Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Активно шукаю роботу!!!
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
bossjara, на біржу ходили, там порадили зробити так як я написав вище.
AVP_6, може почастішає на один випадок)?
TRT
-
- Ім'я:А
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Re: Активно шукаю роботу!!!
Не попалась тебе еще какая-то двухличная б..ь.Которой потом года три поплатиш денег,после этого случаи прекратятся.Я не имел ввиду никоим образом всех-но к сожалению такие случаи нередки.AVP_6 писав: а я от наприклад не бачу в тому жодньої проблеми, оформив виплатив одну з/п а потім припустимо працівник не підійшов і його звільнив - це реальні речі в мене на фірмі таке часто буває
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Якщо маєш знайомого фопа, то попроси хай оформить, але всі витрати бери на себе. Але я не розумію для чого? Якщо для виплати, то не вигідно, на руки вона получить мізерну суму я за такий геморой, ну і якщо ло декрету звільниться, то взагалі нічого не отримаєFigaro писав:bossjara, на біржу ходили, там порадили зробити так як я написав вище.
Машина не жінка , помилок не пробачає
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Колись вроді не платив..bossjara писав: Відповідно на момент виплати декретних податок(а це коло 35%від суми декретних) платить роботодавець.
- gludkovska
- Ім'я:Оля
- Стать:жінка
Робота у Польщі!!!
Автомаляр та зварник рихтовщик. Робота в районі м.Зелена Гура на сервісі, що робить ретро автомобілі. Потребуються люди з досвідом на аналогічній посаді від 5 років. Проживання надається безкоштовно. Офіційне працевлаштування, погодинна оплата 10 зл/нетто за годину + премії. Після першого місяця оплата може бути більша(за результатами роботи і рівнем кваліфікації) 45 год.роботи в тиждень. Для пошукача працувлаштування безкоштовне(оплачує послуги роботодавець).
096 323 80 22
Автомаляр та зварник рихтовщик. Робота в районі м.Зелена Гура на сервісі, що робить ретро автомобілі. Потребуються люди з досвідом на аналогічній посаді від 5 років. Проживання надається безкоштовно. Офіційне працевлаштування, погодинна оплата 10 зл/нетто за годину + премії. Після першого місяця оплата може бути більша(за результатами роботи і рівнем кваліфікації) 45 год.роботи в тиждень. Для пошукача працувлаштування безкоштовне(оплачує послуги роботодавець).
096 323 80 22
- AVP_6
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 20 рази
- Контактна інформація:
цього не знавbossjara писав: так, але цей працівник - ВАГІТНИЙ! а їх звільняти не можна!
- AVP_6
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 20 рази
- Контактна інформація:
та ні бо я сам лишаю ту фірму тому не буду вже там нічого креативити, якби планував просто закривати фірму то зробив би тобі то а так там лишаються далі люди працювати а вони очкують любий крок вправо-вліво зробитиFigaro писав: може почастішає на один випадок)?

так шо сорі не допоможу
- Figaro
- Контактна інформація:
Все зроблено, оформлено.
Наш форум десь останній рік перетворються на форум на"еби або під"еби завдяки деяким людям.
Замість того щоб форумчани помагали один одному.
Наш форум десь останній рік перетворються на форум на"еби або під"еби завдяки деяким людям.

TRT
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
ти шо гониш ?Figaro писав: Все зроблено, оформлено.
Наш форум десь останній рік перетворються на форум на"еби або під"еби завдяки деяким людям.![]()

прості люди працюють офіційно, платять податки і з тих податків беруть собі гроші на декрет
твоя жінка працює НЕофіційно, податків не платить, але хоче собі хапнути грошей з чужих податків
якщо я не правий, то поправ
помагати одне одному роздирати бюджет - то вся суть нашої країниFigaro писав: Замість того щоб форумчани помагали один одному.

так тримати, хлопці, повторяйте "УкраїнаЦеЄвропа" тричі на день і все буде добре

Work hard! Play hard!
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
https://www.facebook.com/VitaminADV/pho ... =1&theaterНам знову потрібна допомога в побудові декорацій. Шукаємо "Золоті руки», або просто людей з дорослим бажанням працювати. Завдання знайдуться і для Майстра і для помічника, спектр робіт є доволі широкий — від простого «пересунути та принести», до встановлення фальшвікна чи бутафорних меблів. Оплата поденна, або помісячна. Якщо цікавить пишіть на пошту l.bayda@vitamin-advertising.com чи телефонуйте за номером (068) 751 64 32
- bossjara
- Номер:59105TC
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
а тепер платить. я знаю що говорю.andrew писав: Колись вроді не платив..
не зовсім так, отримає по мінімалці, тобто як і без влаштування на роботу. тоже не розумію тих маньоврів. якшо б мені на біржі таке порадили - я б посадив того хто таке радить.Jarevych писав: Але я не розумію для чого? Якщо для виплати, то не вигідно, на руки вона получить мізерну суму я за такий геморой, ну і якщо ло декрету звільниться, то взагалі нічого не отримає
Dexter, +1
я б за такі прохання банив би
коли ви вже зрозумієте - шо вкрасти в держави то абсолютно такий самий злочин як вкрасти в бідної бабусі чи матері одиначки. і відповідальність має бути така сама!
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
bossjara, Dexter, +100500 

- xxfOxx
- Ім'я:fOx
то ти себе маєш на увазі ? на’..би державу і під’..би того хто каже, що то злочин?Figaro писав: Наш форум десь останній рік перетворються на форум на"еби або під"еби завдяки деяким людям.

- Figaro
- Контактна інформація:
Dexter, не тобі вказувати мені шо платити і шо говорити, я працюю в державній установі вже 7 років і мені держава нікуя недала крім [цензура] податків.
Моя Жінка працювала офіційно так склалось шо кантора закрилась завдяки [цензура] державі тому і получається шо потрібно виходити з даної ситуації як получається.
xxfOxx, розкрий очі а потім шось пиши, епать всі правельні
Моя Жінка працювала офіційно так склалось шо кантора закрилась завдяки [цензура] державі тому і получається шо потрібно виходити з даної ситуації як получається.
ти тут з 12 року і про взаємодомогому форумчанів яка колись була незнаєш нікуя, такшо краще неговори чого незнаєш.Dexter писав: помагати одне одному роздирати бюджет - то вся суть нашої країни
на рахунок цього посту, нам та європа накуй непотрібна, нам просто перше потрібно навести порядок в себе в державі і почати це потрібео із самого верху...Dexter писав: так тримати, хлопці, повторяйте "УкраїнаЦеЄвропа" тричі на день і все буде добре
xxfOxx, розкрий очі а потім шось пиши, епать всі правельні

TRT
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Figaro ти такий кумедний хлоп.. держава не дала за 7 рокiв... шукай приватну роботу, не дасть приватна iдь в iншу державу...
чи тобi на державнiй добре, бо лiвак йде.. чи ти просто такий спецiалicт..???
Нiколи не розумiв нафiга таке писати... не задоволений - звiльнився, якщо працюэш далi, то не пиши бздури...
чи тобi на державнiй добре, бо лiвак йде.. чи ти просто такий спецiалicт..???
Нiколи не розумiв нафiга таке писати... не задоволений - звiльнився, якщо працюэш далi, то не пиши бздури...
- Spesh
- Ім'я:Олег
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Figaro, підтримую!!! Пездец всі правельні
- Cr@zy
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Правельні пишеться через "и" 

-
- Ім'я:А
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Это с кармана каждого кто тут присутствует,а потом налоги из зарплаты больше зарплатыbossjara писав: коли ви вже зрозумієте - шо вкрасти в держави то абсолютно такий самий злочин як вкрасти в бідної бабусі чи матері одиначки. і відповідальність має бути така сама!

Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- Figaro
- Контактна інформація:
andrew, це було сказано до поста
, принято з вищою освітою на базарах торгувати?
який напевно сам працює на приватній фірмі а мені розказує про податки про державуDexter писав: прості люди працюють офіційно, платять податки

для чого було вчитись 5 років щоб потім піти працювати куди попало? Чи тільки в нашій пиз...тій державі яку зараз дехто захищаєandrew писав: шукай приватну роботу

Востаннє редагувалось Суб, 21 березня 2015, 09:35 користувачем Figaro, всього редагувалось 1 раз.
TRT
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Вчора спілкувався з поляками - у них гостра нестача робочих рук. Особливо технарів усяких - дуже гальмується виконання робіт. Багато повиїжджало за кордон. Є шанс знову заселити наші землі українцями.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей