CAT писав: то мазут якийсь.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
CAT писав: то мазут якийсь.
Saba писав: Екобуст
бачу той екобуст невбиваємийSaba писав: 92-ий
Saba писав: 1.6 Екобуст
Saba писав: 92-ий Укранафту
ну треба було дати повід пофлудитиFobos писав: Жесть, просто жесть...
Буде, згорять клапана і колінвал трісне. У мене знайомий моторист тепер біля заправки укрнафта чергує постійно, каже за тиждень по 5 капіталок робить.Saba писав: То шо від 95S мому Мондео нічо не буде?
тому щоCAT писав: то чого тоді всі поголовно не заправляються ним?
Fobos писав: Буде, згорять клапана і колінвал трісне. У мене знайомий моторист тепер біля заправки укрнафта чергує постійно, каже за тиждень по 5 капіталок робить.
+1 від своїх знайомих таке саме чую! Але декількох вже почучуть переконую!andriy320e30 писав: CAT написав:
то чого тоді всі поголовно не заправляються ним?
тому що
Fobos написав:
Буде, згорять клапана і колінвал трісне. У мене знайомий моторист тепер біля заправки укрнафта чергує постійно, каже за тиждень по 5 капіталок робить.
CAT писав: Доречі розхід на тому спірті в мене такий самий як на Віпавері. Сьогодні зранку прекрасно завелась, холостий на холодну, ті перші кілька десятків секунд навіть стабільніший ніж на звиклій бензі..
Взагалі ХЗ, бо якщо той спірт таки дійсно крутий, то чого тоді всі поголовно не заправляються ним? То ж економія не хіла, до 200 грн на одній заправці повного баку..
та таки плавають.. не на всій, але на деяких бензинах то замітно (ну і то відносно.. воно ж не плаває +- 100 оборотів). ніякий інжектор не вигребе проблему поганого бензину - не так мотор все одно працює як треба. я в себе то замічаю наприклад.Romko писав: на бензі що обороти плавають?
то всьо очевидно і регулярно робиться. якщо на нормальному бензині все ОК - значить діло не в цьому.Romko писав: треба дросель регулярно чистити, пов. фільтр міняти і т.д
значить в тебе або недуже чутливий мотор до бензину, або нечутливий тахометр, або слух не музикальний ))) я замічаю різницю на холостому між різними бензинами (укрнафта 95 і окко 95 зразу проявляється..), і нерозумію як то її можна небачити.Romko писав: ніколи в мене оберти не плавали навіть на укрнафті і зараз що на бензі що на газу стрілка стоїть як вкопана
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей