Drumandbasser писав: ти шлангами назвав

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Drumandbasser писав: ти шлангами назвав
треба розмитнюватиKritik писав: ану велосипедисти підкажітьчи реально перевезти вєлік з України в ПОльщу, і як?
З якого переляку не пускаютьKritik писав:ану велосипедисти підкажіть
чи реально перевезти вєлік з України в ПОльщу, і як?
ато говорив з одними ваділами автобусів, то вони сказали шо на кордоні не пускають))))
як на мене то це гон якийсь)
Fani писав:Взяв один комплект . Юрій_Г, Як за ті гроші , то світить файно
modxxx писав: Kritik написав:
ану велосипедисти підкажітьчи реально перевезти вєлік з України в ПОльщу, і як?
треба розмитнювати
якшо бути корректним, то називається "боуден"Юрій_Г писав: шлангами назвав
Андрій Сибидло
Так сталося, що приймав я сьогодні участь у затриманні велосипедних злодіїв.
Роздав своїм студентам завдання, що сфотографувати, стою біля ратуші, мерзну. Дивлюся чувак ріже трос. Перша думка доволі благородна - ну, може ключ загубив і т.д., все таки центр міста, день. Але потім думаю - ніфіга - другий стоїть на шухері)) Дістаю телефон, починаю знімати. Може хоч морди зафіксую . Повз них в мою сторону йде хлопець. Подивився двічі, проходить повз. Я йому Псс-Пссс, кажу - я знімаю, йди виклич охорону з ратуші. Кивнув, пішов. Тут все пішло швидше, той, що різав трос бере велосипед і їде. Дивлюсь йому на переріз біжить хтось. Чіткої думки я сформувати і не встиг, але десь копчиком зрозумів, що вдвох точно одного завалимо Так і відбулося, скинули з велосипеда ,скрутили кожен по одній руці, підбіг ще один, і посміхаючись кажуть, що вони з міліції і 2 години вже їх вели (одягнені відповідно в цивільне) другий міліціонер побіг і за хвилину привів того, що на шухері стояв. підійшли охоронці з ратуші
Мораль єдина - центр чи не центр, день чи не день. Крадуть, собаки, велики нагло.
ДОПОМОЖІТЬ ЗНАЙТИ ЗА ВИНАГОРОДУ
З 5 на 6 квітня в ночі по вул. Скорини викрали з двох велосипедів такі деталі:
1-й велосипед
- задня переклидка SHIMANO ALIVIO.RD-M410
- обід 2 шт ALEX RIMS, DP-17
- шина 2 шт Schwalbe Rapid Rob
- зірочки задні Shimano кассета, CS-HG31-8I
2-й велосипед
- задній переключатель Shimano RD-TX35
- обід 2 шт AL 26”36H ZHILI
- цепка KMC Z-51
- шина MTB 26”x2,10 FORZA
- сідло MTB TOTEM (чорне з біло-жовтими полосами)
Кому не важко, зробіть будь ласка репост, бажано тим хто проживає в районі стрийської (максимовича, гашека, скорини, дем"янська, хуторівка, район автовокзалу)
Колеса всі з дисковими гальмами, як на фото. Кому буде відома будь-яка інформація - звертайтесь до мене в приват або дзвоніть 098-502-41-42
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей