Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Де поставити ГБО у ЛЬвові?
- Петро
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Я завжди заправлю газ на ВОГ,хоча знайомий казав і не один шо ліпше на ОККО заправити.Нині ше залив на ВОГ,потім попробую на ОККО залити
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- Yura_EX
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Де поставити ГБО у ЛЬвові?
Який з редукторів КМЕ на 109 к.с. ставити краще?
KME Tur?
KME Tur?
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
Romko, короч вник трошки глибше, у мене стоїть БРЦшний МАП штатно, і всетаки жовті форсунки, пробував настроїти з нуля, все як книжка пише, крім відкритого циклу(дусиця при прогазовці, типу як троїти починає в першу секунду так і раньше було, але не так жостко доречі пробував якщо виставити обєм 3.5 то якраз і виходить не так жостко так що вони то не просто так зробили), його можна настроїти як я зрозумів лише з підключеною лямбдою, а вона відключена + RPM теж відключений завтра буду і те і те підключати, я тільки не поняв брц підтримує 2 лямбди це типу дві як у мене на V6 чи це дві типу як одна до ката, а друга після? у мене доречі взагалі 4 лямбди але кат вирізаний, в процесі настройки знайшов причину дикого розходу, після того як бензиновий комп викидає помилки по задніх лямбдах він [цензура] починає ігнорити покази лямбд і включає +25% корекцію походу прийдется ставити емулятор задніх лямбд
відкритий цикл так сяк вилічився корекцією ТІР-in +90% ))))) це той параметр який як правило тре опускати в мінуса якого х так виходить я хз.
а і ще підключив по к-лінії до бензинового блока, зручно!!!

відкритий цикл так сяк вилічився корекцією ТІР-in +90% ))))) це той параметр який як правило тре опускати в мінуса якого х так виходить я хз.
а і ще підключив по к-лінії до бензинового блока, зручно!!!
Востаннє редагувалось Вів, 24 березня 2015, 22:15 користувачем t309, всього редагувалось 3 разів.
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
-
- Дякував (ла): 3 рази
Я так понял переходиш на бенз? 

- Romko
- Ім'я:Роман
- Подякували: 29 рази
t309, дай фото свого блока BRC, і фото МАП, можна в приват - скажу що до чого...
форсунки в тебе повинні бути жовті - в тебе 200к.с., - оранжевих явно не вистарчить
- редуктор який? цегла? чи Genius MB 1500? якщо 2й то його може бути малувато... трубка надіюсь всюди 8ка?
лямбду підключай тільки одну до ката,(в розумінні в брц - то одна до ката, 2га -після) RPM - до сигнального ДПКВ, - потім відкалібруєш його... лямбда в відкритому циклі - тільки для візуалізації - але без її показів - нормально не настроїш...
форсунки в тебе повинні бути жовті - в тебе 200к.с., - оранжевих явно не вистарчить

лямбду підключай тільки одну до ката,(в розумінні в брц - то одна до ката, 2га -після) RPM - до сигнального ДПКВ, - потім відкалібруєш його... лямбда в відкритому циклі - тільки для візуалізації - але без її показів - нормально не настроїш...
- Romko
t309, значить в тебе plug&drive
+90 це повний пе...
відкритий цикл - краще відключи поки ...
ну і перед тим як щось настроювати в гбо - треба щоб на бензині все ідеально працювало
... підключись елм-кою через Скан Мастер, наприклад, і глянь, які корекції в тебе на бензі (перед тим обнули бенз. блок і поїзди трохи на бензі)..
слідкую за короткотерміновою корекцією у всіх режимах ну і відповідно скільки довга виходить глянь...
+90 це повний пе...

ну і перед тим як щось настроювати в гбо - треба щоб на бензині все ідеально працювало

слідкую за короткотерміновою корекцією у всіх режимах ну і відповідно скільки довга виходить глянь...
- t309
- Контактна інформація:
редуктор цегла, всюди 8
мож тоді підключити 2 одну до ката другу місля ну і яку брати ту куда вилітає потік з першого циліндра-прешої форсунки чи там пофіг? якось не по феншую, точно не можна підключити 2 до ката?

мож тоді підключити 2 одну до ката другу місля ну і яку брати ту куда вилітає потік з першого циліндра-прешої форсунки чи там пофіг? якось не по феншую, точно не можна підключити 2 до ката?

- t309
- Контактна інформація:
Romko, на бензі все ок крім задніх лямбд, але помилка по них вилітає дуже рідко, так "плуг", як його відключиш якщо на ній так їздити неможливо ))))
і ще я щось не бачив VSR в прозі
і ще я щось не бачив VSR в прозі
- Romko
t309, розумієш "битуєт мнениє"
, що для БРС [цензура] ті лямбди, сигнал RPM і т.д. - для настройки достатньо МАП і підключити провід до +12 після запалення все
-лямбди, сигнал по к-лінії, РПМ - то все для настройщика - для візуалізації даних...
машина має їздити ідеально без всяких відкритих циклів, корекцій ТІП ін і т.д - якщо в тебе після автокалібрації і корекції в режипі "gear" - є проблеми в їзді то тре копати далі - відкрий закладку Візуалізація даних - і дивись тиск газу і дельта P параметр - скільки на ХХ скільки при прогазовці - може в тебе тиск просідає при навантаженнях -коротше задзвони завтра бо довго писати

машина має їздити ідеально без всяких відкритих циклів, корекцій ТІП ін і т.д - якщо в тебе після автокалібрації і корекції в режипі "gear" - є проблеми в їзді то тре копати далі - відкрий закладку Візуалізація даних - і дивись тиск газу і дельта P параметр - скільки на ХХ скільки при прогазовці - може в тебе тиск просідає при навантаженнях -коротше задзвони завтра бо довго писати

- t309
- Контактна інформація:
Romko, я знаю тож форумів начитався, але як мінімум RPM думаю потрібен, наприклад примусовий холостий коли вприск виключаєтся наприклад, або всякі там довприски, хоча хз чи в мене бензиновий блок щось там довприскує, ОБД чисто для наглядності для настройщика то 100%, а от лямбда думаю при авто настройці таки використовуєтся, а навіть якщо ні то відкритий цикл без неї не настроїш, а варто (бо збагачена суміш на бензі і на газі дійсно поводять себе по різному!!!!!
- Romko
t309, якщо є МАП RPM не потрібен - я не тільки начитався, я вже викатав певно пля 2 балони газу і більше пів бака бензи тільки з тими експериментами

доречі на настройку відкритого циклу мені пішло пів дня і то ще є нюанси
зніми спочатку корекції на бензі, так як я писав - а потім можна братися за настройку газу
- то що вона нормально їде на бензі ще нічого не означає

доречі на настройку відкритого циклу мені пішло пів дня і то ще є нюанси

зніми спочатку корекції на бензі, так як я писав - а потім можна братися за настройку газу

- Romko
t309, ну і головне забув: засверловку колектора хоть нормально зробили? довжина шлангів?
- t309
- Контактна інформація:
Romko, хочеш сказати пін обороти хаває по коливанню тиску у впускному?
ок покатаю завтра на бензі зніму покази, от тільки бенз в мене 95s )))
я довжину вкорочував, але всеодно відносно довгі десь в районі 15см засверловка вроді ок, я зробив у себе на лянчі краще, але і тут терпимо.
є ще одна дивна фігня покази мап 450 на холостих хоча вроді як переважно в неті пишуть 300-330
ок покатаю завтра на бензі зніму покази, от тільки бенз в мене 95s )))
я довжину вкорочував, але всеодно відносно довгі десь в районі 15см засверловка вроді ок, я зробив у себе на лянчі краще, але і тут терпимо.
є ще одна дивна фігня покази мап 450 на холостих хоча вроді як переважно в неті пишуть 300-330
- Romko
t309, пін обороти люблять ще підключати до катушки одного з циліндрів -він у тебе точно в повітрі висить?
- t309
- Контактна інформація:
Romko, хз в дротах не рився ще, він в прозі виключений, а коли включаю його в прозі то нічо пусто.
- Romko
херово - подібно на підсоси повітря, або неправильно виставлений ГРМ, його хоть попередній власник по кондукторам ставив?t309 писав: є ще одна дивна фігня покази мап 450 на холостих хоча вроді як переважно в неті пишуть 300-330
- t309
- Контактна інформація:
Romko, а хз хто там і як його ставив, теоретично там голови робили так що мали б ставити по контукторах, я навіть точн оне знаю коли його міняли )))
- sheva_lviv
- Ім'я:Юра
- Подякували: 3 рази
Вставлю свої 5 копійок, в мене також були покази МАПу 35-36, казали або ремінь виставлений не по міткам, або підсос, або з клапанами проблєм, виявилось що жажаті три випускні клапани. Після регулювання клапанів, МАП вернувся в 31-32
Можливо мап грязний і дає не правдиві покази???
Вся причина розходу у тому що мап бачить збільшену нагрузку на мотор і подає більше паліва на всьому проміжку, від ХХ до 6000.
Можливо мап грязний і дає не правдиві покази???
Вся причина розходу у тому що мап бачить збільшену нагрузку на мотор і подає більше паліва на всьому проміжку, від ХХ до 6000.
- Romko
sheva_lviv, в нього навпаки бідна суміш тому корекції лізуть серйозно в "+"... - якраз може і через підсоси повітря, а може і через ГРМ...
МАП у нього БРСшний - а на моторі стоїть розходомір
..
чекаємо лог на бензі...
П.С. у мене на ХХ 295-300 мбар
МАП у нього БРСшний - а на моторі стоїть розходомір

чекаємо лог на бензі...
П.С. у мене на ХХ 295-300 мбар
- t309
- Контактна інформація:
лога ще нема, але швидка корекція при тапці в пол на бензі таки 90%+ )))
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей