хз, норм чи нє

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
з тебе на заправці не лахали?mazhor_chik писав: залив 7л газу
ні то не для того про що ти думаєш, то для використання по призначенню тобто перевезення пропану для власних потреб!!!p0var писав:t309 писав: p0var, чи були в тебе практика встановлення на легковушку 2 балонів сумарним обємом під 200л, як на таке реагують митники і даїшники?
не було. Це зразу палєво буде перед митником, якщо я думаю про те для чого це.
А циліндри, для того про що я думаю, були.
ага і бензин купувати тільки бакамиt309 писав: я б взагалі на місці заправжиків посилав далеко і на довго за 5-20л
Якщо би був карб, то ще пів біди, якщо інжектор то компютер підлаштовується під той тип палива що подається і страрається вирівняти його до ідеалу, НЕ СУДІТЬ ПО 5-15л газу на тій чи іншій заправці!!!!!!!!!Йосип писав:mazhor_chik, я на 5 л проїхав 42 км на окковскому газу,а на укрнафті на 9л тільки 61 км.ЧОму мають лахати,норозумію,ну якщо для вас 70 грн це не гроші,то ви ще багато дуже живете.А тут плачите що бензин дорогий.Хто скільки маї змогу заправляти стільки і заправляє,і нічого тут смішного немає.При повному баці як можна сильно розхід вирахувати,якщо там і траса і перегазовки,і спокійний рух.Так просто швидше виміряти,і як казала Оксана до пустого точніше показує чим до повного.Я от на пустом на 13л проїхав 100 км,а коли забив до повного,то весь бак на 330 км хватило,якщо рахувати що бак 50л то розхід 16л,але по ідеї мав би спрацювати відсікатель на 42-45л,і хер поймеш чи на заправці намахали,чи розхід збільшився
Також залежить від насосу який качає газ і від погоди!!!!Йосип писав: я на 5 л проїхав 42 км на окковскому газу,а на укрнафті на 9л тільки 61 км.
Газу краще раннє запалення, від того розхід стає чуть менший і тяга краща.Йосип писав:sheva_lviv, та в мене проблема може бути в тому що я трамбльором крутив і відповідно іхати вона почала краще але може і розхід змінився
Figaro писав: завидую))
От мені капец як цікаво,як t309, ти розумієш слово літаю????t309 писав: чому ти завидуєш? він повзає а ти літаєш )))
Пояснюю зі свого боку-кожен день я на роботу йду 7 хв пішками,потім цілий день катаю дупу на бусіsheva_lviv писав: Поясніть мені в чому полягає виміряння розходу 3-5-10-15літрами????
Середній розхід визначається 2-3 баками, о тоді можна про щось говорити.
Я собі вивів формулу і рахую не в ЛІТРАХ а в ГРН на 1 КМsheva_lviv писав: НЕ ЗАЛИВАЙТЕ ПО 5-15 ЛІТРІВ І ГОВОРІТЬ ПРО РОЗХІД!!!!
ВИКАТАЙТЕ ХОТЬ 40-60 літрів і порахуйте, і тоді пишіть!!!!!!!!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей