Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
-
- Ім'я:Ігор
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
veresen, Чим правельні? Тим що селянин злий що я за 1000 уо купив омегу а він копейку?
наше хохло бидло завжди найде привід позавидувати
наше хохло бидло завжди найде привід позавидувати
Пі по новому
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Re: Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
+1, як голому сальоний агурєц!BOXER писав:до сраки ті 5/10/30/90/100500 днів, то все відстрочка... треба глобальніше міняти законодавство. а то як анальгін від раку. вічно мутки якісь пробують поклєїти. треба або так, або так. або забираєте всі ті кончені мита, або нє. а оті зазори в законах для якихось регіонів, для якихось прикордонних регіонів, до сраки то. то не шлях до Європи і цивілізації.
з одної сторони - добре, можна буде тим, хто працює в Польщі - нормально додому змотатись...
з іншої сторони - погано, бо ну його в качель, бо буде ще в триста раз більше авто-корит-недобитків вартістю півтора тищі...
-
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 2 рази
Doktor, з таким підходом як в тебе, то можна все життя їздити на опелі за 1000 і на пенсії розказувати онукам, як ти всіх наіпав...
-
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 63 рази
АБо їздити на жигулі чи тавролеті всьо життя і розказувати внукам який ти чесний і розумнийEnter писав: Doktor, з таким підходом як в тебе, то можна все життя їздити на опелі за 1000 і на пенсії розказувати онукам, як ти всіх наіпав..

-
- Ім'я:Ігор
andreyclk, + 100 і казати що всі на польських бляхах машини то шроти, не то шо моя таврія яку я чесно ремонтую після кожної поїздки 

Пі по новому
- RomaAE
- Ім'я:Roman
- Номер:АААЕЕЕ)
Всім привіт.
Зразу перепрошую, що піднімаю цю вічну тему.
Хочу почути хто що знає про перетин кордону раз у рік??
Бо от таких оголошень вистачає: http://auto.ria.com/auto_honda_civic_15479253.html
Реально, ні? Розвод?
Дякую.
Зразу перепрошую, що піднімаю цю вічну тему.
Хочу почути хто що знає про перетин кордону раз у рік??
Бо от таких оголошень вистачає: http://auto.ria.com/auto_honda_civic_15479253.html
Реально, ні? Розвод?
Дякую.
Cучасні авто на пару-трійку років, а раніше створювали легенди, від погляду на які дух перехоплює.©
- AVP_6
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 20 рази
- Контактна інформація:
так подзвони до них вони тобі розкажуть як то робиться чи заїдь до них в офісRomaAE писав: Реально, ні? Розвод?
але будь готовий до того що ця
це ще + овер 1к долПомочь с оформлением документов на 365 дней.
- myzikk
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 14 рази
і я піднімлю тему )
Говорив з людиної яка їздить на естонських номерах, виїжає раз в 3 місяці, їздить з довідкою з сервісу. Проблем немав ніколи, має декілька машин
Я так розумію та схема, ще працює
Говорив з людиної яка їздить на естонських номерах, виїжає раз в 3 місяці, їздить з довідкою з сервісу. Проблем немав ніколи, має декілька машин

- AVP_6
- Контактна інформація:
по Львову?myzikk писав: їздить на естонських номерах
- myzikk
Звісно, має пасат б3 і ауді а4. Перша зайшла раніше ще як на рік можна була, друга зайшла на 5 днів, але їздить на довідці при виїзді митникам довідку здає.AVP_6 писав:по Львову?myzikk писав: їздить на естонських номерах

- AVP_6
- Контактна інформація:
і шо нема тої фішки з зупинянням на кожному посту для перевірки чи все добре з доками? (я розумію шо доки офіційні але ж даі не поліниться зупинити це і перевірити)myzikk писав: Звісно, має пасат б3 і ауді а4. Перша зайшла раніше ще як на рік можна була, друга зайшла на 5 днів, але їздить на довідці при виїзді митникам довідку здає.
- HacK
- Ім'я:HacK
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 30 рази
а що даі? даі тільки може доки звірити, а чи виїжаєш ти кожних 5 днів чи катаєшся пару місяців, до них то відношення не має.. то інші служби то перевіряють 

- myzikk
правильно підмітив, це діло митників і даі немає до цього ніякого відношення.HacK писав:а що даі? даі тільки може доки звірити, а чи виїжаєш ти кожних 5 днів чи катаєшся пару місяців, до них то відношення не має.. то інші служби то перевіряють

- AVP_6
- Контактна інформація:
я не говорю про то шо вони можуть, я не говорю про якісь штрафи чи шось тому подібне - я говорю про сам факт зупинки (безпричинний).HacK писав: а що даі? даі тільки може доки звірити, а чи виїжаєш ти кожних 5 днів чи катаєшся пару місяців, до них то відношення не має.. то інші служби то перевіряють
- Vasiliyyy
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 276 рази
- Подякували: 91 рази
AVP_6, нема такого. я за рік часу спілкувався з ДАІшниками 4 рази: два з них на об'їздній у Жовкві (але доки їх не цікавили - заглянули що їду порожній і відпустили), 1 раз на Галицькому перехресті зупинили-перевірили доки-поїхав далі. Лише на четвертий раз ДАІшник питав коли в'їхав, і то під час розмови, коли оформляв на мене в машині протокол за порушення правил паркування.
- AVP_6
- Контактна інформація:
а з таких частих безпричинних зупинок може вилізти наступне:
1. Знайдуть шось інше (у нас так ДАІ любить, якщо вже зупинили то шось треба знайти) типу забув ТП чи страхівку протермінував чи ще щось елементарне - ібо зупинка то вже можливіть перевірити все (а всі ми живі люди і таке шо забув документи стається). Шанс більший на таку справу - більший
2. Ти кудись спішиш а вони тебе зупинають і ти не встигаєш на зустріч, поїзд, літак і тд. Шанс більший - більший
3. Їдеш ти зранку після якоїсь "забави", вже давно не пяний але запашок є. Шанс більший - більший
Тому моя думка шо така машина не варта того, щоб весь час мати справу з ДАІ (хай навіть без штрафів)
одним словом ви мене поняли - але як сказати то на любітеля
от тим з ДК якраз такі машини треба вони спеціально шукають шоб їх зупинили
1. Знайдуть шось інше (у нас так ДАІ любить, якщо вже зупинили то шось треба знайти) типу забув ТП чи страхівку протермінував чи ще щось елементарне - ібо зупинка то вже можливіть перевірити все (а всі ми живі люди і таке шо забув документи стається). Шанс більший на таку справу - більший
2. Ти кудись спішиш а вони тебе зупинають і ти не встигаєш на зустріч, поїзд, літак і тд. Шанс більший - більший
3. Їдеш ти зранку після якоїсь "забави", вже давно не пяний але запашок є. Шанс більший - більший
Тому моя думка шо така машина не варта того, щоб весь час мати справу з ДАІ (хай навіть без штрафів)
одним словом ви мене поняли - але як сказати то на любітеля
от тим з ДК якраз такі машини треба вони спеціально шукають шоб їх зупинили

- AVP_6
- Контактна інформація:
Vasiliyyy, ще раз кажу не важно чи відпустили чи ні - важливо шо безпричинно зупинили і машини на наших номерах вони зупиняються рідше і тут думаю всі погодяться
а якшо рідше то відповідно і проблеми які описав у попередньому посту відпадають або стаються рідше
а якшо рідше то відповідно і проблеми які описав у попередньому посту відпадають або стаються рідше
а я за 2 роки 1 раз - різницю відчуваєш і то я кожен день за кермом і весь час Львів де ДАІ купаVasiliyyy писав: за рік часу спілкувався з ДАІшниками 4 рази
- AVP_6
- Контактна інформація:
для ДАІ ПЛ-бляхи це як червона тряпка
, ну принаймі мені так здається - бо коли їду коло поста то весь час там машина на ПЛ стоїть особливо на дорозі на Городок 

- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
схема з довідками з сервісу ніколи не переставала працюватиmyzikk писав: їздить з довідкою з сервісу. Проблем немав ніколи, має декілька машин
взимі знайомий працював на фірмі продажу автозапчастин, вони собі пригнали поляка і самі клєпали довідки про ремонт, то вичислили і завели кримінальну справу на них
скільки коштує регулярно робити такі липові довідки? "за пиво" ніхто не зробить
Work hard! Play hard!
-
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 63 рази
а поїхав кудись за 200-300км відпочивати з сімєю а там авто забрали і назад маршруткамиAVP_6 писав: Шанс більший - більший

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей