Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Нічний клуб - Занзібар
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Народ не знаю чи хтось чув але на вул. Липинського 36, відкрився новий нічний клуб "Занзібар". Якщо хтось чув щось про нього, чи був, чи знайомі знають прошу напишіть, бо досить цікаво, що то таке!
- byte
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Не був, але дувмаю шо то якийсь ОбщеПит, який почав пахати цілодобово і внього привезли новий музичний центр
.Нормальні клуби попадають Нормальні гроші на Нормальну рекламу, а не на пару авіш на кольоровому папері А4 формату, та ще й у Ворді бадяжених. Думаю, що рівень там відповідає і назві:)
Додано через 7 хвилин:
Доречі, тепер нічним клубом називається колишній хореографічний зал в Славському (Екстрім), колишній Клюб в Сколе(Європа):)
Додано через 7 хвилин:
Доречі, тепер нічним клубом називається колишній хореографічний зал в Славському (Екстрім), колишній Клюб в Сколе(Європа):)
- Andre
- Ім'я:Andre
- Номер:ANDRE
- Контактна інформація:
Re: Нічний клуб - Занзібар
Модний заклад, афігенна кухня, симпатичні дівчата. Безцилюлітний стриптиз, все класно. Тільки якшо йти на ніч то гривень 200-250 треба мати :oandrew писав:Народ не знаю чи хтось чув але на вул. Липинського 36, відкрився новий нічний клуб "Занзібар". Якщо хтось чув щось про нього, чи був, чи знайомі знають прошу напишіть, бо досить цікаво, що то таке!
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Малий
- Номер:0133
В Каравані (ресторан в Занзібарі) був на весіллі в знайомих - вищий клас - реально, місце- бомба. Є можливість відвідайте, правда не знаю чи буде такий же сервіс - за порядком на весіллі дуже пильно слідкував і нервувався адміністратор ресторану (Боявся певно). Тільки приміщення для весілля не дуже пристосоване - вони поставили столи так, що колони заважали вільному проходу гостей за столами...
- andrew
- Контактна інформація:
Що ж взнав я більше про цей -"Занзібар"(але це мені розказували, тому якщо щось не правда - виправляйте)
На першому поверсі - ресторан, другий - можеа покурити кальяечику і якщо не помиляюся більярд.
Третій - сама дискотека, десь максимум на 100 ос.Ціни дешевші ніж в "Мілленіумі", досить приємно і затишно.
Але слід зазначити, що там лише клубна музика, і публіка майже весь час та сама. Іншими словами, як мені пояснили - клуб для своїх, не розрахований на велику прибутковість, а на класне проведення часу.
Наприклад на Старий Новий Рік, там буде вечірка у стилі фільму "Мастер и Маргарита", тобто костюмоване шоу, "голі дівки" і т.д. Вхід лише для близьких і дуже близьких.
Ось так...
На першому поверсі - ресторан, другий - можеа покурити кальяечику і якщо не помиляюся більярд.
Третій - сама дискотека, десь максимум на 100 ос.Ціни дешевші ніж в "Мілленіумі", досить приємно і затишно.
Але слід зазначити, що там лише клубна музика, і публіка майже весь час та сама. Іншими словами, як мені пояснили - клуб для своїх, не розрахований на велику прибутковість, а на класне проведення часу.
Наприклад на Старий Новий Рік, там буде вечірка у стилі фільму "Мастер и Маргарита", тобто костюмоване шоу, "голі дівки" і т.д. Вхід лише для близьких і дуже близьких.
Ось так...
- Sasha Van Gate
- Контактна інформація:
Насколько мне известно - это клуб львовского DJ Ромика.andrew писав:Народ не знаю чи хтось чув але на вул. Липинського 36, відкрився новий нічний клуб "Занзібар".
Там действительно не плохо. У нас там был фуршет по поводу октрытия выставки. Но очень много народу туда не поместишь.Малий писав:В Каравані (ресторан в Занзібарі) був на весіллі в знайомих - вищий клас - реально, місце- бомба
- andrew
- Контактна інформація:
Кому цікаво можете глянути цю ссилку http://www.inclub.com.ua/.
Там ви знайдете інформацію про усі клуби м.Львова, а також вечірки, які будуть проходити. Окрім того 10-11.02.06 -офіційне відкриття нічного клубу Занзібар, а також день народження Роміка
Там ви знайдете інформацію про усі клуби м.Львова, а також вечірки, які будуть проходити. Окрім того 10-11.02.06 -офіційне відкриття нічного клубу Занзібар, а також день народження Роміка
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей