання тільки пального з вмістом спирту до 5% (добавлю від себе, хто не знав, в нас майже весь бензин на АЗС має 5% спирту бо це передбачено законодавством введеним два роки тому).
- Але ж в багатьох країнах світу їздять на пальному з вмістом біоетанолу навіть до 95%! В них інші машини Вольксваген з іншими моторами?
- В яких наприклад?
- Ну в Бразілії, там все пальне 95% етанолу
- ))) Бразілія то інша справа, там все по іншому (???)
- Ну а в Європі, в США, там інші автомобілі?
- Так там автомобілі з іншими налаштуваннями які пристосовані до використання біоетанолу. Ми такі в Україну не завозимо бо на них немає попиту і насправді економія сумнівна (цікаво чому? 200 грн на одному баці то сумнівна економія?)
От такий діалог. З нього я зрозумів, що вони самі нічого не знають, бо наговорили мені дивних речей. Тема далі не розкрита, і доречі хитро з їхнього боку не давати відповідь в письмовій формі, а дзвонити і говорити, щоб я не міг потім копіпейстнути їхні непереконливі аргументи....
Вирішив спочатку написати в головну штаб квартиру Фольксвагена у Вольфсбурзі. Сформував лист, відправив. Ці хлопці оперативні тому відповіли мені через день і повідомили, що дуже раді, що я вибрав Ваген, що я звернувся до них, бла бла бла, але нажаль вони не мають часу займатись запитами зі всього світу і що мій лист буде переправлений в компанію Порше Україна, яка розгляне моє питання і звяжеться зімною найближчим часом.
Після цього пройшло два тижні і ні слуху ні духу... Я схарився і написав сам напряму в Порше Україна, форварднувши їм відповідь від штаб квартири. Там два дні морозились, а потім передзвонили мені і наговорили дивних речей приблизно наступного змісту:
- Ми не рекомендуємо лити в ваш автомобіль пальне з 40% вмістом спирту оскільки цей двигун не розрахований на таке пальне.
- Чому?
- В такого пального інша детонація (!!!) ніж у звичайного і буде створюватись нагар (!!!) на деталях двигуна, а з часом двигун буде сильно зношуватись. Допускається використання тільки пального з вмістом спирту до 5% (добавлю від себе, хто не знав, в нас майже весь бензин на АЗС має 5% спирту бо це передбачено законодавством введеним два роки тому).
- Але ж в багатьох країнах світу їздять на пальному з вмістом біоетанолу навіть до 95%! В них інші машини Вольксваген з іншими моторами?
- В яких наприклад?
- Ну в Бразілії, там все пальне 95% етанолу
- ))) Бразілія то інша справа, там все по іншому (???)
- Ну а в Європі, в США, там інші автомобілі?
- Так там автомобілі з іншими налаштуваннями які пристосовані до використання біоетанолу. Ми такі в Україну не завозимо бо на них немає попиту і насправді економія сумнівна (цікаво чому? 200 грн на одному баці то сумнівна економія?)
От такий діалог. З нього я зрозумів, що вони самі нічого не знають, бо наговорили мені дивних речей. Тема далі не розкрита, і доречі хитро з їхнього боку не давати відповідь в письмовій формі, а дзвонити і говорити, щоб я не міг потім копіпейстнути їхні непереконливі аргументи....
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
CAT, пиши знову, поки не дадуть оф відповіді.....будуть морозитись, але добивай. цікаво знати оф позицію автовиробника та дилера.....
Impossible is Nothing
- Romko
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 29 рази
Андрій не пиши такого, бо ще ті, що лиють в свої тазіки 98й або 100й подумають що вони лохи і почнуть заливати спірітус - бо він дешевшийandriy320e30 писав: той бензин лиється кому треба 98 а нема грошей)

CAT, ти хочеш офф відповіді від ВАГа для того, щоб як втикне мотор мати щось їм притикнути?
тут багато цікавого можеш почерпнути http://vlasti.net/news/139894
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Товариші скептики, мені потрібні факти! Я скажу від себе, вже 2ий місяць їжджу на міксі 95 з сокару та на E95S і якихось змін в поведінці двигуна не помітив, повірте, я не теоретик, я практик і дуже скурпульозно відношусь до стану автомобіля і найбільше уваги приділяю двигуну і ще й маю непоганий музичний слух
Недавно на аллегро побачив ціну свого двигуна, після того вирішив, що можу експерементувати як завгодно
Наразі експеримент не додав потужності і не забрав, не збільшив розхід, не змінив показники і стабільність ХХ, не вплинув на заведення авто, але суттєво зменшив витрати на пальне.

Ford?
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
Пробуй лити онлі 95s
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- Romko
дісно - попробуй лити тільки 95s хоча б з місяць часу - і відпишись по результатам такої економіїFobos писав: Товариші скептики, мені потрібні факти!

- andriy320e30
- Контактна інформація:
попробуй .і цікаво який розхід буде ,теоретично мав би збільшитись на +-10%t309 писав: Пробуй лити онлі 95s
TURBO -POWER
- CAT
- Контактна інформація:
Це людина два роки їздить на 2 літровому Гольфі мк3. Причому перед тим як почати його використовувати він міняв мотор...Два года езжу на бензине 95Е от БРСМ. Иногда заправляюсь тем же бензином, только на КЛО. Никакой разницы в расходе не увидел. Как было от 6 до 12 л/100 км, так и осталось. На динамику, тоже не повлияло. На выходные ездил на дачу, разогнал до 195 км/час. Был немного удивлен, так как машине уже двадцать с лишним лет, и такой прыти не ожидал.
Это для справки. Пробег 250 тысяч по прибору. Двигатель тоже менял два года назад. Сколько у него пробега, сам Господь не знает. Масло использую только синтетику. Месяц назад залил 5W40 Castrol Titanium Edge.
Вот такие вот дела. Никого не агитирую, просто делюсь своим опытом.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Romko
CAT, ну може ти мені поясниш, як може нормально їхати на тому паливі авто, блок управління, якого розрахований під суміш 1:15 і система зворотнього звязку по лямбда контролю під кількість кисню у вихлопі, що виділяється при горінні бензину?, якщо спиртовий бензин:
1)
так що мішай пів на пів і слідкуй за поведінкою авто
1)
2)Для сгорания одной весовой части спирта требуется 6,5-8,4 весовых частей воздуха
на то що:этиловый спирт при горении выделяет в два раза меньше тепла, из-за меньшего в его составе количества углерода.
можна вже забитиЕдва ли не самым важным показателем спиртового топлива является его коррозионная активность. Причиной тому является известный химии факт, что спирт — сильный органический растворитель и активно разъедает резиновые и пластиковые детали топливной системы.

так що мішай пів на пів і слідкуй за поведінкою авто

- andriy320e30
- Контактна інформація:
ти не правий ,лямбда зонд не міряє суміш,а міряє залишок кисню .тобто лямда 1 то стехіометрія ,а стехіометрія нашої суміші в районі 13.5 до 1 ,.тобто комп буде коректувати суміш до лямбди 1 тобто до 13.5 .розхід полюбому має бути на 10% більшийRomko писав: 1:15
TURBO -POWER
- Romko
andriy320e30, та [цензура] 1 до 14(13.5) чи 1 до 15 - я приблизно написав... і де я писав що лямбда міряє суміш?
тому от такі пости "немає різниці між звичним і спиртовим", "їде краще" і т.д. - без перепрошивки блоку то все казочки діда Панаса

при згорянні спирту в вихлопі буде менше кисню і лямбда буде заставляти бензиновий блок багатити суміш - підганяти під стехіометрію - от тобі і розхід +15-20% ... в т309 від їзди суто на тому бензі блок дуріє від того що думає, що суміш бідна і переходить в аварійний режим і заганяє довготермінову коррекцію в +25система зворотнього звязку по лямбда контролю під кількість кисню у вихлопі

тому от такі пости "немає різниці між звичним і спиртовим", "їде краще" і т.д. - без перепрошивки блоку то все казочки діда Панаса

- Romko
пля та лийте що хочете - в мене взагалі ГБО і мені [цензура]...
-12 грн на літрі , тепер не парюсь з розходами і т.д.
при тому суміш на газу можна налаштувати від А до Я
-12 грн на літрі , тепер не парюсь з розходами і т.д.

при тому суміш на газу можна налаштувати від А до Я

- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
Підтверджую, поки я палив ту бензу у вебасті все було ок, але як тільки вирішив перенастройіти гбо почалась така фігня, бензиновому блоку рвало кришу шо піпец, газовому ще більше
https://goo.gl/TcJrkr
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей